Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 06 dec 2013, 07:39

Ovo ne treba sada preuvelicavati i od toga praviti neki incident.

Al istovremeno ova "sitnica" zaista odslikava sa koliko nonsalancije se Susic odnosi prema repci. I kako on na sve to gleda. Ovo objasnjenje i razlog kasnjenja ma koliko je smijesan i diletantski a iskren , bolje da je slagao nesto.

Uklapa se u ostatak postupaka : Izjave, taktivka , (ne) vodjenje utakmica, izbor igraca, karakter prijateljskih (koje su sve nase prijateljske dobile od njegovog dolaska i tako dalje ..

Al nastavit ce se ova dskusija izmedju pristalica i KRITICARA (ili ti ulicarski receno "pljuvaca") . Sa zadovoljstvom se svrstavam u ovu drugu grupu (KRITICARA).
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 06 dec 2013, 07:45, ukupno mijenjano 3 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 dec 2013, 07:41

Covjek fino kaze gledo je Evian - Psg, zakasnio pola sata i posvadjo se sa sluzbenicom na aerodromu.
PS. Mozda je Vranjesu dogovarao transfer u Evian :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 dec 2013, 07:59

Neodgovoran, neprofesionalan i sraman potez selektora.
U ovakvim uslovima uraditi nesto poput ovoga, da zakasnis na avion je bruka i sramota. Pa Safete zar se morao cekati zadnji avion da se ukrcas?
Zar je Evian-PSG prece od zrijeba u Brazilu? Zar su ostalih 31 selektor, glupani, majmuni pa da dodju par dana ranije i ucestvuju u druzenju sa delegacijom?
Zar je to problem Safete?

Hoces li sutra zakasniti na let za Manuas gdje cemo mozda igrati odlucujucu utakmicu za prolaz u grupi zato sto si gledao pripremnu tekmu ili trening PSG-a?

Prezivjeli smo razne izjave bez ikakvog smisla od strane navedene osobe, cudili se nebulozama o trecem spicu, defanzivnom veznom, fatanju za kapu, konstantnom cudjenju kada se pomene neki potencijalni kandidat ali ovo je prevrsilo svaku mjeru i granicu.

Nadam se da ce NS kazniti selektora za ovaj neodgovoran potez kako i dolikuje kako je mogao dobiti zasluzenu nagradu za istorijski plasman na SP, tako treba dobiti i kaznu za nedolazak na zrijeb.

Safete, Sajo ulazis u istoriju prvo zbog plasmana na SP, koji smo cekali dugo, predugo, zasluzili smo ga i prije definitivno, ali bilo je sudjeno da odemo sada i da nas ti predvodis, bez pitanja zasto, jednostavno tako je trebalo biti, ali ulazis u istoriju i sa svojim izjavama, ponasanjem, postupcima.

Sam si sebi zabio autogol, jer svaki ozbiljan klub koji bi te razmatrao za trenera ti je upisao minuse zbog nonsalancije, niko nece neodgovorne radnike, pa razmisli o tome da te ne bi morali fatati portparoli NS za kapu da ne fulis presicu, trening, tekmu u Brazilu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 06 dec 2013, 08:02

kimbo je napisao/la:Ovo ne treba sada preuvelicavati i od toga praviti neki incident.

Al istovremeno ova "sitnica" zaista odslikava sa koliko nonsalancije se Susic odnosi prema repci. I kako on na sve to gleda. Ovo objasnjenje i razlog kasnjenja ma koliko je smijesan i diletantski a iskren , bolje da je slagao nesto.

Uklapa se u ostatak postupaka : Izjave, taktivka , (ne) vodjenje utakmica, izbor igraca, karakter prijateljskih (koje su sve nase prijateljske dobile od njegovog dolaska i tako dalje ..

Al nastavit ce se ova dskusija izmedju pristalica i KRITICARA (ili ti ulicarski receno "pljuvaca") . Sa zadovoljstvom se svrstavam u ovu drugu grupu (KRITICARA).
Nonsalancija ili manjak inteligencije? Tu bi kontinjud..

