FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
joj zaboravi pitati kada radi udruzenje i jeli samo sutra
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ode ovaj karadzic ili kako vec u slobodu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vidim da smo izgubili najjače pojačanje u zadnjih 5 godina
Nakon što je za dvije godine odigrao ukupno 4 utakmice u prejakom HNL-u ode majstor u klub sa šampionskim ambicijama, doduše sad su odlični 15, Slobodu
Čuj neće doći na probu
Jašta nego će u odličnu Slobodu, milja na ruke, plata 500 KM, hrana plaćena u obližnjoj čevabdžinici i strašne premije, za pobjedu: džak krompira, za remi šljaga a za poraz trčanje oko Tušnja dok te gOnja čopor Fukara
Kralju, Šahu, idolu, dobro ti to "najjače pojačanje" u zadnjih 5 godina. S tobom bi i Barsa propala

Čuj neće doći na probu

Kralju, Šahu, idolu, dobro ti to "najjače pojačanje" u zadnjih 5 godina. S tobom bi i Barsa propala

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- zlaya_tm87
- Kontakt:
pratim ovaj forum duzi period al' sam se sad morao registrovati i reci da je ovo najbolji komentar koji sam vidio u zadnje vrijeme. znaci oplakao samnikad_izvini je napisao/la:Vidim da smo izgubili najjače pojačanje u zadnjih 5 godinaNakon što je za dvije godine odigrao ukupno 4 utakmice u prejakom HNL-u ode majstor u klub sa šampionskim ambicijama, doduše sad su odlični 15, Slobodu
![]()
Čuj neće doći na probuJašta nego će u odličnu Slobodu, milja na ruke, plata 500 KM, hrana plaćena u obližnjoj čevabdžinici i strašne premije, za pobjedu: džak krompira, za remi šljaga a za poraz trčanje oko Tušnja dok te gOnja čopor Fukara

ahahahah
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Zeljovci,pisi sto vise i sto brze da pobjegnete sa ove stranice 666 

nazovi 033/561-500 oni ce ti sigurno pomociHamo je napisao/la:joj zaboravi pitati kada radi udruzenje i jeli samo sutra

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
meni nije jasno pratim zelju i sve
kad su se nasi navijaci preobrazili od istinskih navijaca koji su dolazili u plavim majcama ili bijelim u neke ultra mega opasne casualce u crnim jaknama tenama
zaista nam je potreban pravi vodja kako na terenu tak i na tribinama
kad su se nasi navijaci preobrazili od istinskih navijaca koji su dolazili u plavim majcama ili bijelim u neke ultra mega opasne casualce u crnim jaknama tenama
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Mozda Emerika da zovnete da vam pomogne.......
- bistrikboy
- Kontakt:
Od 18-20h!kinone je napisao/la:nazovi 033/561-500 oni ce ti sigurno pomociHamo je napisao/la:joj zaboravi pitati kada radi udruzenje i jeli samo sutra
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
znal iko da li dolaze salovi 

- bistrikboy
- Kontakt:
ŽKK Željezničar prvu utakmicu 1/16 finala Eurocupa protiv Hemofarma odigrao 69-69,uzvrat je 14.1!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samir_tm87
- Kontakt:
bogy ako ti nije mrsko promjenit avatar???
:D

PIRKE33 je napisao/la:Mozda Emerika da zovnete da vam pomogne.......

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ode Mujo u mornare
sretno mu u Slobodi a nama ostaje da zelimo za najvecim pojacanjem u zadnjih 5 godina Slobodu je izmedju ostalog napustio mladi Mujic i zvanicno uzeo papire.Kinone i ti promjeni avatar ono ako nista radi mene pa nismo rodjeni

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Ode Mujo u mornaresretno mu u Slobodi a nama ostaje da zelimo za najvecim pojacanjem u zadnjih 5 godina Slobodu je izmedju ostalog napustio mladi Mujic i zvanicno uzeo papire.Kinone i ti promjeni avatar ono ako nista radi mene pa nismo rodjeni
mi bar , ako ista imamo visak , to su slicice i avatari

i sad stavljaju

-
- Kontakt:
mislim da nije mjesto da se razgovara o ovome pitanju,i brate koliko je svijet napredovao od 2000 godine samo po svim pitanjima...nije to ultra=opasni mega casualac tene i to,to je jedan novi nacin navijackog izgleda,isto kao sto je pentium tri zastario,tako i tribina uvijek tezi nekom boljem modernijem izgledutax je napisao/la:meni nije jasno pratim zelju i sve

pile jeli to mozda naznaka da Mujic dolazi kod nas???
sta treba da dolazimo s onim salovima, kapama i dresovima s pijace, na kojim najvise zarade turci i kinezi...tax je napisao/la:meni nije jasno pratim zelju i sve

@droba jok uzeo je ispisnicu da predje u Travnik...

BRAVE HEART 1979-2005
Ne znam, bilo je takvih mahalanja ali nisam siguran!Sve sto znam je da je definitivno rascistio sa slobodom a bilo je price da ce raskinut ugovor sa njima i doci nama, Amar je otputovao vani jos prosle sedmice pa i ne znam bas.droba je napisao/la:pile jeli to mozda naznaka da Mujic dolazi kod nas???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Paromlinac i 45 gostiju.