Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

hajro
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la hajro » 05 dec 2013, 22:13

hajro je napisao/la:Bogdanovic 13.5 vise
1.85
Meni je danas Bogdanovic zicer dana. Jednostavno momak sve radi. 13.5 mislim da je poklon. Em suta trice sa slobodnih rjetko fula a i sve u Partizanu ide preko njega. Samo ogromno cudo da se desi da to momak ne odradi (ko neko vece Lopez dao za 8 minuta 10 i onda za 40 dva kosa-al to je trener glupi kriv).

15 je dao dalje i ne pratim
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 05 dec 2013, 22:55

PlanB je napisao/la:TRi velike kvote su mi zapele za oko odmah: :idea:

1: Lyon - Toulouse x@3,40 1:1
Dvije podjednake ekipe, susjedi na tablici, Lyon se muci sa zabijanjem golova
2. Bucaspor - Besiktas 1@9,00 2:1
Ako je mogao Fener jucer,zasto ne bi i Besiktas danas? :D U pitanju je KUP, iznenadjenja vrlo vjerojatna
3. Maccabi - Lokomotiv K. 2@3,00 75:73
Dvije vodece ekipe u skupini, malo prevelika kvota na goste?

Ima netko da se slaze s ovim?
:D
Dobro je imati PlanB !

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 dec 2013, 22:57

slikaslika

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 05 dec 2013, 23:01

hajro je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Da se ja pola sata nisam dvoumio izmedju Bogdanovica i Milosavljevica, meni ne bi bilo krivo..Naravno odigrao sam Milosavljevica :lol:
Ma proso si njega.14 je vec dao. Inace Bogdanovic je opravdao vec je dao 15
Brate ovo kad sam pisao dao je bio 2.. Na kraju je ipak prosao listic sto je najvaznije..

Sad sta probrat NBA. Onako od oka mirisem Boozera,JR Smitha, Anthonya overa i Denga under, ali kada detaljno protumacim ponudu, postavit cu sta cu odigrati..

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 05 dec 2013, 23:02

live je napisao/la:Vrijeme da se tradicija sruši.Toulouse nikad nije pobijedio na Gerlandu

Lyon - Toulouse x 2

Gosti u 19 pokušaja izborili samo četiri remija, nada za prekid niza im je probuđeni Ben Yedder.Lyon će protiv Toulousea tražiti iskupljenje za stradanje od PSG-a. Na Parku Prinčeva nisu razočarali, prvih 40-ak minuta su se dobro držali, imali i odličnu priliku za vodstvo kad je Lacazette pogodio prečku, no kad su krajem prvog dijela primili prvi gol iz prekida, sve je krenulo nizbrdo.

Trener Garde pokušao je s defanzivnom 3-6-1 formacijom, danas će se vratiti na bolje uigranih 4-4-2 ili 4-3-3. U konkurenciju se nakon mjesec i pol izbivanja vraća talentirani napadač Benzia, Briand i bek Dabo ostaju out. Vjerojatno će osvježiti vezni red, Malbranqueom i/ili Ferrijem.

Od ljubičastih redovito gube u gostima, no na Gerlandu nisu poraženi nikad u povijesti (15-4-0), a bolji su bili u zadnjih šest susreta.

Toulouse je protiv Sochauxa ostvario svoju najuvjerljiviju pobjedu u skoro pet godina. Napadač Ben Yedder kao da je čuo da smo ga prozvali u najavi pa se naljutio i gostima utrpao hat-trick.

Galatasaray - Unicaja Malaga
Turci bez Bonsua, Španjolci bez Toolsona.

Turski prvak drži 2. mjesto u skupini C sa 4-3, 99% je osigurao Top 16, dok mu Unicaja i Bayern pušu za vratom sa 3-4. Današnja utakmica bit će ogroman izazov, a eventualni poraz od Unicaje značio bi vrlo vjerojatno oproštaj od šansi za plasman na prva dva mjesta, koja garantiraju ipak nešto lakši ždrijeb u Top 16 fazi. Unicaja bi s pobjedom imala 2-0 s Turcima, koje do kraja još čekaju domaća utakmica protiv Stelmeta, ali i neugodno gostovanje kod umjetne euroligaške tvorevine zvane Bayern München.

Trener Ataman danas tako ne može računati na Bonsua, te od ranije ozlijeđene Jawaija, Gordona, Markoišvilija i Ersana Dağlija (Dudley).

Protiv Canariasa je lakšu ozljedu zaradio Jayson Granger i nije trenirao u ponedjeljak, ali je već bio u programu rada u utorak i nastup uopće nije dvojben. Canarias je propustio šuter Toolson, ozlijedio se u Poljskoj i neće igrati ni danas, uopće nije putovao za Tursku. Umjesto njega u timu će biti Txemi Urtasun, koji je konačno zdrav i spreman za prve minute ove sezone.