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 dec 2013, 08:10

Radim u firmi gdje su sve "nebosanci" osim mene i nemate pojma kakva ismijavanja trpim zbog ovog glupog Papeta. Safete Susicu poserem ti se u usta. Na ovako vazne dogadjaje se ide tri ili cetiri dana ranije, a ne pet do dvanaest. Neprofesionalnost, ljudska glupost, idiotizam ili sta vec je na nivou kod nas. Pa kako mi mislimo da nas neko shvati ozbiljno kao reprezentaciju. Nesto sto se gradilo posljednje cetiri godine, a to je da nas ljudi smatraju ozbiljnom reprezentacijom, jedan covjek usere jednim potezom. Reci Pape koji je stvarni razlog zbog kojeg nisi otisao? Nemoj nas lagati bezze. Jesu li se naljutili ljudi iz saveza zato sto hoces bratica da zoves u reprezentaciju ili je nesto drugo u pitanju? Je li poraz od Argentine kada nisi zvao najbolje igrace? Ne mogu da vjerujem da je to bezze kasnjenje. ako je to onda ja da sam na tvom mjestu zbog svog neprofesionalizma bih dao otkaz. Pa svi selektori tamo samo nas nije. eto sto su Bosanci u svim vicevima i svemu ostalom glupi. I ne zasluzujemo nista bolje. Jos kad nas danas za "kaznu" smjeste u drugi sesir.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 dec 2013, 08:15

Ma sta Gringo zna on je pljuvac, lupa ... :roll:
Safet :lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 06 dec 2013, 08:16

budimo_realni je napisao/la:Radim u firmi gdje su sve "nebosanci" osim mene i nemate pojma kakva ismijavanja trpim zbog ovog glupog Papeta. Safete Susicu poserem ti se u usta. Na ovako vazne dogadjaje se ide tri ili cetiri dana ranije, a ne pet do dvanaest. Neprofesionalnost, ljudska glupost, idiotizam ili sta vec je na nivou kod nas. Pa kako mi mislimo da nas neko shvati ozbiljno kao reprezentaciju. Nesto sto se gradilo posljednje cetiri godine, a to je da nas ljudi smatraju ozbiljnom reprezentacijom, jedan covjek usere jednim potezom. Reci Pape koji je stvarni razlog zbog kojeg nisi otisao? Nemoj nas lagati bezze. Jesu li se naljutili ljudi iz saveza zato sto hoces bratica da zoves u reprezentaciju ili je nesto drugo u pitanju? Je li poraz od Argentine kada nisi zvao najbolje igrace? Ne mogu da vjerujem da je to bezze kasnjenje. ako je to onda ja da sam na tvom mjestu zbog svog neprofesionalizma bih dao otkaz. Pa svi selektori tamo samo nas nije. eto sto su Bosanci u svim vicevima i svemu ostalom glupi. I ne zasluzujemo nista bolje. Jos kad nas danas za "kaznu" smjeste u drugi sesir.
Mjenjaj firmu ili da mi mjenjamo Papeta?

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 06 dec 2013, 08:21

Prvo Sajo je trebo racunati na guzvu 100god zivi u Parisu i zna da su tu guzve nenormalne znaci trebo je krenuti mnogo ranije a ne cekati kraj utakmice Evian-PSG, drugo ko je putovo avionom zna da pola sata prije leta nema nikakvih problema i mozes normalno krenut na putovanje ,a ako dodzes prije leta na 10 min onda nemas sanse (pa i na bus moras doci min 15 min prije) tako da sajo vjesto laze da je dosao 30 min prije leta.Uglavnom sretno nam danas u izvlacenju imali smo srecu u kvalifikacijama nadam se i danas da ce mo imati , kako god SRETNO ZMAJEVI.....

