ma taj ce ispucat 15tak lopti taman da 5min provede na parketu, nadam se da ce prebacit ovu granicumirzatele je napisao/la:koji sam ja kralj...cuj limited minutes pa sto Boze stoooo ? jesu mu i dali 12 da me navuku e moja sreco

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma taj ce ispucat 15tak lopti taman da 5min provede na parketu, nadam se da ce prebacit ovu granicumirzatele je napisao/la:koji sam ja kralj...cuj limited minutes pa sto Boze stoooo ? jesu mu i dali 12 da me navuku e moja sreco
Jako smijesno..Greska u kucanju, da vama dam kakav prijedlog interesantan, ali vaznije je smijati se greski u kucanjulive je napisao/la:dajgojzerica je napisao/la:lolGuarin14 je napisao/la: Deng 21,5 UNDER 1,85
Rizicar par za igrati, zbog strasne forme Denga, koji je povredom Denga, postao Bog i batina..U prosjeku igra preko 40 minuta, ispaljuje ogroman broj lopti, sut ga sasvim solidno sluzi, sve ide odlicno za Denga..Granica sa pocetka sezone od nekih 15,16 koseva mu je narasla na 21..Jednostavno svakoj seriji dodje kraj, a veceras bi Dengovoj morao, prije svega zbog zakona brojeva, kao i zbog toga sto ce se dosta trositi u odbrani cuvajuci Jamesa..U prvoj utakmici ovih rivala je postigao samo 4 kosa, ne ocekujem veceras njegova 4 kosa, ali se nadam da nece postici preko 21
Pao siMaradonaaa je napisao/la:Ne znam zasto svi igrate Boozera vise kad je lik samo 2 od zadnjih 10 utakmica prebacio preko 15![]()
i jos ima smanjenu minutazu
za mene je to under pa nek padnem samo ja ako treba
Ali igraju, svaka im častmiky_hz je napisao/la:Ako ti je lakse i ja ga cekam za 199 cisto da nisi samBilly je napisao/la:Šta činiti![]()
![]()
![]()
istina po maloj jacoj kvoti 1.65 iz super ponude no dobro to nije bitno,iako imam opciju da branim imam sasvim dosta para na racunu da mogu pokriti, pa da opet bude plus kako god zavrsilo,odlucih nek stoji pa sta bog da,sretno nam kako god
Misliš!?bevanda4 je napisao/la:Neil Robertson - Stuart Bingham / 2 @3,40
Stuart Bingham, gospodin! Kako u privatnom životu, tako i za snooker stolom! Ako ga sad ne odigram, nikad neću. Koliko sam se samo nahvatao ovih value betova na ovog čovjeka.. Baš specifično na njega! Uvijek spominjem ono što je učinio pred godinu dvije i donio mi lijepu lovu.. U istu večer pobijedio današnjeg protivnika Robertsona i tada prvaka Marka Selbya.. Obojicu ih je dobio sa 6-0.. Pazite, dvojicu ljudi koji su gospodarili u to vrijeme, a i dan danas gospodare snooker svijetom. Na oba meča kvota na Binghama bila je 3,50! Ne kažu uzalud da se povijest ponavlja. Jučer sam vam predlagao da odigrate over frejmova jer sam vjerovao da će uspjeti uzeti velemajstoru O'Sullivanu bar 3 frejma. Ne da ih je uzeo, nego je pokupio svih 6 i evo ga u polufinalu! Neće biti lako, naravno, Neil Robertson je ipak strašan tip i nije za ludu trenutno broj 1 na svjetskoj rank ljestvici. Al moram ispoštovat kvotu i gospodina koji se krije iza nje! Krajnje je neukusno staviti takav tečaj na nekoga tko je upravo došao u polufinale jednog od dva najbitnijih snooker turnira uopće, složit ćete se i vi sa mnom makar ne znali o kakvom uspjehu je riječ!
Sretno tko prati!
