Safet Sušić - Pape

mostar_mo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mostar_mo » 05 dec 2013, 22:33

ja već vidim naslove u novinama negdje tamo u julu 2014:

ZAKASNIO NA ŽDRIJEB I POSTAO SVJETSKI PRVAK...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 dec 2013, 22:33

"Gledao sam sinoć utakmicu Evian-PSG, pa sam potom krenuo na aerodrom. Krenuo sam na vrijeme, no bilo je nekih problema u prometu na koje nisam mogao uticati, te sam na aerodrom stigao pola sata prije leta. Službenica na aerodromu je bila neraspoložena, kao i ja sam. Jednostavno nije prihvatila moja objašnjena, tako da nisam otputovao za Brazil" - Safet Susic

Koji kralj :lol:

samo prati ovce Safete sve do Brazila

slika
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 dec 2013, 22:34

mostar_mo je napisao/la:ja već vidim naslove u novinama negdje tamo u julu 2014:

To je to. Safet misli na te sitne detalje, daje malo drame cijeloj priči. :D
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 dec 2013, 22:38

E moj safete.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 05 dec 2013, 22:38

Samo naivan moze povjerovati u ovu pricu Safeta, pa nije on **** u tom Parizu da ga ne jebu ni 2% na tom aerodromu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 dec 2013, 22:39

BaDa12 je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:ja već vidim naslove u novinama negdje tamo u julu 2014:

To je to. Safet misli na te sitne detalje, daje malo drame cijeloj priči. :D

ne treba ga napadat, tvrdoglav je pa će ko poslije poraza od Slovaka u Zenici reći da će opet isto ...
onda nećemo imat selektora na SP.. :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 dec 2013, 22:39

Onome ovce ne izlaze iz glave :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 dec 2013, 22:40

podnaslov: Zakasnio na dodjelu pehara :)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 dec 2013, 22:41

xxh2o je napisao/la:Samo naivan moze povjerovati u ovu pricu Safeta, pa nije on **** u tom Parizu da ga ne jebu ni 2% na tom aerodromu

ja imam osjećaj da se njemu nije letilo 10-12 sati do tamo ..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 dec 2013, 22:41

Pauk je napisao/la:"Gledao sam sinoć utakmicu Evian-PSG, pa sam potom krenuo na aerodrom. Krenuo sam na vrijeme, no bilo je nekih problema u prometu na koje nisam mogao uticati, te sam na aerodrom stigao pola sata prije leta. Službenica na aerodromu je bila neraspoložena, kao i ja sam. Jednostavno nije prihvatila moja objašnjena, tako da nisam otputovao za Brazil" - Safet Susic
Jel ovo istina stvarno? Ovo izjavio?
Tesko je bilo zakljuciti da ce biti guzva u saobracaju poslije utakmice. :lol:
Safet jos jednom pokazao inteligenciju. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 05 dec 2013, 22:42

aleksandar_veliki je napisao/la:Putuje li ko od vas, da li mu se nekad desilo da zakasni na neki put, da zakasni na satanak. Covjek je krenuo na vrijeme, ali dva udesa su bila na putu. Jbt, ne gotivim ga, ali sta od muhe slona pravite.
Pa zar se to smije desiti ovako bitnom kotačiću u našoj repci? Zar ne bi trebao, ne dao dragi bog, da pomisli da bi mogao ranije krenuti jer nikad ne znaš šta se može desiti? Zar ne bi trebao od silnog uzbuđenja da spava ako treba na aerodromu da ne bi zakasnio u Brazil, na kraju krajeva? Zar nas mora brukati, kao da već nismo dovoljno izbrukani, gdje god stigne? Zar da izjavi da je zbog PSG-a i je.benog Eviana zakasnio?

Nosi ga u pič.ku materinu, ublehaš samo takav.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 05 dec 2013, 22:43

Greivis je napisao/la:
emir18 je napisao/la:E cuj nije mogao objasniti,jbt covjek je gore cijeli zivot prica Francuski valjda i nije se mogao sporazumiti WTF. On da je htio doci otisao bi drugm avionom za Njemacku odakle vjerovatno ima let za Brazil ili na neki drugi aerodrom,Pape me neugodno iznenadio.
Objasnio.
Samo nemoj vise HTJEO pisati. Bode u oci.
Ispravljeno druze :)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 dec 2013, 22:44

U jbt,nesmijem da pomislim sta ce da se desi i sta ce da se prica u slucaju da nikog ne pobjedimo u Brazliu. :?
Bezobzira kakva nam grupa zapala.
Neki su mensečini vec zaboravili da je plasman na neko od velikih takmicenja godinama unazad bila samo bajka i masta,nesto sto je se svrstavalo u domen naucne fantastike.
Covjek je uspio.Konacno smo se plasirali na najvece od svih mogucih sportskih natjecanja (i to u Brazilu,koljevci fudbala,kakvi englezi kakvi bakraci) i opet ima strucnjaka kojima nije dobar.
Sve dok rezultati stoje iza njega,a plasman na SP se moze nazvati rezultatom,on ima moju podrsku.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 dec 2013, 22:47

