FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

rukfash
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la rukfash » 06 dec 2013, 08:37

Evo lijepe vijesti , u omladinskom pogonu vrsi se selekcija talentovanih igraca u cilju zastite interesa kluba ! Ovo su ispravni potezi !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 dec 2013, 10:38

8-)

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 06 dec 2013, 16:55

SIR SMAJIL KARIĆ.
slika
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 dec 2013, 17:22

hahahaa strasna ideja za stendard hahaha

edit : slika zar sam toliko ostario da nam se i trans postavlja na fb pod "old school" :(
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 dec 2013, 18:48

Provjerene info iz prve ruke :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 dec 2013, 18:56

Benjo_AFC86 je napisao/la:Provjerene info iz prve ruke :D
moze u pp ? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 dec 2013, 19:57

Bilo bi super bilo super bilo bi sjajno.. .. 8-)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 dec 2013, 22:29

Benjo, znam da ti imas najbolje namjere...;)
Prvo, ocito je da Husari imponira samoinicijativno promoviranje u menadzera Slobode, ;)
Drugo, Husara novinaru iz Sporta platio pizzu i kolu pa pise kad god ovaj prdne pa ovaj od pretjeranog kolesterola nije se sjetio ni da pita u kojoj formi je dobio ovlastenje :mrgreen:
Trece, nastavljamo sa ovlastenjem. Obavljati neku funkciju u ime pravnog lica znaci ugovorno urediti odnos izmedju dvije strane. Kod firmi ovlatenje da se zastupa pa cak i potpisuju ugovori,uz ogranicenja, u ime firme se zove Prokura. Kod sportskih klubova takav nacin ovlastenja, a posebno neka uloga menadzera se zasniva ugovorom gdje dvije strane definiraju prava i obaveze jedne prema drugoj. Pa opet, menadzer moze samo odigrati ulogu do prijedloga dok ipak posljednju rijec daje menadzment tj. Upravni odbor u sportskim klubovima, osim naravno ako Statutom kluba nije drugacije uredjeno which is not our case. ;)
Cetvrto, sve prethodno navedeno se odnosi na sluzbeno i pred zakonom priznato ovlastenje! Naravno, neformalno ovlastenje se uvijek moze samo rijecima uputiti :mrgreen:
I na kraju, nije da ja imam nesto protiv Husare(cak mislim da on zaista moze pomoci u gradjenju igrackog rostera),ali tako ti je druze moja pred zakonom...a i bas mu je ofirna ova vlastita promocija :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 dec 2013, 22:40

zlajci je napisao/la:
Benjo, znam da ti imas najbolje namjere...;)
Prvo, ocito je da Husari imponira samoinicijativno promoviranje u menadzera Slobode, ;)
Drugo, Husara novinaru iz Sporta platio pizzu i kolu pa pise kad god ovaj prdne pa ovaj od pretjeranog kolesterola nije se sjetio ni da pita u kojoj formi je dobio ovlastenje :mrgreen:
Trece, nastavljamo sa ovlastenjem. Obavljati neku funkciju u ime pravnog lica znaci ugovorno urediti odnos izmedju dvije strane. Kod firmi ovlatenje da se zastupa pa cak i potpisuju ugovori,uz ogranicenja, u ime firme se zove Prokura. Kod sportskih klubova takav nacin ovlastenja, a posebno neka uloga menadzera se zasniva ugovorom gdje dvije strane definiraju prava i obaveze jedne prema drugoj. Pa opet, menadzer moze samo odigrati ulogu do prijedloga dok ipak posljednju rijec daje menadzment tj. Upravni odbor u sportskim klubovima, osim naravno ako Statutom kluba nije drugacije uredjeno which is not our case. ;)
Cetvrto, sve prethodno navedeno se odnosi na sluzbeno i pred zakonom priznato ovlastenje! Naravno, neformalno ovlastenje se uvijek moze samo rijecima uputiti :mrgreen:
I na kraju, nije da ja imam nesto protiv Husare(cak mislim da on zaista moze pomoci u gradjenju igrackog rostera),ali tako ti je druze moja pred zakonom...a i bas mu je ofirna ova vlastita promocija :mrgreen:
ma bravo :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 dec 2013, 16:08

Poseban rad sa najtalentovanijim igračima

slika

Fudbalski klub “Sloboda” u narednom periodu intenziviraće rad sa najkvalitetnijim i najtalentovanijim igračima iz Omladinskog pogona.