Tradicija se nije srušila ali ni Lyon nije uspio pobjediti. Prijedlog X2 win.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 05 dec 2013, 23:06

PlanB je napisao/la:
PlanB je napisao/la:TRi velike kvote su mi zapele za oko odmah: :idea:

1: Lyon - Toulouse x@3,40 1:1
Dvije podjednake ekipe, susjedi na tablici, Lyon se muci sa zabijanjem golova
2. Bucaspor - Besiktas 1@9,00 2:1
Ako je mogao Fener jucer,zasto ne bi i Besiktas danas? :D U pitanju je KUP, iznenadjenja vrlo vjerojatna
3. Maccabi - Lokomotiv K. 2@3,00 75:73
Dvije vodece ekipe u skupini, malo prevelika kvota na goste?

Ima netko da se slaze s ovim?
:D
Svaka čast :!: :D

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 05 dec 2013, 23:07

Imal šta sigurno za večeras od NBA sinoć sam propratio onog Monroea over i Indianu više od 8 razlike i naravno prošlo. Neki znalac NBA-e lige nek postavi šta sigurno.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 dec 2013, 23:12

Vandelanoite je napisao/la:Imal šta sigurno za večeras od NBA sinoć sam propratio onog Monroea over i Indianu više od 8 razlike i naravno prošlo. Neki znalac NBA-e lige nek postavi šta sigurno.
Po meni Brook Lopez over 20.5. Za Netse nece nastupiti Kirilenko, Williams, Pierce, itd. Jos jedan par koji se namece Memphis - Clippers x2, Memphis ni izbliza momcad iz prosle sezone pogotovo defanzivno. Osim Gasola koji sigurno nece nastupiti, upitan je I Zach Randolph.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 05 dec 2013, 23:15

bevanda4 je napisao/la:Snooker: UK Championship (1/4 finala)

Došli smo polako do stadija turnira kad analize i statistike ne služe ničemu. Sada je svima biti ili ne biti..
Zadnjih 8 natjecatelja, creme de la creme svjetskog snookera. Što god odlučite tipovat, uvjeravam vas da bi dijelom bili u pravu, ma kakav god ishod bio. Pokušat ću laički iskombinirat par dobrih kvota i nadat se nekakvom prolazu, a ako od vas tko prati, molim vas, lagano s ulogom.

Neil Robertson - Stephen Maguire / 1 @1,53

Ne valja puno pametovat kad stavljaš parove na papir. Neil je ovdje sa jednim ciljem - osvajanje titule.. Dok Maguire ne pamti kad je zadnji put bio na čelu nekog jakog turnira. Čini mi se 2008. (bio je prošle godine u nekom finalu al treba provjeriti kako je prošlo) Ugl, to je igrač koji perfektno odradi sve dok se od njega ne zatraži da ubaci u brzinu više. E tu ga lagano gubimo. Perspektivan, relativno smiren, strašno precizan, ali fali mu ono nešto da drži tu konstantu kad je najpotrebnije. Velika šteta, jednog dana mogao je biti prvak al sa ovakvim stavom... Teško! Četvrtfinale, idealno vrijeme da spakuje kofere. Na Neila neću nepotrebno trošiti riječi, nadam se da će ispuniti očekivanja i proći ovo bez velikih poteškoća.

Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham / over 8,5 @1,77

Jučer sam se zayebao kad sam podcijenio Runijeve mogućnosti. Bio bih se zakleo da će mu Milkins uspjeti ukrasti bar 3 frejma, ali.. Školski je bio riješen, čak 6-0.. Igra čovjek kao da je s druge planete. Mada opet, pametan kao što jesam, sumnjam da je Runi baš TOLIKO nepobjediv. Opet tipujem na over frejmova, znači, Bingham mora uzeti bar 3 da bi par bio prolazan. A sad, ako Stuart Bingham nekome trenutno nije u stanju otkinuti 3 frejma, onda vam odmah savjetujem da svu imovinu, pokretnu i nepokretnu, (a ovo nikad ne govorim) stavite na gdina. Sullivana kao prvaka dotičnog UK Championshipa, jer mu očito nitko ni prismrdit ne može!

