Safet Sušić - Pape

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la VanBasten » 05 dec 2013, 23:04

ja tragedije u **** materinu
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 dec 2013, 23:05

Susic je ovim potezom nanio veliku stetu samoj reprezentaciji...

Kao prvo mi kao debitant na SP-u bi tamo trebali biti vec prije sedam dana sa kompletnom delegacijom i promovisati fudbal u nasoj zemlji, jer smo sigurno u centru paznje upravo zbog toga sto smo debitanti.

Kao drugo prvi put se u historiji dogodilo da jedan selektor nije prisutan na zrijebu i na FIFA-nim seminarima sto daje losu sliku o nama kao reprezentaciji.

Kao trece Susic je morao znati da bi on tamo trebao biti medju prvima i da je trebao detaljno pogledati par kvalitetnih trening kampova, jer sa igracima nece raditi ni Begic ni Ljubojevic (koji ce sada tu odluku bez Sucica morati donijeti), vec Susic.

Dobro je neko napisao da se istom nije putovalo 12 h u jednom pravcu i ovo mu je posluzilo kao dobar izgovor. Iz Frankfurta skoro svaki dan ima 10 letova za Brazil - dakle mogao se snaci, ali su sve prilike da nije HTIO.

Naravno novinari zbog ovoga nece uputiti kritiku Susicu, zbog bojaznosti da ne izgube mjesto u avionu krajem Maja naredne godine ka Brazilu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 dec 2013, 23:05

Posaljite mu kasetu izvlacenja :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 dec 2013, 23:06

ma de ba rekao joj "znas ti ko sam ja " a neka garant sa balkana bila " e ne znam ko si, da si , u Brazil neces ic"....

a jako mu je ovo, ko bi letio toliko gore-dole radi zrijeba jednog bezveze kad moze i preko tv-a gledat...bolje da je rekao razbolio se hehe, temperaturu dobio :D il to cuva za neku drugu priliku, tipa 1/4 finale SP-a :D dje safet? a nahladio se, nafatao vlage na karnevalu :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 dec 2013, 23:10

Kakvo objasnjenje :lol:
Pa, bolje da je rekao da ima groznicu ili nesto tako. :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 dec 2013, 23:10

Omerbavarac je napisao/la:Iako ga smatram najboljim selektorom A reprezentacije jer eto, ipak nas je odveo na jedno veliko takmicenje, ovaj potez svakako osudjujem kao i to da se morao puno bolje organizovati bez obzira na utakmicu kojoj je prisustvovao.

Pape, razocarao si ovim potezom mnoge. Zalosno je da se nakon historijskog uspjeha, na izvlacenju grupa nece naci predstavnik (selektor) reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ovakav uspjeh treba da izaziva aritmiju i svaki clan koji ce putovati u Brazil se treba podrediti samo tome a ne jos kojekakvim dodatnim poslovima.
+1

Nemoj da bi zaboravio tipovat ss.ba ligu,utakmica nam je od velike vaznosti..historijska..nemoj se furat na selektora,pa kad prodje vrijeme tipovanja,nema izvlacenje nestalo konekcije itd. :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2013, 23:12

Najbolje bi bilo da se nismo ni plasirali.Nebi se dezurni kruticari imali cemu sekirati.Ovako bi na miru mogli pratiti zrijeb.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 dec 2013, 23:13

amerosm je napisao/la:Susic je ovim potezom nanio veliku stetu samoj reprezentaciji...

Kao prvo mi kao debitant na SP-u bi tamo trebali biti vec prije sedam dana sa kompletnom delegacijom i promovisati fudbal u nasoj zemlji, jer smo sigurno u centru paznje upravo zbog toga sto smo debitanti.

Kao drugo prvi put se u historiji dogodilo da jedan selektor nije prisutan na zrijebu i na FIFA-nim seminarima sto daje losu sliku o nama kao reprezentaciji.

Kao trece Susic je morao znati da bi on tamo trebao biti medju prvima i da je trebao detaljno pogledati par kvalitetnih trening kampova, jer sa igracima nece raditi ni Begic ni Ljubojevic (koji ce sada tu odluku bez Sucica morati donijeti), vec Susic.

Dobro je neko napisao da se istom nije putovalo 12 h u jednom pravcu i ovo mu je posluzilo kao dobar izgovor. Iz Frankfurta skoro svaki dan ima 10 letova za Brazil - dakle mogao se snaci, ali su sve prilike da nije HTIO.

Naravno novinari zbog ovoga nece uputiti kritiku Susicu, zbog bojaznosti da ne izgube mjesto u avionu krajem Maja naredne godine ka Brazilu.

1) Priliku da promovisemo nas fudbal cemo dobiti iduceg ljeta. Ov je samo zrijeb poslije kojeg slijedi razlaz. Znaci to sve traje vrlo kratko.
2) Nikad se nije desilo u historiji? Pa evo ni ovaj put nije Susic jedini selektor koji nece biti prisutan. Selektori Urugvaja i Meksika nisu dosli takodje.
3) Kampovi su vec odavno selektirani i odabrani, ceka se samo da vidimo u kojem gradu cemo igrati i odmah ce ih rezervisati.

