KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

RiverPlate
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la RiverPlate » 07 dec 2013, 00:04

Da, sad mi je jasno zasto je Diamantidis nezaustavljiv u crunchu: frajer je zasticen kao beli medved tokom celih utakmica, pa onda kad se udje u crunch - ne sme niko ni da ga pogleda popreko, a tek da ga napadne. ;)
Nemoj tako za Diamantidisa, nije to čovjek zaslušio da se misli o njemu nakon toliko godina igranja košarke!I Džordan je bio zaštićen kao bijeli medvjed!Sjećam se scene iz ovog novog dokumentarca o Dream Team-u kada stoje Džordan i Magic i kaže Magic ne smiješ prići previše Džordanu jer je to momentalno faul :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 dec 2013, 00:16

Nemoj His Airness da poredis sa jednim prljavim balkanskim vacarosem. :o
Diamantidis je veceras minimum 3x izvukao faul od svojih cuvara na ime, bez da je isti postojao, a 1 ili 2x mu nije sudjen faul iako je postojao. Jbte, to je cca 5 poseda lopte koje je dobio na ime. More mrsh bre, svakome ko pocne pricu sa "postenim sudjenjem".

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 07 dec 2013, 00:20

MaGiCa je napisao/la:Nemoj His Airness da poredis sa jednim prljavim balkanskim vacarosem. :o
Diamantidis je veceras minimum 3x izvukao faul od svojih cuvara na ime, bez da je isti postojao, a 1 ili 2x mu nije sudjen faul iako je postojao. Jbte, to je cca 5 poseda lopte koje je dobio na ime. More mrsh bre, svakome ko pocne pricu sa "postenim sudjenjem".
Ne poredim naravno, nego mi pade na pamet Magic šta reče za Džordana kada si spominjao Diamantidisa!Tako ti je to, kad si veličina malo te drugačije gledaju, pa i sudije, a Diamantidis to svakako zaslužuje, ipak je najbolji grčki košarkaš svih vremena, po meni bolji od Galisa pogotovo odbrambeno!
Grbavica naš je Hram!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 dec 2013, 00:27

RiverPlate je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Nemoj His Airness da poredis sa jednim prljavim balkanskim vacarosem. :o
Ne poredim naravno, nego mi pade na pamet Magic šta reče za Džordana kada si spominjao Diamantidisa!Tako ti je to, kad si veličina malo te drugačije gledaju, pa i sudije, a Diamantidis to svakako zaslužuje, ipak je najbolji grčki košarkaš svih vremena, po meni bolji od Galisa pogotovo odbrambeno!
to nemoj nikad više reći... Galis je američki đak... par puta je pojeo dražena kao što ga niko nikad nije... dijamantidis jeste vođa i sve, ali bi nosio peškire Galisu... onaj prodor u evropi nije imao niko....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 07 dec 2013, 00:35

to nemoj nikad više reći... Galis je američki đak... par puta je pojeo dražena kao što ga niko nikad nije... dijamantidis jeste vođa i sve, ali bi nosio peškire Galisu... onaj prodor u evropi nije imao niko....
Ima li kakve šanse da odvadiš malo što se tiče nošenja peškira, jer ako to misliš ne želim uopšte u diskusiju ulaziti!Pa nije Diamantidis recimo Nemanja Gordić koji bi sigurno nosio peškire jednom Galisu!
Grbavica naš je Hram!!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 dec 2013, 00:42

RiverPlate je napisao/la:
Ima li kakve šanse da odvadiš malo što se tiče nošenja peškira, jer ako to misliš ne želim uopšte u diskusiju ulaziti!Pa nije Diamantidis recimo Nemanja Gordić koji bi sigurno nosio peškire jednom Galisu!

@DANTES je u pravu. Galis je jadan od najboljih igraca u Evropi, svih vremena. Gde je ponikao - nevazno.

Samo su Nowitzki, Drazen, Parker i Sabonis jasno veci igraci od Nikosa, kakav Diamantidis sto pusi paklo cigareta dnevno i ima manje atleticizma od moje malenkosti.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 07 dec 2013, 00:45

kakav Diamantidis sto pusi paklo cigareta dnevno i ima manje atleticizma od moje malenkosti.
Znači nosio bi peškire Galisu?
Grbavica naš je Hram!!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 dec 2013, 01:11

RiverPlate je napisao/la: Znači nosio bi peškire Galisu?

