Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

giannini
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la giannini » 07 dec 2013, 13:11

joj ljudi, znate koja mi je pjesma pala na pamet (samo za raju za gringovim stolom :mrgreen: ) : placi, dodik, tu pomoci nema ... :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 dec 2013, 13:25

zizu1991 je napisao/la:Ahhh šta čini različitost u mišljenjima ... :geek:
Nije to druze razlicitost u misljenjima, to je ipak nesto drugo. Ti i ja se nismo slozili jucer u dva ili tri posta, ali nije mi palo na pamet da ti prijetim (niti sam kome prijetio na forumu), kao ni tebi da prijetis meni ;) . Neko pise kritike, neko pise obicne uvrede. Svaka kritika je normalna i moze se diskutovati, ali sta napisati za obicnu uvredu? To je ta razlika medju ljudima. Da se svi slazemo, ne bi valjalo sigurno, ali daleko od toga da svi zelimo da se krvimo zbog razlicitosti nasih misljenja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 dec 2013, 16:32

Zasto Prcica nema u sastavu protiv PSG-a :?:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 17:18

Goalgetter je napisao/la:Zasto Prcica nema u sastavu protiv PSG-a :?:
Nema ga ni na klupi, mozda je neka povreda.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 dec 2013, 17:27

Kako vidim , jahic u prvoj postavi... s obzirom na to da ogi nema kluba , izvjesniji je smak svijeta od mujdzinog povratka ne bi nam lose doso ako i pandza otpadne a i on devera sa povredama...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 dec 2013, 17:50

Jahica povedi kuci igrajte na male..

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 07 dec 2013, 18:08

Ja mislim da bi trebalo Arslanagica i Dilavera povesti u Brazil ukoliko se Mujdza i Zukanovic/Vranjes/Pandza nedaj Boze ne oporave ili opet budu povrijedeni!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 dec 2013, 18:25

Pa oporavice se Mujdza, nije sutra Svjetsko, samo mene je strah da se nece povrijedi opet. Kuc u drvo i u kamen

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 dec 2013, 21:20

ovaj Salatic mora dobiti poziv u reprezentaciju,za Zahirovica je izmislio fudbal,a za Rahimica koji ne igra vec 3 godine pogotovo... ne znam sta selektor ceka!?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2013, 21:25

Boris Pandza od prve minute za Gornik.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 dec 2013, 21:27

Sabinho je napisao/la:Boris Pandza od prve minute za Gornik.
odlično. nadam se da će imati dobru sezonu, Volio bi opet gledati njega u tandemu sa Spahićem.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2013, 21:40

VanBasten je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Boris Pandza od prve minute za Gornik.
odlično. nadam se da će imati dobru sezonu, Volio bi opet gledati njega u tandemu sa Spahićem.
Sto se tice stopera nasih, ima najbolje predispozicije, i iza Spahica je tu negdje sa Bicom.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 22:02

Gledat ce te ga kad se Bico i Ogi oproste od reprezenatcije. Trenutno je cetvrti izbor, po kvaliteti je i ispred Zukanovica (po meni bi trebao biti treci izbor)

Mi moramo privesti Arslanagica i Dilavera. Al nas savez kao i obicno nista ne radi, nego ceka da pokupi kajmak nakon sto Juka ode kod njih, kao sto su pokupili kajmak sa Hajrovica i Kolasinca.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 07 dec 2013, 22:07

Mozambik je napisao/la:Gledat ce te ga kad se Bico i Ogi oproste od reprezenatcije. Trenutno je cetvrti izbor, po kvaliteti je i ispred Zukanovica (po meni bi trebao biti treci izbor)

Mi moramo privesti Arslanagica i Dilavera. Al nas savez kao i obicno nista ne radi, nego ceka da pokupi kajmak nakon sto Juka ode kod njih, kao sto su pokupili kajmak sa Hajrovica i Kolasinca.
Nebi se složio sa time da naš savez ništa ne radi,pa ko je bio u Brazilu par dana i obilazio švedske stolove i sve druge zayebancije nego oni :lol:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2013, 22:12

Mozambik je napisao/la:Gledat ce te ga kad se Bico i Ogi oproste od reprezenatcije. Trenutno je cetvrti izbor, po kvaliteti je i ispred Zukanovica (po meni bi trebao biti treci izbor)

Vranjes nakon dvije tekme u kojima je u jednoj od njih kiksao kao budala odjednom Vidic, prijatelju moj Pandza iza sebe ima brdo dobrih nastupa u reprezentaciji.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 22:15