Mark Allen - Ricky Walden / 1 @1,58

Ovaj par mi ne izgleda najbolje. Ne želim kontrirat Rickya dok je u naletu, čak mi ni kvota nije po volji. Očekivao sam bar 1,80.. Jbg. Kad sam vidio da je Allen jutros od 2-4, okrenuo na 6-4 u svoju korist - znači uzeo je 4 uzastopna frejma Juddu Trumpu koji je zadnjih par godina u top 3 na svijetu, onda nemam izbora nego iskušat sreću i protiv Waldena. Nešto mi govori da je ovdje izgledan over, i to po lijepoj kvoti od 2,20.. Ali kolega @Believe me zamolio da se više fokusiram na osnovnu ponudu pa ću ga poslušat. Jedinica Allena i neka nam nebo pomogne :mrgreen:
za ludu što sam govorio da allen ne izgleda najbolje.. Bitno da ga je preporučim i syebem nekoga.. Isprike!
U desetom selu živi Antuntun!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 05 dec 2013, 23:22

ElLoco7 je napisao/la:Evo i od mene nesto:

Listic 1:

Partizan 1X
Siena KP1
Alba KP1
Piacenza 1

Ajinca 17,5 over
Gentile 10,5 over
Lavrinovic 12,5 under

Listic 2:

B.Lopez 20,5 over(da mu je granica 18,5 ko prosli put uplatio bih sve sto imam na over, ovako ipak je dosta velika granica)
J.R.Smith 12,5 over(kreten koji se voli ispucavat, iako ga svi kritikuju rekao je da nece prestat sa sutevima, vec 5 utakmica nije prebacio ovu granicu i vrijeme je da ga sut prosere i da prebaci ovo)
Lavrinovic 12,5 under (nejasna totalno ovolika granica na igraca koji nijednom ove sezone u euroligi nije prebacio ovu granicu, s druge strane ga ceka zivotinja Ajinca, najbolji evropski centar trenutno, proslu im dao samo 2p)

Listic 3(rekreativni da se ima pratit):

Bogdanovic 13,5 over
Hendrix 11,5 over
Ingles 10,5 over
Mirotic 13,5 over

Sretno svima! :D

joj Ajinca sta mi uradi al tako mi i treba kad igram public bet. Lavrinovic na kraju prodje :lol: :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 05 dec 2013, 23:24

Šta činiti :D :D :D

slika
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

Maradonaaa
Kontakt:

Post Postao/la Maradonaaa » 05 dec 2013, 23:24

Ne znam zasto svi igrate Boozera vise kad je lik samo 2 od zadnjih 10 utakmica prebacio preko 15 :?

i jos ima smanjenu minutazu

za mene je to under pa nek padnem samo ja ako treba

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 dec 2013, 23:26

Billy je napisao/la:Šta činiti :D :D :D

slika
Bolje vrabac u ruci neg' golub na grani! :mrgreen:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 05 dec 2013, 23:27

Brooklyn Nets - New York Knicks Inc. Overtime 2 @1.90
Zadnja izmjena: Fordinjo, dana/u 06 dec 2013, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 dec 2013, 23:28

Ja mislim da će Miami uzeti večeras.. iako navijam protiv njih.

bruzma91
Kontakt:

Post Postao/la bruzma91 » 05 dec 2013, 23:28

nakon sto sam juce legao 200 kuna na newcastle daje gol i na mayo over, danas odigrao 15 kuna na bucaspor i uletilo 120 i dobio jos jedan gdje sam ulozio 50 dobio 227 odigrao partizan 1 lyon 1x ufa-avangard trecina ili kraj 1 i na barys protiv niznemaka isto trecina ili kraj sve u semu vratio 300 kuna i jos sam 47 u plusu :) znali neko dali se moze i kako napravit prnt sc listica na smartphonu?

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 05 dec 2013, 23:29

Idimidodjimi je napisao/la:

slika
Bolje vrabac u ruci neg' golub na grani! :mrgreen:
13.66 za isplatu.
Malo majku mu, malo :D :D :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 05 dec 2013, 23:30

slika
Ja bih licno cekao, koliko god ne simpatisao Miami, poslije blamaze protiv Detroita i ocajne utakmice protiv Charlotte, veceras se ne smiju zajebavati, a Chicago bez Rosea, nije Chicago..

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 05 dec 2013, 23:36

Bosh manje
Deng vise
Anthony vise
BHF Bosanska Krajina!

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 05 dec 2013, 23:38

Guarin14 je napisao/la:

slika
Ja bih licno cekao, koliko god ne simpatisao Miami, poslije blamaze protiv Detroita i ocajne utakmice protiv Charlotte, veceras se ne smiju zajebavati, a Chicago bez Rosea, nije Chicago..
Pošto sam ovih dana debelo u plusu, još malo i avion da kupim :D :D :D , čekat ću, a malo kasnije ćemo nešto zajednički sastaviti večeras od nba.

Hvala vam na mišljenju

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.