QUARTERBACK je napisao/la:![]()
![]()
Pape kompjuteruuu

Placem dok citam temu...

QUARTERBACK je napisao/la:![]()
![]()
Pape kompjuteruuu
ama...adriano_leite je napisao/la:Citajuci komentare, covjek bi pomislio da ce bas diskvalifikovati zbog ovoga.
Dobro.aleksandar_veliki je napisao/la:I nemoj ulazitilive je napisao/la:Ne bih da previše ulazim u ovo temu, ali sad čitam izjavu Sušića koji kaže da je tri sata pred polazak u Brazil on bio na utakmici kupa PSG, pa zar to nije neozbiljno od strane jednog selektora ?
Pa baš zato jest' sadaka mentalitet. Jer se busamo u prsa da smo sila, jednu Grčku ostavili iza sebe hej, pa to je mirakl jbt.Dzoni je napisao/la:Prisoner je napisao/la:
@Džoni
Mojne tog sadaka mentaliteta molim te. Pa zbog tog se nikad nećemo ni dići iznad prosjeka mrtvog. Je.bo te ba i sadaka mentalitet, dobro je nek' se ne puca, i nek' se ima za cigara.
Plasirali smo se. Super, daj sad da pokušamo nešto napraviti. Daj da nađemo 20 najboljih fudbalera koji će pokušati uzeti 3-4-5 bodova, pa što da ne i grupu proći, ako se poklope neke stvari. Al' jok, bolje spiskati 8 miliona koku i pič.ke i prodavati maglu glupim bošnjama koji ne vide dalje od mozga.
Nije to nikakav "sadaka mentalitet" nego zdrav razum.
Ne mozes se dici iz (kako ti kazes) "prosjeka mrtvog" preko noci,prije svega ne mozes jer mi jesmo prosjek mrtvi.
Znaci da se ne lazemo.
Imamo par kvalitenih pojedinaca a ostalo su se prosjecni i ispod prosjecni igraci.
I sa takvom ekipom smo uspjeli da se plasiramo na SP.Pod vodstvom Susica dakako.
"Daj da nadjemo 20 najboljih fudbalera"
Pa ajde da nadjemo.Ovi igraci koje trenutno imamo su nasi najbolji.
Pricalo se o Kolasincu - dobili Kolasinca.
Pricalo se o Hajrovicu - dobili Hajrovica.
Mozda do pocetka prvenstva privedemo jos nekoga,ali dosta vas ocekuje da mi u maniru velikih svjetskih KLUBOVA zabacimo udicu i dovodimo sebi igrace sirom Evrope.Sve sto valja.
Na temi "potencijalni reprezentativci" svaki dan se pojavi 15 novih imena.
Neki imaju veze sa nama,neki nemaju nikakve.
Neki su (mozda) kvalitetni,neki (mozda) nisu.
Trebalo bi nam 1065 pripremnih utakmica prije Brazila da bi se svima ispunile zelje i isprobali ti igraci koji se zagovaraju.
Sta te brigaGoalgetter je napisao/la:A zasto nije otisao kad i kompletna delegacija, tri dana prije, ili koliko vec?
Consigliere je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:![]()
![]()
Pape kompjuteruuu![]()
![]()
![]()
Placem dok citam temu...
Pape ispehirocalcio je napisao/la:btw. Evian je iznenadjujuce pobjedio PSG sa 2:0 i oborio me na kladionici![]()
Htio da se qrciGoalgetter je napisao/la:A zasto nije odletio kad i kompletna delegacija, tri dana prije, ili koliko vec?
Mozda je bio ljut poslije poraza sinoc pa poslao sluzbenicu u mp3VanBasten je napisao/la:Pape ispehirocalcio je napisao/la:btw. Evian je iznenadjujuce pobjedio PSG sa 2:0 i oborio me na kladionici![]()
Službenica na aerodromu je bila neraspoložena, kao i ja sam
Evo i Njemci se smijuseVanBasten je napisao/la:Ma šta se ima tu ba opravdavati... smješne reakcije. Jes' kiks, ali kakvu tragediju prave je za upiš realno
Lako je tebi iz aviona pisatiPadovan je napisao/la:Jeste da je pogriješio, ali čitaju ove komentara neki bi ga objesili. I zašto bi kaznili savez što se on nije pojavio, previše se diže frka, a nije toliko strašno. Ali mi smo majstori da začinimo i kad je dobro i loše.
Sjećaš li se ti da Pekerman nije bio na izvlačenju u Njemačkoj? Ne sjećaš, a i meni ne znam ni ja zbog čega i kako ostalo u sjećanju da nije bio jedan selektor, a morao sam guglati da vidim ko. Jes' jbg kiks, al ovdje se pravi tragedija smješnih razmjera, uz naravno velike riječi tipa "Prvi put u historiji", "veliki udarac za naš ugled" itd.. Daj ba..DonCorleone je napisao/la:Evo i Njemci se smijuseVanBasten je napisao/la:Ma šta se ima tu ba opravdavati... smješne reakcije. Jes' kiks, ali kakvu tragediju prave je za upiš realno. Jeli pratis live prijenos?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.