FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pep odabrao prvih 11 za danas:
Neuer - Rafinha, van Buyten, Boateng, Alaba - Thiago - Müller, Kroos, Götze, Ribéry - Mandžukić
Neuer - Rafinha, van Buyten, Boateng, Alaba - Thiago - Müller, Kroos, Götze, Ribéry - Mandžukić
- Centre forward
- Kontakt:
Padaju golovi a niko ni mukajet
, mnogo smo jaki 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne moze nam niko nista.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Laganica 
Thiago,Alaba,Kroos...koje masine!
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.

Thiago,Alaba,Kroos...koje masine!
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
-
- Kontakt:
Nije vise zanimljivo, PEP odlazi! 

-
- Kontakt:
Mogli smo i primiti barem 1. Kecer najbolji pojedinac
Trebalo bi Mandzukica na klupu, usporava igru i totalno je van forme, inace rutinski bez gubitka snage dolazimo do pobjede

Trebalo bi Mandzukica na klupu, usporava igru i totalno je van forme, inace rutinski bez gubitka snage dolazimo do pobjede

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odbrana Werdera je odron ali ni nasa ne izgleda nesto bajno, ali mi imamo napad i Buytena.
Neuer je takodjer sjajan, kakva samo odbrana nakon udarca Hunta.
Igramo dosta snazno, bas se vidi da se igraci ne stede. Pep je puno govorio oko ove utakmice i njenoj tezini ali smatram da je samo zavaravao javnost.
Idemo u drugom igrati slicno i pokusati ugurati barem jos jednu loptu u gol domacina i cekati vecerasnji derbi u lijepom ozracju i navijati za X.

Neuer je takodjer sjajan, kakva samo odbrana nakon udarca Hunta.
Igramo dosta snazno, bas se vidi da se igraci ne stede. Pep je puno govorio oko ove utakmice i njenoj tezini ali smatram da je samo zavaravao javnost.

Idemo u drugom igrati slicno i pokusati ugurati barem jos jednu loptu u gol domacina i cekati vecerasnji derbi u lijepom ozracju i navijati za X.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čojk ima jednu željuNeutral je napisao/la:Vrijeme je da nekome uvalimo i tri komada, a Bremen se čini kao ekipa koja je spremna za to.

Sent from my Philips Smart TV.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Kako volim kad Buytara pogodi, pa majstore
Plus je imao finih intervencija, nije to sad na ono nivou kao Boa ili Dante, al ima u Buytari jos volje i znanja, kao back up igrac nam moze bit i sljedece sezone bealive that !!!
Laganica, ovo je vise i do Werdera ipak im je odbrana losa ove sezone, ali i mi sad trebamo lagano ovo zavrsit i docekat City i nastaviti niz

Laganica, ovo je vise i do Werdera ipak im je odbrana losa ove sezone, ali i mi sad trebamo lagano ovo zavrsit i docekat City i nastaviti niz

FC Bayern !!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Utakmica rijesena u prvom poluvremenu i sada sa pola gasa zavrsiti ovo. Fakat postaje dosadno ovo 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ja sam morao djecu u drugu sobu da odvedem, ovo je stvarno nekulturno 

Sent from my Philips Smart TV.
Šteta što se Arjen povrijedio, volio bi da smo sa punim sastavom (naravno da je tu i Bastian) spremni za City. Jedva čekam tu utakmicu
Bremen je imao odličnu priliku kod 0:0, ali nisu je iskoristili poslije čeka počinje šou Bilala.

Bremen je imao odličnu priliku kod 0:0, ali nisu je iskoristili poslije čeka počinje šou Bilala.
- Centre forward
- Kontakt:
Daj Šaćira i Pizzu da dokrajče male zelene 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kakva akcija za šesti gol. Nevjerovatno kako je čitava momčad slavila taj gol, kao da je 1:0 a ne 6:0. Svi zagrljeni i sretni, koja pozitivna atmosfera, nevjerovatno.
Hvala Bogu.
Hvala Bogu.
Nista, ocerat gvardiolu
Raja, ovo je nevjerovatno.
Nemres se nagledat.
Il sto bi romiz zmaj reko, estakvirula, estakvirula, estakvirula (estagfirullah)

Raja, ovo je nevjerovatno.
Nemres se nagledat.
Il sto bi romiz zmaj reko, estakvirula, estakvirula, estakvirula (estagfirullah)

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- moustapha
- Kontakt:
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Neki bi rekli SES!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Sve vise licite na barselonu i igru koju je pep imao sa njima. Svaka cast... Bajern je u nekom svom svijetu naspram ostalih ekipa u bundesligi.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Redtube.com na Weser stadionu
MILINA NAS JE GLEDAT RIBERY MAJSTOR. Sad očerupat šeike iz manšestera
]SUPER BAYERN SUPAR BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPAR BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY

MILINA NAS JE GLEDAT RIBERY MAJSTOR. Sad očerupat šeike iz manšestera
]SUPER BAYERN SUPAR BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPAR BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
Gotze sve bolji hvala Bogu. Danas opet asistencija i gol. Prije sedmog gola Ribery pogađa stativu, lopta se odbija i Muller puca na gol gdje igrač Bremena spašava sa linije.
Kakve 70-te, ovo je najdominantniji i najkvalitentiji Bayern svih vremena. Imamo sreće da živimo u ovo doba. Šteta bi bila da se ne osvoji još jedna ili dvije Lige prvaka u sljedećih pet godina.
Samo da nas povrede zaobiđu u drugom dijelu sezone i šta bude.
Ovakav Bayern samo sam sebe može pobijediti. Koliko samo kombinacija u igri, mijenjanje pozicija, potpis Pep-a sve vidljiviji. I baš kao reče komentator, nije sve preko jednog igrača kao u Barci Messi (50 golova), nego svi učestvuju u igri.
Hvala Bogu na svemu!
Kakve 70-te, ovo je najdominantniji i najkvalitentiji Bayern svih vremena. Imamo sreće da živimo u ovo doba. Šteta bi bila da se ne osvoji još jedna ili dvije Lige prvaka u sljedećih pet godina.
Samo da nas povrede zaobiđu u drugom dijelu sezone i šta bude.
Ovakav Bayern samo sam sebe može pobijediti. Koliko samo kombinacija u igri, mijenjanje pozicija, potpis Pep-a sve vidljiviji. I baš kao reče komentator, nije sve preko jednog igrača kao u Barci Messi (50 golova), nego svi učestvuju u igri.
Hvala Bogu na svemu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.