NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 jan 2010, 15:52

MinistaR je napisao/la:Zmajevi, šta mislite o ovom igraču? Igra u veznom redu, nastupa trenutno za FK Bezaniju u 1. ligi Srbije.

A rekao bih jaka zamjena za Alimanovića. Mislim da po ovome klipu ima čak malo više "znanja" od Sabeta.
Dobar je :D
Dragon Town

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jan 2010, 16:12

MinistaR je napisao/la:Zmajevi, šta mislite o ovom igraču? Igra u veznom redu, nastupa trenutno za FK Bezaniju u 1. ligi Srbije.

Bio u Zelji na probi pocetkom ove sezone pravo dobar igrac(ono sto sam vidio na treninzima) ne znam zasto nije potpisao!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 jan 2010, 16:25

JELI OVAJ SRBIJANAC NAJZVUČNIJE IME ŠTO TREBA DA DOĐE JELI...
borben je nezzz može biti od koristi... a ovaj napadač jadni smo mi ako budemo ovisili o njemu 96 utakmica 16 golova ... pustite vedu neka momak igra siguran sam da će više golova dati... ovaj iz brastva nisam siguran ali cvitkušić je dovodio ta nepounata imena i palilo je.... vidiće mo

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 jan 2010, 16:38

Karić - (?)- Pantić - Vasilić - Brković - Savić - Delić i Alimanović - Hamzić - Omeragić (Šest) i Đorić.

Evo ovdje gdje je Alimanović mogao bi zaigrati ovo pojačanje ako bude iz Srbije. Na mjestu lijevog beka ne znam ko bi mogao, Nedim Huseinbašić je tu jer ima ugovor, ali čelnici kluba ga se žele riješiti. Znači onda da sigurno moraju dovesti nekog lijevog beka.

Ne znam da li Pantić može igrati na tom mjestu, mada sumnjam, ipak je on izraziti štoper.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 jan 2010, 16:40

A šta bi sa Alimanovićem, jel se vratio?
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 jan 2010, 20:08

deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 jan 2010, 08:59

Cuj to znaci ima sanse da vam se Alimanovic vrate pa to bi vam bilo najjace pojacanje
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 10 jan 2010, 10:17

[quote="MinistaR"]Karić - (?)- Pantić - Vasilić - Brković - Savić - Delić i Alimanović - Hamzić - Omeragić (Šest) i Đorić.

Evo ovdje gdje je Alimanović mogao bi zaigrati ovo pojačanje ako bude iz Srbije. Na mjestu lijevog beka ne znam ko bi mogao, Nedim Huseinbašić je tu jer ima ugovor, ali čelnici kluba ga se žele riješiti. Znači onda da sigurno moraju dovesti nekog lijevog beka.

Ne znam da li Pantić može igrati na tom mjestu, mada sumnjam, ipak je on izraziti štoper.[/quote]

pa gdje ti je Moranjkic matere ti????najbolji vas igrac u protekloj polusezoni..i ne moze Savic igrat lijevog beka nikako..dosao vam je Sehric mali,mislim 19 godina..veoma dobar igrac,po meni.. 8-) 8-) 8-)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 jan 2010, 11:58

Moranjkić ima zagarantovano mjesto u prvom timu. Baš kao što si rekao da je bio ubjedljivo najjača karika u timu ove sezone. Samo da ne ode negdje.
Karić - Moranjkić - Vasilić - Pantić - Brković - Savić - Delić - Hamzić - Alimanović(?) -Đorić - Šest
Klupa: Jusić, Gazibegović, Husić, Huseinbašić Nermin,Omeragić
Dragon Town

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 10 jan 2010, 13:43

emir_dj je napisao/la:deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....
Alimanovic ne dolazi,nisam htio nista pisati dok nisam bio siguran,Karic odlazi u Hrvatsku.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 jan 2010, 13:58

yummymummy je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....
Alimanovic ne dolazi,nisam htio nista pisati dok nisam bio siguran,Karic odlazi u Hrvatsku.
Imamo ba Oštrakovića na golu :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 jan 2010, 15:20

MinistaR je napisao/la:
Imamo ba Oštrakovića na golu :mrgreen:
Jel to onaj Karic iz Celika :?: :?: :?:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 10 jan 2010, 15:28

otkud ti to da karić odlazi u hrvatsku.....

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 10 jan 2010, 16:44

Kakva su to pitanja,dosta je i ovo sto sam napisao,cekao si toliko odgovor a sada si previse znatizeljan,ustvari svi smo,ali ti ne mogu pisati sve pojedinosti,trebao bi se onda prestaviti imenom i prezimenom,onda nebi nista znali.

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 10 jan 2010, 16:47

Za FK Sarajevo
Jeste,jeste onaj robijas,ba

semko5
Kontakt:

Post Postao/la semko5 » 11 jan 2010, 08:49

Vidim da su neki prebrzo stavili Vedu i Jusića na klupu, ali takvi smo mi, svoga najlakše potcijenimo. Dosadašnji dio sezone pamtim samo po dobroj igri Omeragića (ono što je odigrao) i više nego solidnoj igri Jusića. Ovi koji su došli po meni trebaju tražiti svoju šansu i mjesto u timu i daj Bože da vrijede barem koliko ovi koji su dosada bili standardni.Tada se više ne bih brinuo za Zvijezdinu budućnost.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 jan 2010, 08:54

semko5 je napisao/la:Vidim da su neki prebrzo stavili Vedu i Jusića na klupu, ali takvi smo mi, svoga najlakše potcijenimo. Dosadašnji dio sezone pamtim samo po dobroj igri Omeragića (ono što je odigrao) i više nego solidnoj igri Jusića. Ovi koji su došli po meni trebaju tražiti svoju šansu i mjesto u timu i daj Bože da vrijede barem koliko ovi koji su dosada bili standardni.Tada se više ne bih brinuo za Zvijezdinu budućnost.
Vedo jos nije spreman za citavih 90 minuta, zato je uvijek i pruzao takve partije kada bi usao sa klupe. A Jusic je lose odigrao polusezonu , ako tako nastavi na klupi ce zavrsit. Imao je bolje partije u prosloj sezoni i bio je uvijek standardno dobar. Za pojacanje je jos rano govoriti da li su dobri ili ne. Naizgled nije lose ;)
Dragon Town

semko5
Kontakt:

Post Postao/la semko5 » 11 jan 2010, 09:26

Ovako bih ja posložio ono što trenutno imamo:

Karić

Brković, Vasilić, Jusić ( Pantić ), Moranjkić

Savić ( Nermin Huseinbašić ), Hamzić, Delić, Đorić ( Šest )

Omeragić Husić ( ? )

Nadajmo se da će ono zvučno pojačanje biti više od 1,8 m i sposobno dati gol glavom i nogom. Svi ostali moraju izboriti i zaslužiti mjesto u timu. To je samo moje mišljenje.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 jan 2010, 13:28

Pa cekajte sada jel ima ista od Alimanovica ili nema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 jan 2010, 13:33

FK Sarajevo je napisao/la:Pa cekajte sada jel ima ista od Alimanovica ili nema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Isto kao sa vasim Tonijem :lol: :lol:
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.