KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Kriminalna treća četvrtina.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
kriminalan shilbialan_kardec je napisao/la:Kriminalna treća četvrtina.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
kakva glupost nelsona
kako glup poraz na kraju, nakon minusa od skoro 20 poena stici i ne uspjeti na ovakav nacin 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne znam koji ku*ac idu na pravljenje faula, kad zna da nema time outa vise da izvede loptu sa centra.
Pa brani **** mu mater.
I zadnji napad ide lopta u ruke Nelsonu, koji citavu utakmicu k'o muva bez glave u napadu.
Pa brani **** mu mater.
I zadnji napad ide lopta u ruke Nelsonu, koji citavu utakmicu k'o muva bez glave u napadu.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- alan_kardec
- Kontakt:
Nelson
Sve što je dobro uradio, usrao je ovim zasrljavanjima na kraju. Mi smo ovu utakmicu izgubili u trećoj četvrtini.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A kad je to Nelson bio clutch
Covek je usrao sve i jednu utakmicu koja je bila tesna unazad dve godine, sa izuzetkom poslednjeg derbija.
Ide u kontru na 2 min do kraja za nereseno - gubi loptu. Sutira za nereseno na minut do kraja - baca kosku iako je sam na 2 metra sa baselinea. Ide u prodor za pobedu na 10 sek. do kraja - kliza se, a onda ni ne dobacuje do obruca sa 0.5 metra razdaljine.
Klasicni vasarski igrac, koji je 3.14zdetina kad se lomi

Covek je usrao sve i jednu utakmicu koja je bila tesna unazad dve godine, sa izuzetkom poslednjeg derbija.
Ide u kontru na 2 min do kraja za nereseno - gubi loptu. Sutira za nereseno na minut do kraja - baca kosku iako je sam na 2 metra sa baselinea. Ide u prodor za pobedu na 10 sek. do kraja - kliza se, a onda ni ne dobacuje do obruca sa 0.5 metra razdaljine.
Klasicni vasarski igrac, koji je 3.14zdetina kad se lomi
Steta bas steta za Zvezdu,ovo se trebalo uzeti...falice ova pobjeda (eventualna) dosta..
SLOBODA NAVIJAČIMA
Kakavdanakneiskustvu
ma sve kul , zadrzi iste ljude , manje vise isti tim
i dogodine ce dobiti vecinu ovih zavrsnica
"kali se" klub , vec sada jako kvalitetan koji je mogao imati pozitivan omjer(u najmanju ruku).
odo ja svoju brigu nastavit gledat
ma sve kul , zadrzi iste ljude , manje vise isti tim
i dogodine ce dobiti vecinu ovih zavrsnica
"kali se" klub , vec sada jako kvalitetan koji je mogao imati pozitivan omjer(u najmanju ruku).
odo ja svoju brigu nastavit gledat
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Juce je potpisan Borisa Simanic, 98' godiste, visok 208, veliki talenat.
Sa kadetima Srbije uzeo srebro.
I valjda trazimo centra, ali kako kaze Radonja na duze staze, pa se nece djelovati ishitreno.
Sa kadetima Srbije uzeo srebro.
I valjda trazimo centra, ali kako kaze Radonja na duze staze, pa se nece djelovati ishitreno.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Tadija Dragicevic moguca zamjena za Luku Mitrovica..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- alan_kardec
- Kontakt:
Svaki **** poraz isti. Neizvjesna završnica, naše gluposti i poraz.
Svaku utakmicu se nađe poneko da usere šansu za pobjedu. Večeras je to bio kriminalni Schilb a na kraju i Radenović. PAO na skoro 7 minuta do kraja izašao iz bonusa i mi ništa
. Bramos nam se šeta po reketu i zakucava
. Yebem te živote.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nea igraca sa cojonesima.
A Zvezda je igrama zasluzila vise od ispadanja iz EL-a , 2 kola prije kraja
daleko vise ..
A Zvezda je igrama zasluzila vise od ispadanja iz EL-a , 2 kola prije kraja
daleko vise ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
danak ne iskustvualan_kardec je napisao/la:Svaki **** poraz isti. Neizvjesna završnica, naše gluposti i poraz.Svaku utakmicu se nađe poneko da usere šansu za pobjedu. Večeras je to bio kriminalni Schilb a na kraju i Radenović. PAO na skoro 7 minuta do kraja izašao iz bonusa i mi ništa
. Bramos nam se šeta po reketu i zakucava
![]()
. Yebem te živote.
polako neka se zvezda zadrzi koju godinu u EL i doce neke stvari na svoje mjesto
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Zvezda je zasluzila onoliko koliko je dobila. Kad ti imas u 4 tekme protiv Lokomotive i nikad jadnijeg PAOa 4x prednost pre ulaska u poslednjih 5 minuta tekmi, a izgubis sve 4 na jako slican nacin + onu ludoriju od meca sa Maccabijem - e onda nisi ni zasluzio vise.
Schilb prodao koliko 8-9 lopti, Jenkins/Nelson/Blazic napravili more gluposti, Radenovic ne moze da odigra 3 minuta konstantno dobro u oba smera...na sve to nadovezati i Radonjica koji ne ume da vodi ovaj tim, po svemu vidjenom, i to je sasvim realno. Pa neka opet gazda Covic tera trenera Pesicevog kalibra, ako mu ikada vise dopadne takav.
Da, sad mi je jasno zasto je Diamantidis nezaustavljiv u crunchu: frajer je zasticen kao beli medved tokom celih utakmica, pa onda kad se udje u crunch - ne sme niko ni da ga pogleda popreko, a tek da ga napadne.
Schilb prodao koliko 8-9 lopti, Jenkins/Nelson/Blazic napravili more gluposti, Radenovic ne moze da odigra 3 minuta konstantno dobro u oba smera...na sve to nadovezati i Radonjica koji ne ume da vodi ovaj tim, po svemu vidjenom, i to je sasvim realno. Pa neka opet gazda Covic tera trenera Pesicevog kalibra, ako mu ikada vise dopadne takav.