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 05 dec 2013, 23:13

U najmanju ruku je smijesno ako iko vjeruje u tu pricu da selektoru jedne reprezentacije nisu dozvolili da ulazi u avion pola sata prije leta, pa hanka paldum usla 10 minuta prije startanja ja bio ziv svjedok. nije mu se letilo 10-12 sati, to dosta kaze o ne profesionalnosti, ali da su bar izjavili bolestan i gotovo. a ne ovako..

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 dec 2013, 23:14

Prisoner je napisao/la:
@Džoni
Mojne tog sadaka mentaliteta molim te. Pa zbog tog se nikad nećemo ni dići iznad prosjeka mrtvog. Je.bo te ba i sadaka mentalitet, dobro je nek' se ne puca, i nek' se ima za cigara.
Plasirali smo se. Super, daj sad da pokušamo nešto napraviti. Daj da nađemo 20 najboljih fudbalera koji će pokušati uzeti 3-4-5 bodova, pa što da ne i grupu proći, ako se poklope neke stvari. Al' jok, bolje spiskati 8 miliona koku i pič.ke i prodavati maglu glupim bošnjama koji ne vide dalje od mozga.

Nije to nikakav "sadaka mentalitet" nego zdrav razum.
Ne mozes se dici iz (kako ti kazes) "prosjeka mrtvog" preko noci,prije svega ne mozes jer mi jesmo prosjek mrtvi.
Znaci da se ne lazemo.
Imamo par kvalitenih pojedinaca a ostalo su se prosjecni i ispod prosjecni igraci.
I sa takvom ekipom smo uspjeli da se plasiramo na SP.Pod vodstvom Susica dakako.
"Daj da nadjemo 20 najboljih fudbalera"
Pa ajde da nadjemo.Ovi igraci koje trenutno imamo su nasi najbolji.
Pricalo se o Kolasincu - dobili Kolasinca.
Pricalo se o Hajrovicu - dobili Hajrovica.
Mozda do pocetka prvenstva privedemo jos nekoga,ali dosta vas ocekuje da mi u maniru velikih svjetskih KLUBOVA zabacimo udicu i dovodimo sebi igrace sirom Evrope.Sve sto valja.
Na temi "potencijalni reprezentativci" svaki dan se pojavi 15 novih imena.
Neki imaju veze sa nama,neki nemaju nikakve.
Neki su (mozda) kvalitetni,neki (mozda) nisu.
Trebalo bi nam 1065 pripremnih utakmica prije Brazila da bi se svima ispunile zelje i isprobali ti igraci koji se zagovaraju.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 dec 2013, 23:14

harishp je napisao/la:Najbolje bi bilo da se nismo ni plasirali.Nebi se dezurni kruticari imali cemu sekirati.Ovako bi na miru mogli pratiti zrijeb.
Vidim da se i ti plaho sIkiras :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 dec 2013, 23:15

JohnnyDinamitas je napisao/la:U najmanju ruku je smijesno ako iko vjeruje u tu pricu da selektoru jedne reprezentacije nisu dozvolili da ulazi u avion pola sata prije leta, pa hanka paldum usla 10 minuta prije startanja ja bio ziv svjedok. nije mu se letilo 10-12 sati, to dosta kaze o ne profesionalnosti, ali da su bar izjavili bolestan i gotovo. a ne ovako..
moj favorit je idalje, proljev. al ozbiljno :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 dec 2013, 23:15

DonCorleone je napisao/la:Posaljite mu kasetu izvlacenja :lol: .
:lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2013, 23:18

DonCorleone je napisao/la:
harishp je napisao/la:Najbolje bi bilo da se nismo ni plasirali.Nebi se dezurni kruticari imali cemu sekirati.Ovako bi na miru mogli pratiti zrijeb.
Vidim da se i ti plaho sIkiras :lol: .
Manje, nego kad spricas paradajz.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 dec 2013, 23:20

"U 40 godina karijere zakasnio sam na let dva ili tri puta. Desilo se to i sinoć, sudbina je izgleda tako htjela. Žao mi je što nisam tamo, žao mi je što se neću vidjeti s kolegama. Nije prvi put da selektora nema na izvlačenju i siguran sam da nas FIFA radi mog nedolaska neće gledati drugačije. Ako se treba izviniti nije nikakav problem, no smatram da nema mjesta panici", dodao je Sušić.

Treba ipak uzeti i ovo u obzir! Fino se covjek izjasnio i nije bar lagao! Mogao je svaliti sve na sluzbenike na aerodromu i onda bi njima yebavali mater :mrgreen:
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 05 dec 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 dec 2013, 23:21

:lol: :lol:

Pape kompjuteruuu

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 05 dec 2013, 23:22

Ne bih da previše ulazim u ovo temu, ali sad čitam izjavu Sušića koji kaže da je tri sata pred polazak u Brazil on bio na utakmici kupa PSG, pa zar to nije neozbiljno od strane jednog selektora ?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 dec 2013, 23:22

Citajuci komentare, covjek bi pomislio da ce bas diskvalifikovati zbog ovoga :D.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 05 dec 2013, 23:23

Zodiac je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Posaljite mu kasetu izvlacenja :lol: .
:lol:
:lol: :lol:
te 'kasete' su postale zastitni znak naseg 'stratega' :lol: :lol: i jos ono kad kaze :' ... ima vremena, jos nemam u glavi ekipu koja ce pocet ...' :lol: Eto kad ima vremena crni Pape , sad plivaj preko bare
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 05 dec 2013, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 dec 2013, 23:24

Safete ubico! 8-) :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 1 gost.