SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko daleko idemo na SP?

Ispadamo u grupnoj fazi
29
16%
Ispadamo u osmini finala
34
19%
Ispadamo u četvrtfinalu
53
29%
Samo nebo je granica
64
36%

Ukupno glasova: 180

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2013, 01:36

Ocigledno smo svi ovu Fernandu gledali :D .Defnitivno je uljepsala ovaj zrijeb.Gledajuci nju nisam imao toliku tremu koga cemo da dobijemo u skupini :lol: :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 dec 2013, 02:01

Adi_Zepce je napisao/la:Ocigledno smo svi ovu Fernandu gledali :D .Defnitivno je uljepsala ovaj zrijeb.Gledajuci nju nisam imao toliku tremu koga cemo da dobijemo u skupini :lol: :lol:
izgleda da se prenos zrijeba pretvorio u srećne minute kolektivne onlajn onanije... komentara jbt gotovo da nema, samo se priča o nekoj brazilskoj milfači
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2013, 02:05

DANTES je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ocigledno smo svi ovu Fernandu gledali :D .Defnitivno je uljepsala ovaj zrijeb.Gledajuci nju nisam imao toliku tremu koga cemo da dobijemo u skupini :lol: :lol:
izgleda da se prenos zrijeba pretvorio u srećne minute kolektivne onlajn onanije... komentara jbt gotovo da nema, samo se priča o nekoj brazilskoj milfači
Vala zasluzila je da se o njoj prica :mrgreen: .
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 dec 2013, 02:09

Dokaz da je prosjecni balkanski muskarac zagorio do picke materine :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 dec 2013, 02:16

Consigliere je napisao/la:Dokaz da je prosjecni balkanski muskarac zagorio do picke materine :mrgreen:
pa dobro.većina foruma su tinejdžeri od 14 do 19 godina... imam ja razumijevanja... npr 2000 sam gledao čitavu olimpijadu zbog plivacica... jbg tad nije bilo neta i adult tv kanala a imao sam 13
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 02:22

Moramo sad dobro izabrat prijateljske, i ni u ludilu ic u crnu Ameriku. Daj prave termine u Evropi i u Brazilu pred takmicenje. Znaci sad odma odigrat protiv Kameruna. I onda protiv najmanje jedne sile, poput Njemacke, i dvije lakse tekme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2013, 02:33

Stvarno mislim da to biranje protivnika prema geografskoj pripadnosti nema smisla. Totalno glupo, sad da neko izabere Srbiju da bi "upoznao" nasu igru a ono nebo i zemlja. Nama je bolje da biramo respektabilne protivnike i da konacno poboljsamo ikako statistiku protiv jacih repki, i samo tako se mozemo pripremiti za silu kakva je Argentina. Ne sad da igramo sa Kamerunom, Saudijskom Arabijom i Paragvajem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 02:37

Sabinho je napisao/la:Stvarno mislim da to biranje protivnika prema geografskoj pripadnosti nema smisla. Totalno glupo, sad da neko izabere Srbiju da bi "upoznao" nasu igru a ono nebo i zemlja. Nama je bolje da biramo respektabilne protivnike i da konacno poboljsamo ikako statistiku protiv jacih repki, i samo tako se mozemo pripremiti za silu kakva je Argentina. Ne sad da igramo sa Kamerunom, Saudijskom Arabijom i Paragvajem.
Cinjenica je da sve Africke ekipe juznije od Sahare igraju vrlo slicno. To je tako uvijek bilo. A i mi igramo slicno Hrvatskoj i imamo slicne probleme (forsiranje igre bez zadnjeg veznog na primjer). Nije to uopste glupo. Dok je Susic trener mi cemo vrlo tesko sa velikim ekipama, lik nece da prilagodi igru i onda nemamo sanse. Nije nam potrebno igrat 4 utakmice protiv sila da bi nas razbili 4 puta. Sta cemo od toga naucit? Susic sigurno nece nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2013, 02:43

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Stvarno mislim da to biranje protivnika prema geografskoj pripadnosti nema smisla. Totalno glupo, sad da neko izabere Srbiju da bi "upoznao" nasu igru a ono nebo i zemlja. Nama je bolje da biramo respektabilne protivnike i da konacno poboljsamo ikako statistiku protiv jacih repki, i samo tako se mozemo pripremiti za silu kakva je Argentina. Ne sad da igramo sa Kamerunom, Saudijskom Arabijom i Paragvajem.
Cinjenica je da sve Africke ekipe juznije od Sahare igraju vrlo slicno. To je tako uvijek bilo. A i mi igramo slicno Hrvatskoj i imamo slicne probleme (forsiranje igre bez zadnjeg veznog na primjer). Nije to uopste glupo. Dok je Susic trener mi cemo vrlo tesko sa velikim ekipama, lik nece da prilagodi igru i onda nemamo sanse. Nije nam potrebno igrat 4 utakmice protiv sila da bi nas razbili 4 puta. Sta cemo od toga naucit? Susic sigurno nece nista.
Ima i toga, s tim da Hrvatska ima fantasticnu mogucnost na DMF. Ali valjda trebamo biti zeljni velikih protivnika, i eto Srbija uze Kamerun odnosno razbi ih-zabi 4 gola, i onda izgubi od Gane 0-1 bez ispaljenog metka. Ne bih rekao da su nesto naucili, samo su sebi oci zamazali.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 07 dec 2013, 03:24

