RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp 

E ovako rodjeni..Poceo ti ja igrati menadzera i uzeo Zelju i igrao tri sezone i od toga dvije titule.Nakon toga odlucim preuzeti Slobodu i nakon ulaska u Premijer ligu igrao jos 2-3 sezone onako bio nekako u vrhu ali nisam osvojio nista.I kontam reko odo uzeti Velez,veliku klub sa jakom tradicijom i odlucim sa njim igrati da mu vratim stari sjaj i slavu.Tri sezone vec igram,promjenio komplet ekipu,nafatao nekih skupih Argentinaca i Brazilaca za PL BIH svemirci al rezultati nece pa nece.Tri sezone kuburim oko 10 mjesta i pravo sam se iznervirao
Ako i ne uspijem da osvojim nista,makar sam upoznao sastav Veleza i najbolji su mi neki Nuhic,Mehremic i Kazazic.Onog Cemalovic sam poslao na posudbu posto je bio indolentan hehe 

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
S obzirom da je nogometna sezona završena, ostali su rukometaši ovaj vikend pa bi lijepo bilo naletiti i pozdraviti ih malo. Termin je fin onako "s kafe" sto se kaze , u 13:30 h
"U posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone , rukometaši Veleža će ugostiti ekipu Bosne iz Visokog. Utakmica će se odigrati u Nedjelju (sutra) s početkom u 13:30h . Mladoj ekipi Veleža je potrebna podrška kako bi ostvarili što bolji rezultat , a sutra će protiv njih na teren izaći prvoplasirana ekipa ove sezone. Pozivamo sve ljubitelje rukometa, simpatizere Veleža da dođu i podrže naše rukometaše.
SVI NA RUKOMET !"
"U posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone , rukometaši Veleža će ugostiti ekipu Bosne iz Visokog. Utakmica će se odigrati u Nedjelju (sutra) s početkom u 13:30h . Mladoj ekipi Veleža je potrebna podrška kako bi ostvarili što bolji rezultat , a sutra će protiv njih na teren izaći prvoplasirana ekipa ove sezone. Pozivamo sve ljubitelje rukometa, simpatizere Veleža da dođu i podrže naše rukometaše.
SVI NA RUKOMET !"
Pa zar ima BiH Premier Liga na manager-u? Je li Manager 2013 ili 2014?arhimed89 je napisao/la:E ovako rodjeni..Poceo ti ja igrati menadzera i uzeo Zelju i igrao tri sezone i od toga dvije titule.Nakon toga odlucim preuzeti Slobodu i nakon ulaska u Premijer ligu igrao jos 2-3 sezone onako bio nekako u vrhu ali nisam osvojio nista.I kontam reko odo uzeti Velez,veliku klub sa jakom tradicijom i odlucim sa njim igrati da mu vratim stari sjaj i slavu.Tri sezone vec igram,promjenio komplet ekipu,nafatao nekih skupih Argentinaca i Brazilaca za PL BIH svemirci al rezultati nece pa nece.Tri sezone kuburim oko 10 mjesta i pravo sam se iznerviraoAko i ne uspijem da osvojim nista,makar sam upoznao sastav Veleza i najbolji su mi neki Nuhic,Mehremic i Kazazic.Onog Cemalovic sam poslao na posudbu posto je bio indolentan hehe
Kako stoje Rođeni na tabelishaman7 je napisao/la:S obzirom da je nogometna sezona završena, ostali su rukometaši ovaj vikend pa bi lijepo bilo naletiti i pozdraviti ih malo. Termin je fin onako "s kafe" sto se kaze , u 13:30 h
SVI NA RUKOMET !"
Sasvim je normalno da tražimo pojačanja koja mogu igrati u kupu jer imamo ambicije i želje da izborimo evropu,tako da nebi imalo smisla sad dovoditi nekog da u tim utakmicama sjedi na tribinama.Ja se uvijek nadam boljem,pa tako očekujem i dobro proljeće za sve nas i naše ROĐENE.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Haj cibni to ime na pp.VasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ima naravno.Napravili ljudi patch za BH ligu.Kadet91 je napisao/la:Pa zar ima BiH Premier Liga na manager-u? Je li Manager 2013 ili 2014?arhimed89 je napisao/la:E ovako rodjeni..Poceo ti ja igrati menadzera i uzeo Zelju i igrao tri sezone i od toga dvije titule.Nakon toga odlucim preuzeti Slobodu i nakon ulaska u Premijer ligu igrao jos 2-3 sezone onako bio nekako u vrhu ali nisam osvojio nista.I kontam reko odo uzeti Velez,veliku klub sa jakom tradicijom i odlucim sa njim igrati da mu vratim stari sjaj i slavu.Tri sezone vec igram,promjenio komplet ekipu,nafatao nekih skupih Argentinaca i Brazilaca za PL BIH svemirci al rezultati nece pa nece.Tri sezone kuburim oko 10 mjesta i pravo sam se iznerviraoAko i ne uspijem da osvojim nista,makar sam upoznao sastav Veleza i najbolji su mi neki Nuhic,Mehremic i Kazazic.Onog Cemalovic sam poslao na posudbu posto je bio indolentan hehe
http://www.fm-balkan.com/forum/files/fi ... arch-team/
Evo ovdje mozes skinuti i samo raspakuj folder u editor ili jednostavno napravili folder editor mode i tu ubaci.
Imas ovdje sve objasnjeno.Ovo je za fm 2013,imas i nekih balkanskih cupova napravljenih.Ugodno igranje

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Javi brate koje je to pojacanje ili je paljevina? Poslao sam ti pm jucer.VasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp

-
- Kontakt:
Ja mislim da će, i što se dovodilo pojačanja biti sa strane, da mogu kup igrati, i budala vidi da preko lige Barca ne bi iz ove situacije izborila Evropu. Samo daj Bože da zaobiđemo taj Široki u kupu 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vraćam se danas iz Splita,u Čapljini ugledam Veležov bus sa igračima.
Zna li se gdje će?
Zna li se gdje će?

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
- Kontakt:
Ma prvi tim je slobodan, mozda neka od mlađih kategorija druže, jer i oni koriste taj bus.tepsija je napisao/la:Vraćam se danas iz Splita,u Čapljini ugledam Veležov bus sa igračima.
Zna li se gdje će?
Mozda je ostala jedna crtica goriva od Trebinja pa se vozaju bezetepsija je napisao/la:Vraćam se danas iz Splita,u Čapljini ugledam Veležov bus sa igračima.
Zna li se gdje će?

Zadnja izmjena: VasaKisa, dana/u 08 dec 2013, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
pioniri veleza danas gostovali u metkovicu
GLASANJE ZA NAJBOLJEG ODBRAMBENOG IGRACA NA POLUSEZONI
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... polusezoni
FORZA VELEŽ
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... polusezoni
FORZA VELEŽ
Posalao sam ti ppVasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp
može i meni?anel81m je napisao/la:Posalao sam ti ppVasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sta je bola jbt koda je Gaucho u pitanju pa tolike tajne
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
NiĐe veze, al et'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.