Ne bi mu nosio peskire, bas kao sto ne mislim da je @DANTES to hteo da kaze u bukvalnom smislu, ali bi u toj konstelaciji snaga bio samo supporting cast velikom Galisu.

Galis>>>>>>>>Diamantidis

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 dec 2013, 07:28

Ma to je Avdic izjavio .....Ali ne smijemo ih porediti Galis je Porsche ovaj drugi lada.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 12 dec 2013, 22:37

Hajde da prokomentarisemo i ovu pobjedu, iako nemamo sansu za prolazak, za nas je svaka pobjeda vazna, posle toliko godina bez Eurolige.
Odlicna odbrana tokom vecine meca, i kada Jaka igra kako zna, tesko da mozemo izgubiti utakmicu. :mrgreen:
Djenka takodje jako dobar, ali i dalje mislim da treba imati vecu ulogu u napadu, mnogo vecu, jer on je prije svega mocan scorer.
I Raden pokazao koliki je upgrade u odnosu na Savovica, pokazuje da nije alergican na reket kao Boris, moze pogoditi za tri kao i Boris, ali to mu nije primarno ofanzivno oruzje.
Moram pohvaliti i Branka koji u posljednje vrijeme sjajno igra za minute koje dobije, ne trosi lopte, sjajna odbrana.
Samo me malo zabrinjava Schilb, mora to mnogo, mnogooooooo bolje, ali ja vjerujem u njega.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 dec 2013, 23:33

Jbg, krajnji utisak je da je falilo i sreće i iskustva a i kvaliteta u nekim trenucima. Opet, mislim da smo zaslužili više, valjda će se to vratiti dobrim nastupima u Evrokupu ili sljedeće sezone u EL.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2013, 15:01

Moglo se više da je bilo više trenerskog odnosno igračkog kvaliteta i iskustva, ali ni ovo nije loše za prvu sezonu u EL nakon 12 godina. Dva poraza u Pioniru na produžetke, egal utakmice do pred sam kraj, koje nismo uspjeli prelomiti (u Atini i 2x protiv Lokomotive). Jedino nas je Makabi u Tel Avivu potpuno nadigrao. Šteta.
Ostaje nam još gostovanje u Litvaniji kod Rytasa i poslije toga EC.
Čitam jutros da bi umjesto Mitrovića, u klub mogao da dođe Milko Bjelica kome ugovor ističe sad nekad.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 15 dec 2013, 18:58

Katastrofalna utakmica, sto se tice kvaliteta prikazane igre, a Bogami ni reziser ovoga prenosa se nije proslavio, sto daje dodatni ugodjaj. :roll:
Sto se tice nas, mnogo propusta u odbrani, nismo iskoristili nekoliko puta prazan hod MZTa, mnogo izgubljenih lopti, los Schilb i na kraju kao slag na tortu Jenkins.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 dec 2013, 19:19

A i kapiten je usrao, u kontri dva na jedan za +5 on pravi korake i onda napad kasnije gubi bezveze loptu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 dec 2013, 22:03

Ružna utakmica u Skoplju ko i prošle godine. Malo koševa, dosta grešaka, promašenih otvorenih šuteva, užasno prvo poluvrijeme. kasnije smo ih stisli, dugo smo ih lomili, konačno poveli, ali onda nekoliko ishitrenih poteza, šuteva, prije svega jenkinsa i schilba, ovaj prvi šuta trojku u situaciji 3 na 1. Čudo bi bilo da smo ovo dobili.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 dec 2013, 00:43

Smesan trener=>smesna ekipa=>smesni rezultati=>smesan klub=>smesni navijaci koji veruju u nekakve "bolje dane"=KK Sledeca Sezona ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 dec 2013, 00:47

Ne budi smiješan. :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 dec 2013, 10:25

losa odbrana reketa i generalno odbrana, nedostatak prave cetvroke i jednog klasicnog playmakera (a ne combo)...

gledam jbt Radenovica , 4 koja igra onoliko minuta u tvrdoj tekmi i 3-4 min prije kraja tek prvi faul pravi..pa jadan tu se vidi koliko si agresivan u duelima i koliko si se borio, pomagao, popunjavao..odgovorna cetvorka jednostavno mora napraviti faule ne znam kakav da je igrac ako radi svoj posao.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 dec 2013, 11:43

Šilb je najveci car.
Igra za pola milke(dolara jel) , a svaka utakmica mu dodje kao lagano preznojavanje na basketu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.