Sve to stoji, ali ja pitam za imena koja bi to sve mogla pokrpit i imena koja bi izabrala nas umjesto nekih drugih ekipa koje im mozda mogu ponuditi atraktivniji fudbal i vece plaće.Paradajz je napisao/la:Uzmes 2-3 klasna igraca, i gradis tim oko njih, na taj nacin menjas Suareza. Samim tim, tim ne zavisi samo od jednog igraca, koji gusi loptu kad ne ide. Posmatraj Atletico i prodaju Falcaa, na isti nacin, samo sto oni nisu uzeli neke igrace jake, ali su se oslobodili "tereta" i ravnorpavno raspodelili poslove, nisu vise bili ograniceni na Falcaa, zato su jaci duplo, ali dobro, oni su imali jake ostale pozicije i talentovane momke u veznom redu, zato nisu ulagali previse, mi to nemamo, ali upravo bi lova od Suareza to resila.gaston je napisao/la:Al Fera dragi i da dobijes za njeg i 100 miliona, koga uzeti kao zamjenufera je napisao/la:uh kakva majstorija gerarrda. sto se suareza tice nije bitno hoce li otici u januaru (a vjerovatno nece) ili u julu kad se vec zna da ce nas kad tad napustiti. drago mi je sto igra ovako dobro jer cemo moci izvuci dosta love kad bude odlazio.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Bez LS smo najebali po pitanju transfera, ako Suarez ode, ali kruze neke price da mu se nudi istorijski ugovor u kojem ce biti najplaceniji igrac LFC.gaston je napisao/la: Sve to stoji, ali ja pitam za imena koja bi to sve mogla pokrpit i imena koja bi izabrala nas umjesto nekih drugih ekipa koje im mozda mogu ponuditi atraktivniji fudbal i vece plaće.
Ako nema LS, nema ni atraktivnih igraca, i morace opet da radi jak skauting, nikad jaci, plus sto ce neki igraci nabiti svoje cene preko SP. Ali nesto i ne verujem da ce da ide Suarez, cak i ako ostanemo bez LS, ne vidim koji ce tim da ga dovede, samo Bayern mi je u glavi.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma samo pare njega zanimaju. Jeste da bi volio da igra ligu prvaka, možda će je i igrati, ali plata ima ključnu ulogu.
e to ne znam al se mogu za te pare dovesti 2-3 solidna igraca. ja bi volio da on ostane kod nas jer je odlican igrac u pitanju al nazalost cim pocnu stizati ponude on ce izraziti zelju da ide kao i ljetos.gaston je napisao/la:Al Fera dragi i da dobijes za njeg i 100 miliona, koga uzeti kao zamjenufera je napisao/la:uh kakva majstorija gerarrda. sto se suareza tice nije bitno hoce li otici u januaru (a vjerovatno nece) ili u julu kad se vec zna da ce nas kad tad napustiti. drago mi je sto igra ovako dobro jer cemo moci izvuci dosta love kad bude odlazio.
ja samo nadam da cemo do kraja sezone uspjeti izboriti to 4. mjesto pa cemo vidjeti kako rade na transferima kad nemaju izgovor neigranja u LP.
You are someone else I am still right here
@Paradajz Imaš i propalih primjera kad im ode glavni igrač, konkretno Tottenham, sve zavisi kako trener bude dovodio igrače, AVB je doveo prave enigme, igrače koji nemaju iskustvo sa EPL i evo sad kako se vucara po ligi...
A nešto ne mislim da bi BR doveo prave zamjene za Suareza, već bi to vjerovatno bili igrači za "mladi" tim
A nešto ne mislim da bi BR doveo prave zamjene za Suareza, već bi to vjerovatno bili igrači za "mladi" tim
Ja te volim, volim Željo..
Prošle godine Tottenham je imao 23 boda nakon 14 odigranih utakmica, a ove godine imaju 24. Nije Tottenham nazadovao koliko je ove godine liga neizvjesnija u odnosu na prošlu. Recimo ove godine su dobro popravili odbranu, ali im se napad pogoršao.gio10 je napisao/la:@Paradajz Imaš i propalih primjera kad im ode glavni igrač, konkretno Tottenham, sve zavisi kako trener bude dovodio igrače, AVB je doveo prave enigme, igrače koji nemaju iskustvo sa EPL i evo sad kako se vucara po ligi...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ali pogledaj kako su došli do ta 24 boda, sve na vrat na nos, velika doza sreće...
U prva 3 kola ih Soldado svojim golovima izvlacio koliko se sjećam, a i imali su dosta penala. No, nije bitno sad za Tottenham...
Jel Aspas i Ilori idu na posudbu, ili je to prodaja? I hoće li Alberto ostati tu nakon januara?

