U 22.00 po ovom trenutnom vremenu. Sad te promjene sa zimskog na ljetno racunanje vremena kako hodaju nemam blage vezeConsigliere je napisao/la:Jel ovo dvije u ponoc igramo?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
U 22.00 po ovom trenutnom vremenu. Sad te promjene sa zimskog na ljetno racunanje vremena kako hodaju nemam blage vezeConsigliere je napisao/la:Jel ovo dvije u ponoc igramo?
Nije Cameroon, Nigerija je.skyisthelimit je napisao/la:Bod protiv Argentine, bod protiv Cameruna i pobjeda protiv Irana..
Pri tome, Argentina dobije posljednje dvije..
I mi na kraju guzimo francuze iz grupe E.
Protiv Cameruna cemo sigurno uzeti bodskyisthelimit je napisao/la:Bod protiv Argentine, bod protiv Cameruna i pobjeda protiv Irana..
Samo cemo se zamjentiti sa Nigerijom umjesto Cameruna.skyisthelimit je napisao/la:Bod protiv Argentine, bod protiv Cameruna i pobjeda protiv Irana..
Ah trista ti maraka ako bude takoviKK je napisao/la:preko jedne stranice sam izračunao kako ce biti u junu 2014 po našem vremenu , utakmice protiv argentine i nigerije ce se igrati u 01:00 , a protiv irana 19:00
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sanjao sam izuzetno laku gruputepsija je napisao/la:Šta je bola Messi?
[youtube][/youtube]
Da,ali je isto na kraju rekao...prolazimo.hilmo je napisao/la:Kako maloprije reče gospodin Ivica Osim:" Ovdje je realno da prođu Argentina i Nigerija"...![]()
![]()
Moglo je bolje, ali i gore...
Možda iznenadimo.
rASISTO :Goodison je napisao/la:Nije crnjak grupa, može se igrati. Uz malo sreće idemo dalje.
Nigerija i Argentina 01:00 , Iran u 19:00Papastathopoulos je napisao/la:De ljudi pravo vrijeme utakmica ?
Napadacki su najjaci.. Tu su MOses, Emenike, Uche iz villareala, Martins ( ne znam kako igra u americi ) , obinna, ameobi, yakubu, Odemwingie..Vandelanoite je napisao/la:Brani im Enyeama što je branio za neki Maccabi u Izraelu znam da je branio protiv Želje il Sarajeva nisam siguran.U odbrani Ambrose iz Celtica i Elderson iz Brage ono ostalo buranija.U vezi Mikel i Onazi ostali nisu vrijedni spomena i u špicu su jaki Moses, Musa i Emenike a imaju na klupi još Ideyea.mirzatele je napisao/la:dajte postavu nigerije...obi mikel je kod njih glavni jelde ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.