Pogledajte samo kako mu izgleda teretana u Njemackoj
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ma sta glumite ti i lenbias ovdjelumani je napisao/la:Naravno momak boravi svake godine u bihali hocu reci, svicarska mu je sve dala.
skyisthelimit je napisao/la:Ma sta glumite ti i lenbias ovdjelumani je napisao/la:Naravno momak boravi svake godine u bihali hocu reci, svicarska mu je sve dala.
Zeljni paznje.. Ok, dobili ste je, a sad odabijte
LenBias je napisao/la:ja nikakvu diskusiju ne zelim, samo sam svoje misljenje rekao i vase prihvatam, svakom svoje, meni je ovo ruzno i bukvalno suprotno od patriotizma za kojeg se usko veze, principi neki, nista vise, sretno vama koji navijate za njega i slavite pobjedu, nema potrebe da se vrijedja i nalazi uvrijedjen, zivili
LenBias je napisao/la:ja nikakvu diskusiju ne zelim, samo sam svoje misljenje rekao i vase prihvatam, svakom svoje, meni je ovo ruzno i bukvalno suprotno od patriotizma za kojeg se usko veze, principi neki, nista vise, sretno vama koji navijate za njega i slavite pobjedu, nema potrebe da se vrijedja i nalazi uvrijedjen, zivili
Jesi li siguran ili pretpostavljaš?!Buducnost je napisao/la:Barkeru pukao bubnjic.. zbog toga je gubio ravnotezu posle onog udarca Catica..
Gdje ćeš to poredit, nisi normalan.Pola naših reprezentativaca igra za BiH jer ga nije htjela neka druga zemlja (čitaj Hrvatska, Srbija, Njemačka, Švicarska).Ado nezavisi ni 0,1% od ove države, rođen je u Njemačkoj koja mu je relano sve dala, tamo je jedan od najpopularnijih boksera a znamo kako je u Njemačkoj boks popularan.I jesi vidio šta radi u direktnom prenosu na SAT1?Ado je naš ponos, vrsni sportista i ljudina!lumani je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:nije predio ime vec samo stavio nadimak Felix SUtrm
znaci Sturm je ok,sto se bori za svabe,a seferovic naprimjer je **** jer igra sa svicarce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.