Treneri naših takmičarskih selekcija (pioniri, kadeti i juniori) napravili su selekciju igrača koji svojim talentom, radnim navikama i kvalitetom odskaču od ostalih, te je u planu poseban rad sa tim mladim fudbalerima. Ovo je svojevrsna preteča stvaranja klupske akademije za talentovane mlade igrače.

Odabrani talenti će pored trenažnog procesa u svojim starosnim grupama imati i posebne treninge na kojima će naši fudbalski stručnjaci individualno raditi sa njima.

Rad sa našim najtalentovanijim igračima stručno i planski je osmišljen, što obuhvata poseban trenažni proces za pozicije na kojima igraju naši talenti (golman, odbrana, vezni red, napad), detaljno praćenje fizičkih predispozicija i razvoja mladih fudbalera i njihovih potreba…

FK “Sloboda”, gledajući dugoročno, u planu ima stvaranje snažnog seniorskog tima sastavljenog isključivo od domaćih igrača, što se u slučaju mnogih velikih evropskih klubova pokazalo kao jedini ispravan put do rezultatskih uspjeha.

U tom pravcu želi ići i naš sportski kolektiv kao jedan od bh. klubova u kome se već godinama najbolje radi sa mladim fudbalerima. Ove aktivnosti našeg Kluba za cilj imaju osnaživanje rada u Omladinskom pogonu, te prekidanje prakse odlaska naših najtalentovanijih igrača u druge fudbalske sredine.

Cijeli navedeni projekat odvijaće se u više faza, a posljednja bi trebala dovesti do sklapanja stipendijskih ugovora sa mladim fudbalerima koji se pokažu kao najbolji. Oslanjanje na domaće igračke kadrove jedini je ispravan put kojim će naš Klub stići do uspjeha, a ovo je prvi korak ka tome.

Ovim putem naglašavamo da su vrata FK “Sloboda”uvijek širom otvorena za sve talente sa prostora našeg kantona i regije.

Sa ovakvim pristupom fudbalskom radu na koncu ćemo svi imati koristi: Klub, igrači, navijači, sportska javnost, grad Tuzla i cijela BiH!

fksloboda.ba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 dec 2013, 16:31

Gorki je napisao/la:Poseban rad sa najtalentovanijim igračima

slika

Fudbalski klub “Sloboda” u narednom periodu intenziviraće rad sa najkvalitetnijim i najtalentovanijim igračima iz Omladinskog pogona.

Treneri naših takmičarskih selekcija (pioniri, kadeti i juniori) napravili su selekciju igrača koji svojim talentom, radnim navikama i kvalitetom odskaču od ostalih, te je u planu poseban rad sa tim mladim fudbalerima. Ovo je svojevrsna preteča stvaranja klupske akademije za talentovane mlade igrače.

Odabrani talenti će pored trenažnog procesa u svojim starosnim grupama imati i posebne treninge na kojima će naši fudbalski stručnjaci individualno raditi sa njima.

Rad sa našim najtalentovanijim igračima stručno i planski je osmišljen, što obuhvata poseban trenažni proces za pozicije na kojima igraju naši talenti (golman, odbrana, vezni red, napad), detaljno praćenje fizičkih predispozicija i razvoja mladih fudbalera i njihovih potreba…

FK “Sloboda”, gledajući dugoročno, u planu ima stvaranje snažnog seniorskog tima sastavljenog isključivo od domaćih igrača, što se u slučaju mnogih velikih evropskih klubova pokazalo kao jedini ispravan put do rezultatskih uspjeha.