Bingham je jučer imao onaj procenat 96% ubacivanja onih bližih kugli, tako da sumnjam da će mu i danas isto poći za rukom... Dok, s druge strane Robertson melje sve pred sobom, tako da ja ipak tipujem na plavokosogBilly je napisao/la:Misliš!?bevanda4 je napisao/la:Neil Robertson - Stuart Bingham / 2 @3,40
Stuart Bingham, gospodin! Kako u privatnom životu, tako i za snooker stolom! Ako ga sad ne odigram, nikad neću. Koliko sam se samo nahvatao ovih value betova na ovog čovjeka.. Baš specifično na njega! Uvijek spominjem ono što je učinio pred godinu dvije i donio mi lijepu lovu.. U istu večer pobijedio današnjeg protivnika Robertsona i tada prvaka Marka Selbya.. Obojicu ih je dobio sa 6-0.. Pazite, dvojicu ljudi koji su gospodarili u to vrijeme, a i dan danas gospodare snooker svijetom. Na oba meča kvota na Binghama bila je 3,50! Ne kažu uzalud da se povijest ponavlja. Jučer sam vam predlagao da odigrate over frejmova jer sam vjerovao da će uspjeti uzeti velemajstoru O'Sullivanu bar 3 frejma. Ne da ih je uzeo, nego je pokupio svih 6 i evo ga u polufinalu! Neće biti lako, naravno, Neil Robertson je ipak strašan tip i nije za ludu trenutno broj 1 na svjetskoj rank ljestvici. Al moram ispoštovat kvotu i gospodina koji se krije iza nje! Krajnje je neukusno staviti takav tečaj na nekoga tko je upravo došao u polufinale jednog od dva najbitnijih snooker turnira uopće, složit ćete se i vi sa mnom makar ne znali o kakvom uspjehu je riječ!
Sretno tko prati!
Neilu jedino ovaj turnir nedostaje...
Sever4ever je napisao/la:Milosavljevic vise -ako Partizan planira pobedu, bice potreban jos neko osim Bogdanovica (kog ce verujem ostrije cuvati), Milosavljevic tu deluje kao siguran izbor
Erceg manje -suvo nagadjanje
Steaua H1, Ocelulu nedostaje nekolicina igraca, a i valja jos neki favorit osim Bajerna da pobedi u kupu ovih dana![]()
Makabi-Lokomotiva 2(hen), kod mene je 6.5, smatram da ce gosti mozda i pobediti ovo, ali i ovako deluje prilicno sigurno.
i malo hokeja: Sparta Prag 2 (ili PT2), Eser-Hifk X2 i Valerenga 2
jos kada bi se znalo u kojemo smo mi sesiru ovo bi bio odlican nacin zaradearelinho je napisao/la:Evo ima u premieru da se kladi ko ce s nama u grupu,evo moje misljenje sto se ovog tice ali treba malo srece![]()
za ove iz prvog sesira treba kvota je 5
uzmemo 3 repke i na svaku stavimo 10 KM
Argentina 5,00
Njemacka 5,00
Spanija 5,00
i ako bude bilo srece uzmes 50 KM,znaci + 20 KM
2 sesir,kvote 6
Alzir 6,00
Gana 6,00
Nigerija 6,00
na svaku po 10 KM,prodje + 30 KM
3 sesir kvote po 6
J. Koreja 6,00
Kostarika 6,00
Meksiko 6,00
po 10 KM,prodje +30 KM
ali najvaznije je da treba malo srece ovdje
sta mislis mogu li 226.5 preci ?amypitar je napisao/la:Kineska kosarka
Fujian-Foshan (-222,5) z 2 sigurica dana.
DR.HOUSE je napisao/la:sta mislis mogu li 226.5 preci ?amypitar je napisao/la:Kineska kosarka
Fujian-Foshan (-222,5) z 2 sigurica dana.
Ma odmah lovu uzeti.DR.HOUSE je napisao/la:aj i ja cu ispratiti pa sretno nam![]()
Svi u napad,jedan je Hase.LenBias je napisao/la:sta je to, u kini zabranjeno igrati odbranu?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.