Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ElLoco7
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ElLoco7 » 06 dec 2013, 00:50

mirzatele je napisao/la:koji sam ja kralj...cuj limited minutes pa sto Boze stoooo ? jesu mu i dali 12 da me navuku e moja sreco
ma taj ce ispucat 15tak lopti taman da 5min provede na parketu, nadam se da ce prebacit ovu granicu :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 06 dec 2013, 01:15

.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 06 dec 2013, 01:19

live je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la: Deng 21,5 UNDER 1,85
Rizicar par za igrati, zbog strasne forme Denga, koji je povredom Denga, postao Bog i batina..U prosjeku igra preko 40 minuta, ispaljuje ogroman broj lopti, sut ga sasvim solidno sluzi, sve ide odlicno za Denga..Granica sa pocetka sezone od nekih 15,16 koseva mu je narasla na 21..Jednostavno svakoj seriji dodje kraj, a veceras bi Dengovoj morao, prije svega zbog zakona brojeva, kao i zbog toga sto ce se dosta trositi u odbrani cuvajuci Jamesa..U prvoj utakmici ovih rivala je postigao samo 4 kosa, ne ocekujem veceras njegova 4 kosa, ali se nadam da nece postici preko 21
lol :mrgreen:
daj :lol:
Jako smijesno..Greska u kucanju, da vama dam kakav prijedlog interesantan, ali vaznije je smijati se greski u kucanju :lol:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 06 dec 2013, 02:57

Neil Robertson - Stuart Bingham / 2 @3,40

Stuart Bingham, gospodin! Kako u privatnom životu, tako i za snooker stolom! Ako ga sad ne odigram, nikad neću. Koliko sam se samo nahvatao ovih value betova na ovog čovjeka.. Baš specifično na njega! Uvijek spominjem ono što je učinio pred godinu dvije i donio mi lijepu lovu.. U istu večer pobijedio današnjeg protivnika Robertsona i tada prvaka Marka Selbya.. Obojicu ih je dobio sa 6-0.. Pazite, dvojicu ljudi koji su gospodarili u to vrijeme, a i dan danas gospodare snooker svijetom. Na oba meča kvota na Binghama bila je 3,50! Ne kažu uzalud da se povijest ponavlja. Jučer sam vam predlagao da odigrate over frejmova jer sam vjerovao da će uspjeti uzeti velemajstoru O'Sullivanu bar 3 frejma. Ne da ih je uzeo, nego je pokupio svih 6 i evo ga u polufinalu! Neće biti lako, naravno, Neil Robertson je ipak strašan tip i nije za ludu trenutno broj 1 na svjetskoj rank ljestvici. Al moram ispoštovat kvotu i gospodina koji se krije iza nje! Krajnje je neukusno staviti takav tečaj na nekoga tko je upravo došao u polufinale jednog od dva najbitnijih snooker turnira uopće, složit ćete se i vi sa mnom makar ne znali o kakvom uspjehu je riječ!

Sretno tko prati!
U desetom selu živi Antuntun!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 06 dec 2013, 04:36

Maradonaaa je napisao/la:Ne znam zasto svi igrate Boozera vise kad je lik samo 2 od zadnjih 10 utakmica prebacio preko 15 :?

i jos ima smanjenu minutazu

za mene je to under pa nek padnem samo ja ako treba
Pao si

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 06 dec 2013, 09:28

miky_hz je napisao/la:
Billy je napisao/la:Šta činiti :D :D :D

slika
Ako ti je lakse i ja ga cekam za 199 cisto da nisi sam :P istina po maloj jacoj kvoti 1.65 iz super ponude no dobro to nije bitno,iako imam opciju da branim imam sasvim dosta para na racunu da mogu pokriti, pa da opet bude plus kako god zavrsilo,odlucih nek stoji pa sta bog da,sretno nam kako god :)
Ali igraju, svaka im čast :D :D :D
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 06 dec 2013, 09:32

bevanda4 je napisao/la:Neil Robertson - Stuart Bingham / 2 @3,40

Stuart Bingham, gospodin! Kako u privatnom životu, tako i za snooker stolom! Ako ga sad ne odigram, nikad neću. Koliko sam se samo nahvatao ovih value betova na ovog čovjeka.. Baš specifično na njega! Uvijek spominjem ono što je učinio pred godinu dvije i donio mi lijepu lovu.. U istu večer pobijedio današnjeg protivnika Robertsona i tada prvaka Marka Selbya.. Obojicu ih je dobio sa 6-0.. Pazite, dvojicu ljudi koji su gospodarili u to vrijeme, a i dan danas gospodare snooker svijetom. Na oba meča kvota na Binghama bila je 3,50! Ne kažu uzalud da se povijest ponavlja. Jučer sam vam predlagao da odigrate over frejmova jer sam vjerovao da će uspjeti uzeti velemajstoru O'Sullivanu bar 3 frejma. Ne da ih je uzeo, nego je pokupio svih 6 i evo ga u polufinalu! Neće biti lako, naravno, Neil Robertson je ipak strašan tip i nije za ludu trenutno broj 1 na svjetskoj rank ljestvici. Al moram ispoštovat kvotu i gospodina koji se krije iza nje! Krajnje je neukusno staviti takav tečaj na nekoga tko je upravo došao u polufinale jednog od dva najbitnijih snooker turnira uopće, složit ćete se i vi sa mnom makar ne znali o kakvom uspjehu je riječ!

