Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije to druze razlicitost u misljenjima, to je ipak nesto drugo. Ti i ja se nismo slozili jucer u dva ili tri posta, ali nije mi palo na pamet da ti prijetim (niti sam kome prijetio na forumu), kao ni tebi da prijetis menizizu1991 je napisao/la:Ahhh šta čini različitost u mišljenjima ...
Nema ga ni na klupi, mozda je neka povreda.Goalgetter je napisao/la:Zasto Prcica nema u sastavu protiv PSG-a
odlično. nadam se da će imati dobru sezonu, Volio bi opet gledati njega u tandemu sa Spahićem.Sabinho je napisao/la:Boris Pandza od prve minute za Gornik.
Sto se tice stopera nasih, ima najbolje predispozicije, i iza Spahica je tu negdje sa Bicom.VanBasten je napisao/la:odlično. nadam se da će imati dobru sezonu, Volio bi opet gledati njega u tandemu sa Spahićem.Sabinho je napisao/la:Boris Pandza od prve minute za Gornik.
Nebi se složio sa time da naš savez ništa ne radi,pa ko je bio u Brazilu par dana i obilazio švedske stolove i sve druge zayebancije nego oniMozambik je napisao/la:Gledat ce te ga kad se Bico i Ogi oproste od reprezenatcije. Trenutno je cetvrti izbor, po kvaliteti je i ispred Zukanovica (po meni bi trebao biti treci izbor)
Mi moramo privesti Arslanagica i Dilavera. Al nas savez kao i obicno nista ne radi, nego ceka da pokupi kajmak nakon sto Juka ode kod njih, kao sto su pokupili kajmak sa Hajrovica i Kolasinca.
Vranjes nakon dvije tekme u kojima je u jednoj od njih kiksao kao budala odjednom Vidic, prijatelju moj Pandza iza sebe ima brdo dobrih nastupa u reprezentaciji.Mozambik je napisao/la:Gledat ce te ga kad se Bico i Ogi oproste od reprezenatcije. Trenutno je cetvrti izbor, po kvaliteti je i ispred Zukanovica (po meni bi trebao biti treci izbor)
Mi moramo privesti Arslanagica i Dilavera. Al nas savez kao i obicno nista ne radi, nego ceka da pokupi kajmak nakon sto Juka ode kod njih, kao sto su pokupili kajmak sa Hajrovica i Kolasinca.
Jos smo imali najvecu delegaciju, sa sve Slavicom Pecikozom i menadjerom za ulaznice DžemidžićemFecox je napisao/la:Nebi se složio sa time da naš savez ništa ne radi,pa ko je bio u Brazilu par dana i obilazio švedske stolove i sve druge zayebancije nego oniMozambik je napisao/la:Gledat ce te ga kad se Bico i Ogi oproste od reprezenatcije. Trenutno je cetvrti izbor, po kvaliteti je i ispred Zukanovica (po meni bi trebao biti treci izbor)
IMAO brdo dobrih utakmica, a i to je upitno.Sabinho je napisao/la:Vranjes nakon dvije tekme u kojima je u jednoj od njih kiksao kao budala odjednom Vidic, prijatelju moj Pandza iza sebe ima brdo dobrih nastupa u reprezentaciji.Mozambik je napisao/la:Gledat ce te ga kad se Bico i Ogi oproste od reprezenatcije. Trenutno je cetvrti izbor, po kvaliteti je i ispred Zukanovica (po meni bi trebao biti treci izbor)
Pandza je klasicni stoper, beskompromisni borac i da imao je brdo dobrih utakmica, sigurno.Mozambik je napisao/la:IMAO brdo dobrih utakmica, a i to je upitno.Sabinho je napisao/la:Vranjes nakon dvije tekme u kojima je u jednoj od njih kiksao kao budala odjednom Vidic, prijatelju moj Pandza iza sebe ima brdo dobrih nastupa u reprezentaciji.Mozambik je napisao/la:Gledat ce te ga kad se Bico i Ogi oproste od reprezenatcije. Trenutno je cetvrti izbor, po kvaliteti je i ispred Zukanovica (po meni bi trebao biti treci izbor)
Dolaze novi igraci, dolaze nova vremena, ono sto je nekad bilo, toga sada vise nema![]()
Vranjes je bolji igrac od njega, definitivno, Vranjes je kiksao samo u prvom poluvremenu prve utakmice sa Grckom, sto je bilo njegovo prvo ozbiljno poluvrijeme i podlegao je pritisku. Kad se malo sabrao, odigrao je odlicno u drugom poluvremenu. Nakon toga sve utakmice, posebno drugu protiv Grcke.
To ste se nekima ovde izmisljaju greske, npr. Vranjesu i Bicakcicu, a Zukanovica, recimo svi prizeljkuju u prvoj postavi na stoperu, iako je u dvije utakmice koje je odigrao na stoperu izgledao kao amater, nije referenca za njihovu kvalitetu.
Muhamed Konjic je isto tako, beskompromisan borac, klasicni stoper, ali je zavrsio karijeru. Sad je, na nasu zalost, strucni sukomentatorSabinho je napisao/la: Pandza je klasicni stoper, beskompromisni borac i da imao je brdo dobrih utakmica, sigurno.
bosnas_ je napisao/la:ovaj Salatic mora dobiti poziv u reprezentaciju,za Zahirovica je izmislio fudbal,a za Rahimica koji ne igra vec 3 godine pogotovo... ne znam sta selektor ceka!?