Fecox je napisao/la:

Nebi se složio sa time da naš savez ništa ne radi,pa ko je bio u Brazilu par dana i obilazio švedske stolove i sve druge zayebancije nego oni :lol:
Jos smo imali najvecu delegaciju, sa sve Slavicom Pecikozom i menadjerom za ulaznice Džemidžićem :lol:

Treba ih zatrpat E-mail-ovima u vezi Dilavera i Arslanagica, a njih dvojicu neko treba obavjesitit da, ako hoce, igrati za nasu reprezentaciju moraju platiti tekst nasim sportskim portalima da bi postali zanimljivi raji, a samim time i Danijalu Piricu. Treba da znaju da samo sportske predstave kod nasih funkcionera, a ponekad i kod selektora ne znace nista.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 22:23

Sabinho je napisao/la:

Vranjes nakon dvije tekme u kojima je u jednoj od njih kiksao kao budala odjednom Vidic, prijatelju moj Pandza iza sebe ima brdo dobrih nastupa u reprezentaciji.
IMAO brdo dobrih utakmica, a i to je upitno.

Dolaze novi igraci, dolaze nova vremena, ono sto je nekad bilo, toga sada vise nema :mrgreen:
Vranjes je bolji igrac od njega, definitivno, Vranjes je kiksao samo u prvom poluvremenu prve utakmice sa Grckom, sto je bilo njegovo prvo ozbiljno poluvrijeme i podlegao je pritisku. Kad se malo sabrao, odigrao je odlicno u drugom poluvremenu. Nakon toga sve utakmice, posebno drugu protiv Grcke.

To ste se nekima ovde izmisljaju greske, npr. Vranjesu i Bicakcicu, a Zukanovica, recimo svi prizeljkuju u prvoj postavi na stoperu, iako je u dvije utakmice koje je odigrao na stoperu izgledao kao amater, nije referenca za njihovu kvalitetu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2013, 22:25

Mozambik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

IMAO brdo dobrih utakmica, a i to je upitno.

Dolaze novi igraci, dolaze nova vremena, ono sto je nekad bilo, toga sada vise nema :mrgreen:
Vranjes je bolji igrac od njega, definitivno, Vranjes je kiksao samo u prvom poluvremenu prve utakmice sa Grckom, sto je bilo njegovo prvo ozbiljno poluvrijeme i podlegao je pritisku. Kad se malo sabrao, odigrao je odlicno u drugom poluvremenu. Nakon toga sve utakmice, posebno drugu protiv Grcke.

To ste se nekima ovde izmisljaju greske, npr. Vranjesu i Bicakcicu, a Zukanovica, recimo svi prizeljkuju u prvoj postavi na stoperu, iako je u dvije utakmice koje je odigrao na stoperu izgledao kao amater, nije referenca za njihovu kvalitetu.
Pandza je klasicni stoper, beskompromisni borac i da imao je brdo dobrih utakmica, sigurno. ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 22:32

Sabinho je napisao/la: Pandza je klasicni stoper, beskompromisni borac i da imao je brdo dobrih utakmica, sigurno. ;)
Muhamed Konjic je isto tako, beskompromisan borac, klasicni stoper, ali je zavrsio karijeru. Sad je, na nasu zalost, strucni sukomentator :lol:

Pandza je dobar igrac, po meni treci po kvaliteti sto se tice nasih stopera (ne racunam Spahica), ali govoriti da je sada najbolji, kad su dosli neki novi, mladji klinci jednostavno nije realno.

Takodjer mislim da pod hitno treba pristupiti dovodjenju Dilavera i Arslanagica i mislim da bi nasa odbrambena linija na SP, ali i poslije SP trebala da izgleda ovako: Mujdža, Bičakčić, Spahić, Kolašinac, Dilaver, Vranješ, Arslanagić

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 07 dec 2013, 22:39

bosnas_ je napisao/la:ovaj Salatic mora dobiti poziv u reprezentaciju,za Zahirovica je izmislio fudbal,a za Rahimica koji ne igra vec 3 godine pogotovo... ne znam sta selektor ceka!?

Salatica sto dalje od reprezentacije. Ne trebaju nam legionari. Pozvati dokazanog Bosnomrsca poput Salatica, a ne pozvati Besica, koji jos k tome ima 7 nastupa za A-reprezentaciju, budalastina je epskih razmjera.

A Besic Salatice jede za dorucak.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hansestadt, Micron i 28 gostiju.