U tom pravcu želi ići i naš sportski kolektiv kao jedan od bh. klubova u kome se već godinama najbolje radi sa mladim fudbalerima. Ove aktivnosti našeg Kluba za cilj imaju osnaživanje rada u Omladinskom pogonu, te prekidanje prakse odlaska naših najtalentovanijih igrača u druge fudbalske sredine.

Cijeli navedeni projekat odvijaće se u više faza, a posljednja bi trebala dovesti do sklapanja stipendijskih ugovora sa mladim fudbalerima koji se pokažu kao najbolji. Oslanjanje na domaće igračke kadrove jedini je ispravan put kojim će naš Klub stići do uspjeha, a ovo je prvi korak ka tome.

Ovim putem naglašavamo da su vrata FK “Sloboda”uvijek širom otvorena za sve talente sa prostora našeg kantona i regije.

Sa ovakvim pristupom fudbalskom radu na koncu ćemo svi imati koristi: Klub, igrači, navijači, sportska javnost, grad Tuzla i cijela BiH!

fksloboda.ba
Ja se sjecam da su ovi "dodatni" treninzi bili dok sam i ja trenirao, tad ih vodili Denis Sadikovic i Mirza Hadzic, tad je kao dodatak redovnim trenezima bili ovi treninzi, i to je javno bilo ko hoce da dolazi na dodatne mjesecno je bilo 100-150 maraka.
Sad ne znam jesul to preimenovali u "Poseban rad sa najtalentovanijim igracima" il je to stvarno nesto drugo.

:D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 dec 2013, 16:33

i sad su prozivke pocele da se radi o istom , "dodatni treninzi za djecu privatnika" :D ..eh sad nadam se da nije to u pitanju hhehe ..

svejedno kod nas ne moze nista da se desi a da ljudi ne ocrne, citam one komentare na fb na ovu vijest i kontam tacno bi zamrzio ovaj klub i nikad ga ne bi ni pogledao kako se lose prica o njemu da ne znam stvarno stanje :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 07 dec 2013, 18:29

Ovo oko talentovane djece u omladinskom je sigurno i sigurno je da ne da nece placati nego postoji mogucnost stipendiranja od strane kluba ! Vrijeme stavljanja para u svoj dzep je proslo , ne vjerujem da bi bilo koji clan uprave a niti Azmir ikad vise dopustili javasluk ! Kako god ja vjerujem samo u svoje snage i zelim nasim omladincima pubno uspjeha .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2013, 10:30

sta je ovo,zaledilo se sve :D ..imal kakvih vijesti il se kosarka vratila u grad :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 dec 2013, 10:44

Juče je odigrana utakmica između kadeta Slobode i Sarajeva ako se ne varam, rezultat?

Juniori sastavljeni od igrača sa Tuzlanskog kantona pobijedili su juniore Sarajeva sa 3-0 (juče isto, pomoćni stadion Tušanj).. Strijelci : Fazlić (Sloboda?), Aletić (Gradina), Kahrimanović (Bratstvo)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 dec 2013, 11:50

Benjo_AFC86 je napisao/la:Juče je odigrana utakmica između kadeta Slobode i Sarajeva ako se ne varam, rezultat?

Juniori sastavljeni od igrača sa Tuzlanskog kantona pobijedili su juniore Sarajeva sa 3-0 (juče isto, pomoćni stadion Tušanj).. Strijelci : Fazlić (Sloboda?), Aletić (Gradina), Kahrimanović (Bratstvo)
Neriješeno odigrali kadeti 1:1

Kod: Označi sve

http://fksloboda.ba/vijesti/630-dominacija-nije-urodila-plodom

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 dec 2013, 20:31

[youtube][/youtube]

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 dec 2013, 23:23

94. godine nije malo rođaci, sretan rođendan Slobodo 8-)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 dec 2013, 21:25

Vojvodić: "Jedinstvo i Sloboda su jedini kandidati za Premijer ligu"

8-)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 dec 2013, 21:33

Gorki je napisao/la:Vojvodić: "Jedinstvo i Sloboda su jedini kandidati za Premijer ligu"

8-)

I ja mislim da će Sloboda u PL, odmah iduće godine poslije nas :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.