Jes, evo baš sam vidio paranoju kako odlazi iz G reda sa sjedišta br. 59 kako odlazi u 87. minuti utakmice. Sramotno od njega.rambo16 je napisao/la:Vidim napuštaju se tribine prije vremena? Pa gdje vam je ta privrženost klubu koju toliko potencirate dok je Fergi osvajao trofeje? Gdje su vam ti igrači tipa Januzaj koji će biti "novi Ronaldo"? Gdje vam je Holandsko dijete koje vrišti? Nema brale......sve je iščeznulo odlaskom Fergusona...ovo je samo početak vaše propasti... sellam i pozdrav svima
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Kakav ba Moyes sta vam je ba sta ste na njega navalili eto ko bi bolje vodio Man Utd??
Vama je potrebna temeljita rekonstrukcija ekipe i tu je citava caka,morate se rijesiti bar 6-7 igraca na zimu i ljeto i dovesti isto toliko i onda se imate necemu nadati sledece sezone.
Vama je potrebna temeljita rekonstrukcija ekipe i tu je citava caka,morate se rijesiti bar 6-7 igraca na zimu i ljeto i dovesti isto toliko i onda se imate necemu nadati sledece sezone.
SLOBODA NAVIJAČIMA
to što si ti vidio....ja sam vidio stampedo u istoj minuti.....što je još sramotnijeMoR je napisao/la:Jes, evo baš sam vidio paranoju kako odlazi iz G reda sa sjedišta br. 59 kako odlazi u 87. minuti utakmice. Sramotno od njega.rambo16 je napisao/la:Vidim napuštaju se tribine prije vremena? Pa gdje vam je ta privrženost klubu koju toliko potencirate dok je Fergi osvajao trofeje? Gdje su vam ti igrači tipa Januzaj koji će biti "novi Ronaldo"? Gdje vam je Holandsko dijete koje vrišti? Nema brale......sve je iščeznulo odlaskom Fergusona...ovo je samo početak vaše propasti... sellam i pozdrav svima

A.F.C. Bournemouth!
Jes i ferdy i cartman za njim odoše, katastrofa.rambo16 je napisao/la:to što si ti vidio....ja sam vidio stampedo u istoj minuti.....što je još sramotnijeMoR je napisao/la:Jes, evo baš sam vidio paranoju kako odlazi iz G reda sa sjedišta br. 59 kako odlazi u 87. minuti utakmice. Sramotno od njega.rambo16 je napisao/la:Vidim napuštaju se tribine prije vremena? Pa gdje vam je ta privrženost klubu koju toliko potencirate dok je Fergi osvajao trofeje? Gdje su vam ti igrači tipa Januzaj koji će biti "novi Ronaldo"? Gdje vam je Holandsko dijete koje vrišti? Nema brale......sve je iščeznulo odlaskom Fergusona...ovo je samo početak vaše propasti... sellam i pozdrav svima

Malo rekorda nije na odmet

Kad se padne na dno, postoje 2 opcije. Jedna je da ostaneš na dnu, druga je da se digneš.
-
- Kontakt:

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
United je Ferguson, Ferguson je United. Kraj price
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma neka je vama Sir Alex na početku svoje karijere u Manchester Unitedu imao bolje rezultate.
Auuu, leleee...
Jako lose. Od poraza vise brine stanje u kojem se ekipa nalazi. Jos je dosta do polusezone, nema previse vremena za konsolidacuju.
Mojsu treba staviti na raspolaganje 100 miliona eura da dovede 2 - 3 ekstra kvalitetna igraca. Ekipa je potrosena, ne moze se sva krivica svaliti na njega. Nije lako naslijediti Fergija. Tesko je i Mojsu, tesko je i igracima koji nisu naviknuti na promjenu trenera.
Mojs dobro treba razmisliti o pojacanjima u januaru. Bacio je veliku lovu na bezvrijednog igraca. Ne smije ponoviti istu gresku u januaru.
Jako lose. Od poraza vise brine stanje u kojem se ekipa nalazi. Jos je dosta do polusezone, nema previse vremena za konsolidacuju.
Mojsu treba staviti na raspolaganje 100 miliona eura da dovede 2 - 3 ekstra kvalitetna igraca. Ekipa je potrosena, ne moze se sva krivica svaliti na njega. Nije lako naslijediti Fergija. Tesko je i Mojsu, tesko je i igracima koji nisu naviknuti na promjenu trenera.
Mojs dobro treba razmisliti o pojacanjima u januaru. Bacio je veliku lovu na bezvrijednog igraca. Ne smije ponoviti istu gresku u januaru.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
koliko se ovaj MoR nervira, nije MoRalno 

Ne.sonik24 je napisao/la:koliko se ovaj MoR nervira, nije MoRalno
- red devil88
- Kontakt:
Po meni se ne moze nista bolje ni uraditi mi jednostavno nemamo igraca da valja na najvaznijoj poziciji na terenu , onda po meni najveca greska Moyesa je forsiranje pogresnih igraca na krilnim pozicijama tu prije svega mislim na Younga , Valenciu pa i Nania . Bolje bi bilo da je forsirao mladje igrace pasta bude jer od ovih gore nema nista . Pun mi je qurac ove raje sto se lozena Nania i biciklice i cekaju tu njegovu sezonu . O Youngu ne treba pricati sve se zna , Valencia je vec 2 godine jako los tolerise se samo radi borbenosti.
Da stvar bude jos gora nisu to jedine pozicije koje skripe , lijevi bek i jedan stoper su usto potrebni . Kad se na kraju sve sabere i oduzme vidi se da tu Moyes ne moze puno uradit .
U januaru se necemo nista drasticno pojacat tako da ostaje da se grcevito borimo za tu 4 poziviju jer ako ne idemo u LP onda je i Moyesova prica u Unitedu gotova
Da stvar bude jos gora nisu to jedine pozicije koje skripe , lijevi bek i jedan stoper su usto potrebni . Kad se na kraju sve sabere i oduzme vidi se da tu Moyes ne moze puno uradit .
U januaru se necemo nista drasticno pojacat tako da ostaje da se grcevito borimo za tu 4 poziviju jer ako ne idemo u LP onda je i Moyesova prica u Unitedu gotova
Glory Glory Man United !!! 

