Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 06 dec 2013, 23:22

Sad i Podolski ne valja. :roll:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 dec 2013, 23:36

Marsal je napisao/la:Sad i Podolski ne valja. :roll:
Citam i ibretim se.

Mertesacker,Vermalen,Arteta,Theo,evo sad Podolski. :oops:

Inace,povezuju nas sa Lavezzijem. 8-)
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 dec 2013, 23:52

Mislim da se ipak Per i Arteta ne mogu porediti. Od svih tih igraca Per je prava klasa, najbolji stoper Arsenala. Ostali su svi dobri za sirinu tima i za rotaciju.
Celik!3,2,2.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 dec 2013, 17:22

Samo da zavrse ovako City I Chelse :D

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 dec 2013, 17:53

Odlicni rezultati po nas, jos samo da sutra pobjedimo pa da se jos vise odvojimo od konkurenata.
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 dec 2013, 17:54

Sutra moramo pobjediti!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 07 dec 2013, 17:56

Fenomenalna prilika da napravimo zalihu od 7 poena,pred jako teske meceve koji slijede u predostojecem periodu. 8-)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 07 dec 2013, 17:58

Odlični rezultati danas,sutra se mora dobiti Everton i onda bez velikog pritiska igrati protiv konkurencije...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 dec 2013, 17:59

Ako sutra pobjedimo (ako Bog da) idemo na +7 Chelseau te Liverpoolu i +8 Cityiju.

Nakon toga protiv Cityija i Chelsea mozemo cak i izgubiti a ostat cemo na prvoj poziciji na tabeli. Čak mislim da nećemo izgubiti nijednu utakmicu od ove 3. Najozbiljniji smo kandidati za vrh tabele na kraju, nisam ni sanjao do prij e mjesec dana da cu ovo uopšte pomisliti a kamoli reći ali mislim da sa pravim pojačanjem u napadu u januaru možemo daleko dogurati. Najzrelije izgledamo od svih ekipa. :D

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 07 dec 2013, 18:05

Jedinstvena prilika da se napravi zavidna prednost u odnosu na konkurente.Jedan od najtežih mečeva sezone.Everton sigurno nije naivna ekipa i uradiće sve da zaustave trenutno najjaču ekipu na otoku.
Sigurno neće biti lako,ali uz zalaganje,trud,formu i kvalitet naših igrača pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
COYG ! :mrgreen:
Zadnja izmjena: mordfustang, dana/u 07 dec 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 dec 2013, 18:06

Ne znam kako ali ako u iduće 3 tekme osvojimo 6 i više bodova mislim da imamo šanse do kraja godine utrkivati se za titulu. Iduće 3 ligaške tekme definiraju našu sezonu!

COYG!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 07 dec 2013, 18:11

Marsal je napisao/la:Ne znam kako ali ako u iduće 3 tekme osvojimo 6 i više bodova mislim da imamo šanse do kraja godine utrkivati se za titulu. Iduće 3 ligaške tekme definiraju našu sezonu!

COYG!
TO je istina .Nešto gledam ovaj siti mogu se oni uzeti samo ako se napadaju ,panično se brane u svakom momentu .

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 07 dec 2013, 18:13

Marsal je napisao/la:Ne znam kako ali ako u iduće 3 tekme osvojimo 6 i više bodova mislim da imamo šanse do kraja godine utrkivati se za titulu. Iduće 3 ligaške tekme definiraju našu sezonu!

COYG!
Ne bih se bas u potpunosti slozio, bitne utakmice jesu, ali nakon ovih kikseva imamo odredjenu zalihu, bitno je samo ostat na prvom mjestu. Siti i Celzi imaju Liverpul i obrnuto sto znaci da ce bit jos prosipanja bodova. Nadam se da se mozemo provuc bez poraza ove 3 tekme i uradjen je ogroman poso.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 dec 2013, 18:19

bega_afc je napisao/la: Ne bih se bas u potpunosti slozio, bitne utakmice jesu, ali nakon ovih kikseva imamo odredjenu zalihu, bitno je samo ostat na prvom mjestu. Siti i Celzi imaju Liverpul i obrnuto sto znaci da ce bit jos prosipanja bodova. Nadam se da se mozemo provuc bez poraza ove 3 tekme i uradjen je ogroman poso.
Jeste, ali u drugom dijelu sezone imamo par teških gostovanja (ici cemo Tottenhamu, Chelseaju, Liverpoolu, Southamptonu, Evertonu, Stokeu) stoga moramo održati što veću bodovnu prednost do 20-og kola.