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 dec 2013, 08:22

pape kompjuteru pape kompjuteru

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 dec 2013, 09:28

Nije ovo toliki problem kao što se predstavlja, nije problem da se oko njega razbija glava danima, ali je sramota.
Sramota jer se desilo i jer je ovo bila bukvalno jedina obaveza Papeta prema reprezentaciji u tri mjeseca.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 dec 2013, 09:38

bolje bi bilo da nas je postedio tog izvinjenja..
Volim te Bosno!!!

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 dec 2013, 09:42

Honorar je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:Radim u firmi gdje su sve "nebosanci" osim mene i nemate pojma kakva ismijavanja trpim zbog ovog glupog Papeta. Safete Susicu poserem ti se u usta. Na ovako vazne dogadjaje se ide tri ili cetiri dana ranije, a ne pet do dvanaest. Neprofesionalnost, ljudska glupost, idiotizam ili sta vec je na nivou kod nas. Pa kako mi mislimo da nas neko shvati ozbiljno kao reprezentaciju. Nesto sto se gradilo posljednje cetiri godine, a to je da nas ljudi smatraju ozbiljnom reprezentacijom, jedan covjek usere jednim potezom. Reci Pape koji je stvarni razlog zbog kojeg nisi otisao? Nemoj nas lagati bezze. Jesu li se naljutili ljudi iz saveza zato sto hoces bratica da zoves u reprezentaciju ili je nesto drugo u pitanju? Je li poraz od Argentine kada nisi zvao najbolje igrace? Ne mogu da vjerujem da je to bezze kasnjenje. ako je to onda ja da sam na tvom mjestu zbog svog neprofesionalizma bih dao otkaz. Pa svi selektori tamo samo nas nije. eto sto su Bosanci u svim vicevima i svemu ostalom glupi. I ne zasluzujemo nista bolje. Jos kad nas danas za "kaznu" smjeste u drugi sesir.
Mjenjaj firmu ili da mi mjenjamo Papeta?
hahaha kralju nadji mi ti neku drugu pa cu promijeniti :D, kakvo je stanje kod nas lakse je Papeta smijeniti :lol: . A sramota je ovo sto je Pape uradio. Sto pise kolega iznad to mu je bila jedina obaveza prema repki u ova 3 mjeseca. Pa selektori su tamo dosli prije na dva-tri dana, a nas u zadnji tren hoce. Kad je Kovac bio u Brazilu? A ako je i neki sukob u pitanju pa majka mu stara ode se na taj zrijeb radi naroda, igraca i svih koji vole BiH, a onda poslije ti krmi na koga hoces (kazem ako je neki sukob u pitanju) jer jos mi ne ide u glavu da covjek zakasni na ovako vazan dogadjaj. To onda samo govori o njemu i njegovoj neodgovornosti.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 06 dec 2013, 09:45

ceze je napisao/la:Nije ovo toliki problem kao što se predstavlja, nije problem da se oko njega razbija glava danima, ali je sramota.
Sramota jer se desilo i jer je ovo bila bukvalno jedina obaveza Papeta prema reprezentaciji u tri mjeseca.
Ama ja ne vidim ni jednog razloga da se Sušić abolira za ovakav sraman potez.
Kako bolan nije problem. Pa nije on selektor u svojoj kući pa mu djeca i žena ne smiju zamjerit, on je selektor reprezentacije BiH, direktno je popljuvao na njen ugled i integritet u svijetu fudbala, popišao se na sve selektore drugih reprezentacija koji su u Brazilu, popljuvao ljude koji su reprezentaciju pratili više nego svoje zdravstveno i finansijsko stanje, obesmislio je naše neprospavane noći pa i sav naboj koji nas drži prije nego što vidimo u koju ćemo grupu.

P ebe mu jel može neko biti tako glup i papan da ne skonta da prvenstvo nije samo utakmica već puno puno više od toga. Zar se na takav indolentan način odnosi prema nečemu što je za većinu od nas puno više od pukog šutiranja lopte.

Dali je on toga svjestan ili ga zaboli ona stvar. Što se mene tiče neka ide u lijepu p.m. Cijenio sam ga i podržavao kada su ga mnogi pljuvali, a sada me lično zaboli k za njega jer je pokazao da je čovjek ko dlake.