- eric_cantona
- Kontakt:
na zalost, koliko god se trudim naci nesto pozitivno u ovom Unitedu, ne mogu vjerovati sta se dogadja
ne mogu vjerovati da je maksimalni doseg uniteda na old traffordu stvoriti po jednu sansu protiv evertona i protiv newcastlea..
ne mogu vjerovati da je u 90. minuti jedini igrac koji se jos uvijek bori, 18-godisnji januzaj
ne mogu vjerovati da je nani potpisao novi ugovor na cetiri godine
ne mogu vjerovati da je cleverley jos u unitedu
ne mogu vjerovati koliko je vidic postao los
tuzan dan, tuzna sezona .. evo ja sam izdrzao do sada, trazio pozitivne stvari .. vjerovao .. ove sezone je liga prvaka neuhvatljiva.. slijedece treba 10 novih igraca ako ce ovako nastaviti
ne mogu vjerovati da je maksimalni doseg uniteda na old traffordu stvoriti po jednu sansu protiv evertona i protiv newcastlea..
ne mogu vjerovati da je u 90. minuti jedini igrac koji se jos uvijek bori, 18-godisnji januzaj
ne mogu vjerovati da je nani potpisao novi ugovor na cetiri godine
ne mogu vjerovati da je cleverley jos u unitedu
ne mogu vjerovati koliko je vidic postao los

Newcastle kao da je kući igrao, cijelu utakmicu se čuje Toon Army
Najjače u 83. minuti odlaze navijači Man Utd

Nista od njih dok im Mire ne dodze u januaru
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Nista novo za Englesku. Tamo su svagdje gostujuci navijaci glasniji.vm22 je napisao/la:Newcastle kao da je kući igrao, cijelu utakmicu se čuje Toon Army![]()
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Pa yebo majku bolje ja sa Chesterfieldom na fifi 14 igram na world class nego ovi bogalji što su danas odigrali
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
tuzno da tuznije nemoze bit strasno sta se desava od institucije fudbala,od imena uostalom pa zar ovaj tim da brani svetinju zvanu man.utd...jadno i strasno jedini igrac koji je igrao danas je ado i svaka mu cast,ovo sve je propast ziva molim boga da januar sto prije dodje da se ovo rascisti...
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Ova sezona ce biti istinski praznik za sve Unitedomrzce. Tesko da se ima ista reci nakon novog zasluzenog poraza, agonija se nastavlja, a kraj joj se ne nazire jer vise nije toliko ni bitno protiv koga igramo kada igre nemamo, motivacije takodjer, a onaj koji treba nas nas digne na prvu izgleda ocajniji od igraca na terenu, jednostavno u totalnom smo rasulu.
Ponovit cu, kao i u zadnjih nekoliko postova, januar je zadnja nada da se ova ekipa barem malo trzne, istina, bit ce uzasno tesko dovesti kvalitetne igrace za razumnu cijenu, no sigurno da ih ima, upravo nam ga je jedan od takvih danas zavalio, uostalom Moyes i ostala ekipa su placeni da misle o tim stvarima tako da zelim vjerovati da su barem toliko sposobni da dovedu 2-3 dobra igraca. Ako i tada zaseru onda nemaju sta traziti u Unitedu..
Ponovit cu, kao i u zadnjih nekoliko postova, januar je zadnja nada da se ova ekipa barem malo trzne, istina, bit ce uzasno tesko dovesti kvalitetne igrace za razumnu cijenu, no sigurno da ih ima, upravo nam ga je jedan od takvih danas zavalio, uostalom Moyes i ostala ekipa su placeni da misle o tim stvarima tako da zelim vjerovati da su barem toliko sposobni da dovedu 2-3 dobra igraca. Ako i tada zaseru onda nemaju sta traziti u Unitedu..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- Consigliere
- Kontakt:
The manager reminded United fans of difficult times he experienced during the opening years of his tenure after he joined in 1986. "I'd also like to remind you that when I had bad times here the club stood by me. All my staff stood by me, the players stood by me, you stood by me, and your job now is to stand by our new manager. That is important."
Sve vam je rekao Fergie u oprostajnom govoru, jer je znao da Moyesu ostavlja ekipu koja nije dovoljno kvalitetna da nastavi njegov niz uspjeha. Ja ne znam sta ste ocekivali, jano je bilo da je Ferguson=United, jos od one sezone 2008/2009 kad je otislo dosta kvalitetnih igraca iz kluba.
Sve vam je rekao Fergie u oprostajnom govoru, jer je znao da Moyesu ostavlja ekipu koja nije dovoljno kvalitetna da nastavi njegov niz uspjeha. Ja ne znam sta ste ocekivali, jano je bilo da je Ferguson=United, jos od one sezone 2008/2009 kad je otislo dosta kvalitetnih igraca iz kluba.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.