Grupa nam nije nimalo losa, samo ako budemo kompletni, borbeni i ako Pape poreda igrace najbolje sto je moguce. U tom slucaju mozemo daleko dogurati, kada su hrvati 98-me dogurali umalo do finala sto mi nebi mogli do finala aaaa koliko ono 35 miliona? Reci igracima premija svakom od vas po milion, plus naknadno za svaki gol $300 000 vidjeli bi kako rove, sta je to jedno 6 pobjeda hehe. Ne bez zeze treba im dati masne premije, za svaki slucaj napomenuti im ukoliko doguraju do finala po milion ko god bude igrao, klupa 500 000.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 dec 2013, 13:11

Cartman je napisao/la:Moramo sad dobro izabrat prijateljske, i ni u ludilu ic u crnu Ameriku. Daj prave termine u Evropi i u Brazilu pred takmicenje. Znaci sad odma odigrat protiv Kameruna. I onda protiv najmanje jedne sile, poput Njemacke, i dvije lakse tekme.
Moze Kamerun, moze.. ma moze bilo ko, samo nek se igra da se ubije vrijeme do ljeta :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 dec 2013, 13:13

slika

Pocelo trollanje.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 dec 2013, 14:32

Generalno, teska grupa opet za nas, ali treba biti realan, jer sta smo sve mogli dobiti ovo je mila majka. Ovo mi nekako jos ostavlja neku nadu, mada iskreno bicu prezadovoljan ako postignemo u sve tri tekme po gol. Nasa igra koju trenutno igramo, ostavlja mi jedino sansu da se nadam da mozemo sa Iranom nesto odigrati, jer smo tu negdje, bara-bare. Argetina i Nigerija su vec prevelik zalogaj za nas...

Evo malo da se prisjetimo proslih duela sa dvije reprezentacije iz nase grupe, a za Nigeriju, najbliza nam je bila Ghana...

Iran 5:2 BIH (Tehran)
" onclick="window.open(this.href);return false;

BIH 2:3 Iran (Kosevo, 2009)

BIH 2:1 Ghana (Kosevo, 2010)

Argentina 2:0 (America, 2013) - Bez vecine standardnih...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 dec 2013, 14:36

Cartman je napisao/la:
[youtube][/youtube]

:D :D :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 07 dec 2013, 16:03

slika

sta Fernanda misli : :D ah, pa to su oni, sto ih Bosna pregazila !

slika

Fernanda : Uh, kad se samo sjetim Bosanaca :P !

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 07 dec 2013, 19:46

Mislim da smo odlicno prosli sa grupom i sa maksimalnim pristupom svih igraca imamo realne sanse za prolazak u drugi krug. Nemamo iskustvo turnirskog takmicenja i nadam se da ce savez na celu sa Begicem i uz Osimove sugestije obezbjediti najbolje uslove nasoj reprezentaciji kako bi se najbolje pripremili za Brazil.

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 07 dec 2013, 19:57

Consigliere je napisao/la:Dokaz da je prosjecni balkanski muskarac zagorio do picke materine :mrgreen:
Zagoretine zesce poput kaubojsog loncica iz dobar, los, zao. Stvarno sta su vidjeli u onoj ofucanoj dronfulji, zvalje poput pekare, a tek rucka ko u Klicka. Nema sta bicepsi razvaljuju.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 dec 2013, 20:00

Cepi1981 je napisao/la:
Zagoretine zesce poput kaubojsog loncica iz dobar, los, zao. Stvarno sta su vidjeli u onoj ofucanoj dronfulji, zvalje poput pekare, a tek rucka ko u Klicka. Nema sta bicepsi razvaljuju.
yebo ja sve ako ti znas sta je zensko 8-)
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 07 dec 2013, 20:38

milanist je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:
yebo ja sve ako ti znas sta je zensko 8-)
Burazeru ova zenska je brado nema sta ali za fiskulturnog tarabljenja, inace slabo me privlaci otrcana roba poput antikviteta.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 dec 2013, 20:59

pa ovdje i pricamo o trpanju samo burazeru, normalno neces je voditi kuci... nametat joj ko šaravi i tamam :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, CAGarfia, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], JackW, jasmin10, KarlMarx, KimJongEsmer, legendarnadruga, Maverick, Micron, MrPink, myself, Proximic, signalidunapark, zikerrz21 i 125 gostiju.