17:00 Zenit-Ural 1 @ 1.20
19:00 Galatasaray-Elazig 1 @ 1.25
20:45 Bologna-Juventus X2 @ 1.15
21:15 Benfica-Arouca 1 @ 1.15
evo jedan uz fuka

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
amypitar je napisao/la:DR.HOUSE je napisao/la:sta mislis mogu li 226.5 preci ?amypitar je napisao/la:Kineska kosarka
Fujian-Foshan (-222,5) z 2 sigurica dana.
Nisam vidio da se vec pisalo o ovome paruaddoBvB je napisao/la:Fujian QB - Foshan LL 225,5 Manje 1,85
Kineska kosarka,premier dao granicu od 225,5,nekako mi djeluje previse,tako da cu odigrati manje,kvota 1,85
brate ne mozemo dobiti ovu grupu, kako vidim fali ekipa iz prvog sesira a mi nismo i ne mozemo tamoDrinaJedina je napisao/la:
Osvajamo Brazil !
E moj drug, ako si igrao da ove ekipe dobijamo u grupi pao si u startu jer nemas nikog iz grupe nosilaca a ovi iz premiera pustili ovakav tiketDrinaJedina je napisao/la:
Osvajamo Brazil !
U kineskoj košarci se igra 48 minuta.addoBvB je napisao/la:Fujian QB - Foshan LL 225,5 Manje 1,85
Kineska kosarka,premier dao granicu od 225,5,nekako mi djeluje previse,tako da cu odigrati manje,kvota 1,85
Procitao sam to,ali opet mi nekako djeluje previseWilly je napisao/la:U kineskoj košarci se igra 48 minuta.addoBvB je napisao/la:Fujian QB - Foshan LL 225,5 Manje 1,85
Pratio sam par njihovih utakmica na klađenju uživo, sipaju koševi samo tako.addoBvB je napisao/la:Procitao sam to,ali opet mi nekako djeluje previseWilly je napisao/la:U kineskoj košarci se igra 48 minuta.addoBvB je napisao/la:Fujian QB - Foshan LL 225,5 Manje 1,85
Prepisujembevanda4 je napisao/la:prvo čestitke pridošlici @sever4ever, samo tako druže, pljačkaj i ne okreći se!![]()
Što se tiče snookera, kolege, mislim da ste me pogrešno protumačili. Možda sam i pretjerao u hvalisanju Stuarta, al poantu ste preskočili. Naravno da ne osporavam Robertsona, pa čovjek je 1. igrač svijeta.. Samo mislim da je Bingham ovdje u stanju izvući par frejmova, npr. jučer, imao je prednost čini mi se 3 frejma nad O'Sullivanom.. I kad je ovaj proigrao, čak i izjednačio, u situaciji gdje bi se većina sledila Bingham je ostao hladne glave i progurao do kraja te slavio u finišu.. Ima čovjek konstantu, igra svoju igru i nebitno mu je tko je na drugoj strani stola.. Nek se Robertsonu desi par loših poteza i Stuart pređe u vodstvo.. Tu već počinje borba, a kvota od 3,40 me samo dodatno pogurala da se pokušam kockat. Naravno, može meč otići i u totalno drugom smjeru, al danas sam se odlučio voditi onom nogometnom "lopta je okrugla".. Sretno svima
EDIT:
kad već piskaram da podijelim i jedan s jutarnje kafe:
bologna - juventus under 2 gola 1. pol @1,35
port vale - salisbury odg @1,75
dodrecht - graafchap odg @1,50
willem II - fortuna odg @1,70
nurnberg - mainz odg @1,65
erzgebirge - st. pauli odg @1,55
motherwell - celtic domaćin gol @1,60
galatasaray - elazigspor odg @1,95
Ukupna kvota: 48,0708![]()
(tko je jamio - jamio!)
Mudro mudro, hajde nek budu 223 poena i svi sretniaddoBvB je napisao/la:Fujian QB - Foshan LL 225,5 Manje 1,85
nisu.. ja imam over 225,5Chupacabra je napisao/la:Mudro mudro, hajde nek budu 223 poena i svi sretniaddoBvB je napisao/la:Fujian QB - Foshan LL 225,5 Manje 1,85
Neko ce sigurno pogoditi ti,ja ili neko treciChupacabra je napisao/la:Mudro mudro, hajde nek budu 223 poena i svi sretniaddoBvB je napisao/la:Fujian QB - Foshan LL 225,5 Manje 1,85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.