Ma ne možeš ti njoj objasniti,kad bi provela 1 dan sa njima,i ti bi pala pod njihov šarm,nek mi ljiljan ne da da lažem.uschtipak je napisao/la:Lijepo ja kazem kvazihordas, Sjever pise malim slovom.![]()
Djeca, bolan ne bio, djeca.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
opet ova fol navijačica pametuje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma pusti je, nije nikad bila na sjeveru, a meni nesto ka'e. Ne mogu preko foruma da pricam ba razlog, onaj ko ide (ili koji je isao), zna otprilikelegenda reala je napisao/la:opet ova fol navijačica pametuje![]()
@narin
ma dasta, padnes pod taj streberski sarm
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa bas zato sto si ti bitisao na njemu, treba da ga iz postovanja pises velikim pocetnim slovom. I ne pricamo o meni, vec o tebi, jadan ne bio.
Treba mi prevodilac da bih se sporazumjela sa ovim iz Gz-a.

Treba mi prevodilac da bih se sporazumjela sa ovim iz Gz-a.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
prvi put gledam i slusam ovog momka, tacnije prvi put cujem za njeg, odlicno pjeva.Chapman je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:daj linkMarsal je napisao/la:Pa svegami Gile nije do koljena ovom momku.
ubija
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
macak sve sam ti rekao, ti saberi 2 i 2uschtipak je napisao/la:Pa bas zato sto si ti bitisao na njemu, treba da ga iz postovanja pises velikim pocetnim slovom. I ne pricamo o meni, vec o tebi, jadan ne bio.![]()
- Evolution87
- Kontakt:
laku noc.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
laku noc moKe burazEvolution87 je napisao/la:laku noc.
Gdje je ono za naj forumasa? Ja dosao da za legendarnog glasam. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
kako si kolegaGreivis je napisao/la:Pozdrav.
ovu gospođicu koja je fol iz Sarajeva ništa ne razumijem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma evo htio da glasam za tebe, ali izgleda nema teme za najboljeg forumasa.legenda reala je napisao/la:kako si kolegaGreivis je napisao/la:Pozdrav.
ovu gospođicu koja je fol iz Sarajeva ništa ne razumijem![]()
Sta to ustipak uhodi Narina? Narine bjezi!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Laku vam noc zelim 
- legenda reala
- Kontakt:
nije valjda još otvorena tema za glasanje
a znaš uštipka
a znaš uštipka
http://www.krajina.info/2013/12/zaljubi ... o.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije bolest sve što boli.
Sabahhajrullah svim i dobro jutro prije svegafilip13 je napisao/la:http://www.krajina.info/2013/12/zaljubi ... o.html?m=1
a ovo vezano za link, negdje procitah da je bomba, ko i za Yaya Tourea u vezi sa Željom.
sonik24 je napisao/la:
Sabahhajrullah svim i dobro jutro prije svega
Jesi se plakno sinoć
Pobjeda je bolja od orgazma!