Da, sad mi je jasno zasto je Diamantidis nezaustavljiv u crunchu: frajer je zasticen kao beli medved tokom celih utakmica, pa onda kad se udje u crunch - ne sme niko ni da ga pogleda popreko, a tek da ga napadne.

MaGiCa je napisao/la:Zvezda je zasluzila onoliko koliko je dobila. Kad ti imas u 4 tekme protiv Lokomotive i nikad jadnijeg PAOa 4x prednost pre ulaska u poslednjih 5 minuta tekmi, a izgubis sve 4 na jako slican nacin + onu ludoriju od meca sa Maccabijem - e onda nisi ni zasluzio vise.
Schilb prodao koliko 8-9 lopti, Jenkins/Nelson/Blazic napravili more gluposti, Radenovic ne moze da odigra 3 minuta konstantno dobro u oba smera...na sve to nadovezati i Radonjica koji ne ume da vodi ovaj tim, po svemu vidjenom, i to je sasvim realno. Pa neka opet gazda Covic tera trenera Pesicevog kalibra, ako mu ikada vise dopadne takav.![]()
taj dugo nije rijesio tekmu

lumani je napisao/la:
Resavao ih je mnogo puta. Poslednji put sa Zvezdom u BGu.
MaGiCa je napisao/la:lumani je napisao/la:
Resavao ih je mnogo puta. Poslednji put sa Zvezdom u BGu.
ne znam sto spominjes danasnju tekmu

Zato sto je u danasnjoj tekmi jedno 3-4x Diamantidis sam sebi "dosudio" sta je hteo. I opet onaj gmaz Pedoulakis nesto srenda sudijama, a sve i jedna sumnjiva lopta je svirana za PAO.lumani je napisao/la: ne znam sto spominjes danasnju tekmu![]()
Pomesao si me sa nekim.vi fulali

Nema nikakve dileme da je Zvezda bila ta koja je prosula pobedu, ali nemoj da me neko zayebava pa da govori o fer sudjenju. Sudjenje je bilo dirigovano i kriterijum se prilagodjivao samo jednom timu. Da je taj tim jak, kao sto je bio onomad pod Zhochem - bilo bi i "stoka" razlike. Ova utakmica je samo pokazala kolika je PAO kesa od ekipe.onaj kuco preko katica,kraj price.
P.S. dobar im transparent: Veceras gledate zelenu bajku, ciganske πchke, yebemo vam majku!
Inventivno, nema sta.

nisam rekao da je sudenje bilo ok,ali tako to ide godinama na domacim terenima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.