Sretno tko prati!
Misliš!?
Neilu jedino ovaj turnir nedostaje...
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 06 dec 2013, 09:57

Billy je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:Neil Robertson - Stuart Bingham / 2 @3,40

Sretno tko prati!
Misliš!?
Neilu jedino ovaj turnir nedostaje...
Bingham je jučer imao onaj procenat 96% ubacivanja onih bližih kugli, tako da sumnjam da će mu i danas isto poći za rukom... Dok, s druge strane Robertson melje sve pred sobom, tako da ja ipak tipujem na plavokosog :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 dec 2013, 10:20

Evo ima u premieru da se kladi ko ce s nama u grupu,evo moje misljenje sto se ovog tice ali treba malo srece :mrgreen:
za ove iz prvog sesira treba kvota je 5
uzmemo 3 repke i na svaku stavimo 10 KM
Argentina 5,00
Njemacka 5,00
Spanija 5,00
i ako bude bilo srece uzmes 50 KM,znaci + 20 KM
2 sesir,kvote 6
Alzir 6,00
Gana 6,00
Nigerija 6,00
na svaku po 10 KM,prodje + 30 KM
3 sesir kvote po 6
J. Koreja 6,00
Kostarika 6,00
Meksiko 6,00
po 10 KM,prodje +30 KM
ali najvaznije je da treba malo srece ovdje :mrgreen:

Sever4ever
Kontakt:

Post Postao/la Sever4ever » 06 dec 2013, 10:37

Sever4ever je napisao/la:Milosavljevic vise -ako Partizan planira pobedu, bice potreban jos neko osim Bogdanovica (kog ce verujem ostrije cuvati), Milosavljevic tu deluje kao siguran izbor

Erceg manje -suvo nagadjanje

Steaua H1, Ocelulu nedostaje nekolicina igraca, a i valja jos neki favorit osim Bajerna da pobedi u kupu ovih dana :D

Makabi-Lokomotiva 2(hen), kod mene je 6.5, smatram da ce gosti mozda i pobediti ovo, ali i ovako deluje prilicno sigurno.

i malo hokeja: Sparta Prag 2 (ili PT2), Eser-Hifk X2 i Valerenga 2

ja zadovoljan, nadam se da je neko pratio :)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 dec 2013, 10:45

arelinho je napisao/la:Evo ima u premieru da se kladi ko ce s nama u grupu,evo moje misljenje sto se ovog tice ali treba malo srece :mrgreen:
za ove iz prvog sesira treba kvota je 5
uzmemo 3 repke i na svaku stavimo 10 KM
Argentina 5,00
Njemacka 5,00
Spanija 5,00
i ako bude bilo srece uzmes 50 KM,znaci + 20 KM
2 sesir,kvote 6
Alzir 6,00
Gana 6,00
Nigerija 6,00
na svaku po 10 KM,prodje + 30 KM
3 sesir kvote po 6
J. Koreja 6,00
Kostarika 6,00
Meksiko 6,00
po 10 KM,prodje +30 KM
ali najvaznije je da treba malo srece ovdje :mrgreen:
jos kada bi se znalo u kojemo smo mi sesiru ovo bi bio odlican nacin zarade :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 06 dec 2013, 11:22

Galatasaray 1
Bologna-Juve 0-3 gola
Celtic 2

ili jesam ili nisam. :|
You'll never walk alone.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 06 dec 2013, 11:23

prvo čestitke pridošlici @sever4ever, samo tako druže, pljačkaj i ne okreći se! :mrgreen:

Što se tiče snookera, kolege, mislim da ste me pogrešno protumačili. Možda sam i pretjerao u hvalisanju Stuarta, al poantu ste preskočili. Naravno da ne osporavam Robertsona, pa čovjek je 1. igrač svijeta.. Samo mislim da je Bingham ovdje u stanju izvući par frejmova, npr. jučer, imao je prednost čini mi se 3 frejma nad O'Sullivanom.. I kad je ovaj proigrao, čak i izjednačio, u situaciji gdje bi se većina sledila Bingham je ostao hladne glave i progurao do kraja te slavio u finišu.. Ima čovjek konstantu, igra svoju igru i nebitno mu je tko je na drugoj strani stola.. Nek se Robertsonu desi par loših poteza i Stuart pređe u vodstvo.. Tu već počinje borba, a kvota od 3,40 me samo dodatno pogurala da se pokušam kockat. Naravno, može meč otići i u totalno drugom smjeru, al danas sam se odlučio voditi onom nogometnom "lopta je okrugla".. Sretno svima :)

EDIT:

kad već piskaram da podijelim i jedan s jutarnje kafe:

bologna - juventus under 2 gola 1. pol @1,35
port vale - salisbury odg @1,75
dodrecht - graafchap odg @1,50
willem II - fortuna odg @1,70
nurnberg - mainz odg @1,65
erzgebirge - st. pauli odg @1,55
motherwell - celtic domaćin gol @1,60
galatasaray - elazigspor odg @1,95

Ukupna kvota: 48,0708 :lol: :lol: (tko je jamio - jamio!)
U desetom selu živi Antuntun!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2013, 11:37

Kineska kosarka
Fujian-Foshan (-222,5) z 2 sigurica dana.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 06 dec 2013, 11:52

amypitar je napisao/la:Kineska kosarka
sta mislis mogu li 226.5 preci ?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2013, 11:55

DR.HOUSE je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Kineska kosarka
sta mislis mogu li 226.5 preci ?

Pasce vise barem 20 koseva.Ja cu staviti 20 km ,pa sta bude. ;)

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 06 dec 2013, 11:57

aj i ja cu ispratiti pa sretno nam :) ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2013, 11:58

DR.HOUSE je napisao/la:aj i ja cu ispratiti pa sretno nam :) ;)
Ma odmah lovu uzeti. :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 dec 2013, 12:00

sta je to, u kini zabranjeno igrati odbranu? :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2013, 12:02

LenBias je napisao/la:sta je to, u kini zabranjeno igrati odbranu? :mrgreen:
Svi u napad,jedan je Hase. ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.