Ovako bi to otprilike trebalo izgledati.
Znači trebaju se dovoditi igrači za lijevu stranu.
Dvoumim se između Hendersona i Coutinha. Ako dođe M'Vila, Henderson nema više mjesta jer će M'Vila preuzeti ono što je on radio, trčao i ometao protivničke napade, a kada bi igrao Hendo breme kreatora igre bi se prepustilo Gerrardu.
U prva 3 kola ih Soldado svojim golovima izvlacio koliko se sjećam, a i imali su dosta penala. No, nije bitno sad za Tottenham...
Jel Aspas i Ilori idu na posudbu, ili je to prodaja? I hoće li Alberto ostati tu nakon januara?

Ovako bi to otprilike trebalo izgledati.
Znači trebaju se dovoditi igrači za lijevu stranu.
Dvoumim se između Hendersona i Coutinha. Ako dođe M'Vila, Henderson nema više mjesta jer će M'Vila preuzeti ono što je on radio, trčao i ometao protivničke napade, a kada bi igrao Hendo breme kreatora igre bi se prepustilo Gerrardu.
Pa i tada su pobjeđivali sa silu, nekim golovima sa 20,25, 30 metara u posljednjim sekundama meča Bale.
Ova dvojica se spominju kao posudbe u Sporting i Betis, nije prodaja.
Ova dvojica se spominju kao posudbe u Sporting i Betis, nije prodaja.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na kojem sportklubu je tekma danas?
Pa nije bas, jer Spursi dobijali na silu preko Balea, a mi bas i nismo toliko zavisili od Suareza i imali smo igru barem u drugoj polusezoni. A tu je i trener faktor. Zato poredim Atletico sa nama, jer su oni suptilniji primer od Tottenhama koji nema sistem, niti igru, a nema je ni ove sezone.gio10 je napisao/la:@Paradajz Imaš i propalih primjera kad im ode glavni igrač, konkretno Tottenham, sve zavisi kako trener bude dovodio igrače, AVB je doveo prave enigme, igrače koji nemaju iskustvo sa EPL i evo sad kako se vucara po ligi...
Da li bi doveo, zavisi od ucesca u LS, mada samim tim ako se obezbedi LS, vece su sanse da ovaj ostane, mnogo vece.
Ako nema LS, a ovaj ode, onda zaista treba da se odradi vrlo dobar scouting.
Ta moguca postava bi izgleda bas tako, krilo klasno treba svakako, zato su se i kurili Jermen, Willian i Costa, sve krila ili krilni napadaci. Ali sada je vezni prioritet, a i napadac, Mitroglou da se dovede i to bi bio posao.
@OTNYS_YNWA Na SK 5...

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Na SK5, bice valjda i neki dobar stream.OTNYS_YNWA je napisao/la:Na kojem sportklubu je tekma danas?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hvala momci, ja ni jedan nemam a kamol 5. Moramo se snaći za linkive, ako neko bude imao onaj VEETLE HD nek postavi. 

Evo ja sam ovaj spremio, pa cemo vidit kakav je
http://cricfree.tv/live/watch/liverpool ... ited/17160" onclick="window.open(this.href);return false;

http://cricfree.tv/live/watch/liverpool ... ited/17160" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sastav

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 dec 2013, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zasto ne skinete sebi fino Acestream ili Sopcast i gledate utakmicu u HD-u, uvijek ima stream, ne znam sto se patite sa tim flash linkovima...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Here we go again
Allen je tu,Hendo je tu,Sakho je napokon tu.Mislim da Zapadna Sunka nema sta da trazi danas na Anfieldu.

Allen je tu,Hendo je tu,Sakho je napokon tu.Mislim da Zapadna Sunka nema sta da trazi danas na Anfieldu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nikad nismo izgubili do West Hama na Anfieldu. Mogao bi Brendan još jedan rekord oboriti danas 
Opet Sterling

Opet Sterling

- francobaresi
- Kontakt:
Suarez opet hatttrick minimalno. 

Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 07 dec 2013, 17:43, ukupno mijenjano 3 puta.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke i 1 gost.