Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mislio sam da cemo jedva pobediti, na kraju rutina.
Drugo mesto, not bad...

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma bice kapiten spreman. 

- BeyKopites
- Kontakt:
I kome su sad pripisani oni silni golovi, prvi je autogol to je jasno, drugi??, treći Suarezov, četvrti??? 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- the scouser
- Kontakt:
Drugi Sakhoov, četvrti autogol O'Briena.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
BeyKopites je napisao/la:I kome su sad pripisani oni silni golovi, prvi je autogol to je jasno, drugi??, treći Suarezov, četvrti???

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sakho zaslužuje mjesto u prvih 11, zvijer. 

Odlicna tekma, svaka cast momci ovdje je mogla desetka u cijelo pasti
Jedina mrlja na tekmi je povreda kapitena, nadam se da se vraca protiv Tottenhama

Jedina mrlja na tekmi je povreda kapitena, nadam se da se vraca protiv Tottenhama

Koja ludnica od utakmice
Super, drugi smo, danas su nam rezultati isli na ruku tako da ova pobjeda dobija jos vise na tezini.
Suarez opet pokazao o kakvom se igracu radi, steta za 4 gol, sto je pripisan OBrianu, mislim da bi to bio najbrzi hettrick.
Od ostalih igraca Mignolet standrano dobar, Allen pokazao da ipak moze odigrat jako dobro, Sakhov Prvijenac
A sad u London kod Spursa, krv da popisamo

Super, drugi smo, danas su nam rezultati isli na ruku tako da ova pobjeda dobija jos vise na tezini.
Suarez opet pokazao o kakvom se igracu radi, steta za 4 gol, sto je pripisan OBrianu, mislim da bi to bio najbrzi hettrick.
Od ostalih igraca Mignolet standrano dobar, Allen pokazao da ipak moze odigrat jako dobro, Sakhov Prvijenac

A sad u London kod Spursa, krv da popisamo

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Man Utd u kompletnoj sezoni zabio 8 pogodaka na Old Trafordu, Liverpool samo u zadnje dvije na Anfieldu 9.
ma ne mozes to porediti kolega, old shitford i anfield...OTNYS_YNWA je napisao/la:Man Utd u kompletnoj sezoni zabio 8 pogodaka na Old Trafordu, Liverpool samo u zadnje dvije na Anfieldu 9.
i manite se "onih tamo", uzivajmo u nasoj igri

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Što prije neka neko izbaci informaciju o povredi Gerrarda..Valjda će BR šta reći,da se bar zna šta je u pitanju
You'll never walk alone.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Od sledece 4 utakmice, cak tri gostovanja i to : Tottenham, City, Chelsea. Bice zanimljivo nema sta 

ZZ
-
- Kontakt:
Poslije Hala nisam ni citao,a ni pisao nista na ovom pdf-u jer sam bio razocaran.Ovo je stvarno bilo rutinski kao i protiv Noridza.Kako bi samo tri boda legla iz Londona,a ni bod nije za odbacit.Inace lose smo igrali i protiv Evertona i Arsenala pogotovo,treba biti realan.Nadam se da su se izvukle pouke iz tih susreta.Danas Alen i Sterling pozitivna iznenadjenja,Alenova najbolja utakmica u Liverpulu,a Sterling konacno da pokaze nesto jer sve ovo sto je igrao bilo ja na neki talenat i prosperitet koji posjeduje.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prošlo vrijeme kad oni nas nisu poštovali.ackeey je napisao/la: i manite se "onih tamo", uzivajmo u nasoj igri

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
danas timska igra za 10 do skrtelovog gola.joj ovih na fantasyu suarez upisao asistenciju kod prvog gola a kod cetvrtog nista

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- mordfustang
- Kontakt:
Može li neko da postavi golove?
Čuo sam da se komičan fudbal na Anfieldu danas igrao.
Čuo sam da se komičan fudbal na Anfieldu danas igrao.

Assaidi objasnio kako stvari stoje
http://trollfootball.lockerdome.com/articles/110689394" onclick="window.open(this.href);return false;

http://trollfootball.lockerdome.com/articles/110689394" onclick="window.open(this.href);return false;
Tek sad vidim kakvu je golcinu Osama bin Assaidi zabio 

@Petermcdowall10 : Steven Gerrard has a hamstring problem. BR says no indication about severity of it yet. #LFC 3 minutes ago
Nakon dugo godina postoje realne sanse za titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.