Čuj ako treba on će se izvinut, za ono što je uradio treba nam svima popušit.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2013, 09:48

Nisam u toku. Pape gledao ponovo Barcelonu pa propustio let ili? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 06 dec 2013, 09:51

Principatus je napisao/la:Nisam u toku. Pape gledao ponovo Barcelonu pa propustio let ili? :D
Gledo PSG, iznerviro se što je izgubio, isterso službenici na aerodromu, ova mu rekla e hoš sad ku_a na avion i to je to :D

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 06 dec 2013, 09:59

Ovo je nemoguce, pola Vas bi trebalo ozbiljno razmislit za rad za neke novine tipa Express, Svet il sl.. Milion nekih kombinacija zasto Safet nije dosao. Pa sta?? Gledate li izvlacenje parova u LP?? Rijetko cete il nikako vidit trenera ekipe tu. Smijesni ste bolan, daj uzivajte u ovom sto smo po prvi put na velikom takmicenju, ne trazite dlaku u jajetu. Safet, najbolji igrac PSG svih vremena, najbolji trener BIH svih vremena i onda se neko nadje pametan da ovog covjeka omalovazava i prica ruzno o njemu. Sram nek Vas bude.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 06 dec 2013, 10:06

jasko_juve je napisao/la:Ovo je nemoguce, pola Vas bi trebalo ozbiljno razmislit za rad za neke novine tipa Express, Svet il sl.. Milion nekih kombinacija zasto Safet nije dosao. Pa sta?? Gledate li izvlacenje parova u LP?? Rijetko cete il nikako vidit trenera ekipe tu. Smijesni ste bolan, daj uzivajte u ovom sto smo po prvi put na velikom takmicenju, ne trazite dlaku u jajetu. Safet, najbolji igrac PSG svih vremena, najbolji trener BIH svih vremena i onda se neko nadje pametan da ovog covjeka omalovazava i prica ruzno o njemu. Sram nek Vas bude.
Smiri se i razmisli malo.
Taj Termin je mnogo vise od obicnih izvlacenja parova.
Ima tu dosta drugih obaveza i termina. Al Pape ispo glupi bosnjo... :roll:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 dec 2013, 10:09

koja ubleha koji reten prvi put na SP i selektora nema na izvlačenju :evil: kao da su budale svih drugi 31 selektor pa na VRIJEME DOŠLI u Brazil. Koja neozbiljnost kao da je reprezentacija samo USPUT zar nije mogao ići sa ostalom delegacijom NSBIH kad su i oni krenuli put Brazila. Čitam da su u istom letu za Brazil bili Kovač,Low i naša delegacija idealna prilika da se možda i ugovori možda priljateljska sa Njemačkom pred SP negdje u Americi ,ako ne zapadnemo u istu grupa bitiniji nastup bosanca iz švedske u dresu šejskog PSG-a. Ili da se nakon izvlačeja grupa dogovore neke priljateljske sa reprezentacijam koje budu slične onim koje budu sa nama u grupi. Čuj sad se nešto izvinuje da nije on kriv nego GUŽVA U PARIZU pa kasnio na let Grohotom se smijem pape. Sad gledaj izvačenje zajedno sa Zlatanom u Parizu možda ti on nešto pomogne oko taktika za protivnike koje budemo dobili u Brazilu :twisted:

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 dec 2013, 10:11

Ma hajd eto neka i nije neki problem (kako neki tvrde) sto nije otisao, ali po mom nekom ljudskom misljenju trebao bi, iz nekog postovanja, uputiti pismeno izvinjenje svim selektorima drugih repki, FIFi i UEFA-i kao i nasem Savezu. Mislim da bi to bilo fer i ljudski da se na taj nacin iskaze neko postovanje i da se pokaze da mu je stalo do svega toga.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 dec 2013, 10:11

Ma ovo mu je taktika, rekao sam davno da je on neshvaćeni genijalac.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.