Ako poslije 20 odigranih utakmica budemo imali nekih 5-6 bodova prednosti odgovorno tvrdim da ove godine idemo do kraja.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 dec 2013, 18:52

Ono što mene raduje je da dobijamo ove male utakmice, a nepisano je pravilo da se na takvim utakmicama prvenstva osvajaju.. Eh sad i da izgubimo protiv Cityija i Chelsea mislim da ne bi bila neka šteta jer realno kako ova 2 tima igraju ne bi me čudilo da nas pobjede a da kiksaju protiv tamo nekih lijevih ekipa i samim time nuliraju ono što su uradili protiv nas.. Mislim da je nemoguće da iz sljedece 4 utakmice izađemo kao gubitnici, ovo je win-win situacija za nas svakako. :mrgreen:

COYG !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 dec 2013, 19:06

Dugo vremena sam mislio da je tek početak sezone,te da je Arsenal u vrhu tek toliko što su im se poklopile neke stvari.
Ali,kako sezona odmiče,tako i ja zaista vidim Arsenal kao glavnog favorita i kandidata za naslov prvaka.
Dobro igraju na svim frontovima,imaju dobru momčad,konstantni su,a tek trebaju da im se vrate igrači koji su bili povrijeđeni,pa to je još jedan plus u borbi za titulu.
Za pojačanja ne znam,mislim da nije potrebno ništa preveliko,vezni red je najbolji u Engleskoj,možda neki partner Giroudu,ali opet je tu Podolski,Walcott,Oxlade...
Imate i lijepu prednost na vrhu,konkurenti su dosta daleko iza,može se dogoditi i koji kiks.
50% posla za prvaka ste već uradili.
Keep walking.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 dec 2013, 19:09

Cautinho je napisao/la:Dugo vremena sam mislio da je tek početak sezone,te da je Arsenal u vrhu tek toliko što su im se poklopile neke stvari.
Ali,kako sezona odmiče,tako i ja zaista vidim Arsenal kao glavnog favorita i kandidata za naslov prvaka.
Dobro igraju na svim frontovima,imaju dobru momčad,konstantni su,a tek trebaju da im se vrate igrači koji su bili povrijeđeni,pa to je još jedan plus u borbi za titulu.
Za pojačanja ne znam,mislim da nije potrebno ništa preveliko,vezni red je najbolji u Engleskoj,možda neki partner Giroudu,ali opet je tu Podolski,Walcott,Oxlade...
Imate i lijepu prednost na vrhu,konkurenti su dosta daleko iza,može se dogoditi i koji kiks.
50% posla za prvaka ste već uradili.
De ba :lol: tek najgori mecevi predstoje..

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 07 dec 2013, 19:10

Dobro, i to stoji. Samo nek oni nastave igrat pametno ko i dosad, ne mora se umirat u ljepoti dok god se bodovi uzimaju, utakmica po utakmica. Sto se tice ove 3 spomenute, nekako sam optimista i ocekujem 7 bodova, nadam se da je to i realno jer dvije igramo kuci. Everton moramo dobit jer tad bi se sigurno smanjio pritisak na igrace i mogli bi rastereceno odradit naredne dvije a takvi su posebno opasni.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 dec 2013, 19:12

Everton sutra dobiti i tek poslije ovjerenog prvog mjesta u LP treba razmisljati o Cityu i Chelseu koji su itekako pobjedivi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 dec 2013, 19:16

3 boda protiv Evertona,bod ili poraz protiv Citya te bod ili poraz protiv Chelsea.protiv Chelsea očekujem poraz s obzirom da francuz uvijek bude smiješno nasamaren u klopku portugalca,9 tekme 4 nerješena i 5 poraza. :lol: i bod je tu dobar
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 07 dec 2013, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.