Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gdje ti je Negredo...ciza je napisao/la:DZeko ce dobit sansu danas vjerovatno,ali ta prica vam je bezveze Aguero je bolji puno od Dzeke,Negredo je u trenotnoj formi ispred DZeke,Ova utkamica im neide opcenito,a S'thon je ekipa koja moze skinut skalp svima u ligi.
Izgleda Negredo i Aguero ako po dva gola ne dadnu nevaljaju
Skroz si upravu. Samo sto je razlika da su ovako lose igre Negreda ove sezone jednako rijetke kao Dzekine dobre igre.Srky4 je napisao/la:Ja što grize Negredo, igra li uopšte. Sad da je Edin igrao bio bi zamjenjen na poluvremenu i bio bi glavni krivac za go.
tu je dva mjeseca,sad ga nema 45min,sto nije osnov da se kaze da je Dzeko bolji izbor.Da treba Dati i Dzeki sansu treba ,ali na osnovu upravo ova dva mjeseca kako u ligi tako i ligi prvaka Negredo je jos uvjek ispred njega,svidjalo se to tebi ili ne.Srky4 je napisao/la:Gdje ti je Negredo...ciza je napisao/la:DZeko ce dobit sansu danas vjerovatno,ali ta prica vam je bezveze Aguero je bolji puno od Dzeke,Negredo je u trenotnoj formi ispred DZeke,Ova utkamica im neide opcenito,a S'thon je ekipa koja moze skinut skalp svima u ligi.
Edina odmah mijenja na poluvremenu, a ovog će držati dok nedadne go. Ja bih volio da nije tako.ZgemboAdislic je napisao/la:Skroz si upravu. Samo sto je razlika da su ovako lose igre Negreda ove sezone jednako rijetke kao Dzekine dobre igre.Srky4 je napisao/la:Ja što grize Negredo, igra li uopšte. Sad da je Edin igrao bio bi zamjenjen na poluvremenu i bio bi glavni krivac za go.
Tako je radio Edinu odmah vani, ništa drugo nekažem. Slažem se da je u boljoj formi Negredo ali...ciza je napisao/la:tu je dva mjeseca,sad ga nema 45min,sto nije osnov da se kaze da je Dzeko bolji izbor.Da treba Dati i Dzeki sansu treba ,ali na osnovu upravo ova dva mjeseca kako u ligi tako i ligi prvaka Negredo je jos uvjek ispred njega,svidjalo se to tebi ili ne.Srky4 je napisao/la:Gdje ti je Negredo...ciza je napisao/la:DZeko ce dobit sansu danas vjerovatno,ali ta prica vam je bezveze Aguero je bolji puno od Dzeke,Negredo je u trenotnoj formi ispred DZeke,Ova utkamica im neide opcenito,a S'thon je ekipa koja moze skinut skalp svima u ligi.
Nije ovo protiv Dzeke,nego su mi komicni ovi likovi sto se natakare nakon dva pogresna dodavanja evo ga ne valja daj DZeku,ili ako izgube kojim slucajem ona standardna,eh da je Dzeko igro....
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, sagitarius, zastitaIdentiteta i 45 gostiju.