Greivis je napisao/la:
Pauk je napisao/la:"Gledao sam sinoć utakmicu Evian-PSG, pa sam potom krenuo na aerodrom. Krenuo sam na vrijeme, no bilo je nekih problema u prometu na koje nisam mogao uticati, te sam na aerodrom stigao pola sata prije leta. Službenica na aerodromu je bila neraspoložena, kao i ja sam. Jednostavno nije prihvatila moja objašnjena, tako da nisam otputovao za Brazil" - Safet Susic
Jel ovo istina stvarno? Ovo izjavio?
Tesko je bilo zakljuciti da ce biti guzva u saobracaju poslije utakmice. :lol:
Safet jos jednom pokazao inteligenciju. 8-)
Nije se igralo u Parizu. Evian se nalazi na granici sa Svicarskom, prilicno daleko od Pariza. Gledao je kod kuce vjerovatno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2013, 22:54

Repka je odvedena na Svjetsko prvenstvo,lako je za zrijeb.
Prije su nam glavni kotaci :lol: stigli otici i na Kockaste,Orlaske zrijebove,tekme,qurceve palceve ali ne i za repku koji su oni ko fol prestavljali.Nije sto nisu htjeli,vec sto nas nikad tamo nije ni bilo.
Tako da.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 dec 2013, 22:55

kakvih mentola na ovoj temi ima, pa ja ne mogu da vjerujem. Vratite se na pricu o suskavcu, barem ste tada ostavljali dojam malo inteligentnijih ljudi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2013, 22:55

Iako ga smatram najboljim selektorom A reprezentacije jer eto, ipak nas je odveo na jedno veliko takmicenje, ovaj potez svakako osudjujem kao i to da se morao puno bolje organizovati bez obzira na utakmicu kojoj je prisustvovao.

Pape, razocarao si ovim potezom mnoge. Zalosno je da se nakon historijskog uspjeha, na izvlacenju grupa nece naci predstavnik (selektor) reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ovakav uspjeh treba da izaziva aritmiju i svaki clan koji ce putovati u Brazil se treba podrediti samo tome a ne jos kojekakvim dodatnim poslovima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 05 dec 2013, 23:01

aleksandar_veliki je napisao/la:
Prisoner je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Putuje li ko od vas, da li mu se nekad desilo da zakasni na neki put, da zakasni na satanak. Covjek je krenuo na vrijeme, ali dva udesa su bila na putu. Jbt, ne gotivim ga, ali sta od muhe slona pravite.
Pa zar se to smije desiti ovako bitnom kotačiću u našoj repci? Zar ne bi trebao, ne dao dragi bog, da pomisli da bi mogao ranije krenuti jer nikad ne znaš šta se može desiti? Zar ne bi trebao od silnog uzbuđenja da spava ako treba na aerodromu da ne bi zakasnio u Brazil, na kraju krajeva? Zar nas mora brukati, kao da već nismo dovoljno izbrukani, gdje god stigne? Zar da izjavi da je zbog PSG-a i je.benog Eviana zakasnio?

Nosi ga u pič.ku materinu, ublehaš samo takav.
Ne, on nije radi toga zakasnio, Psg-Evian, on bi krenuo u isto vrijeme i da nije gledao tekmu. Kako ne kontas, frajer je krenuo na vrijeme, kao sto se krece na aerodrom, ali dva udesa su bila, zastoj. Drugi je par rukavica sto je mogao krenuti prije tri dana, ali ovo se desaca. Zar jucer tekme u Premiershipu nisu kasnile zbog guzve u saobracaju. Nemoj se sad loziti na poredjenje, ali na neke stvari ne mozes uticati. Ponavljam, ne gotivim ga, ali ovo nije razlog da se sad po njemu ospe drvlje i kamenje.
"Gledao sam sinoć utakmicu Evian-PSG, pa sam potom krenuo na aerodrom. Krenuo sam na vrijeme, no bilo je nekih problema u prometu na koje nisam mogao uticati, te sam na aerodrom stigao pola sata prije leta. Službenica na aerodromu je bila neraspoložena, kao i ja sam. Jednostavno nije prihvatila moja objašnjena, tako da nisam otputovao za Brazil" - Safet Susic

O čemu pričamo mi?!?! Ok, krenuo bi i da nije bilo PSG-a. Ne živi on 2 mjeseca u Parizu da ne zna neke stvari kao što su npr., gle čuda, gužva u saobraćaju. Te ofucane izgovore nek' prodaje nekom drugom. Ispao je smiješan, amater, levat sa ovim i tačka. I još kao bio neraspoložen, kao i službenica, kamaaaaaaaaaaaan. Dragi Pape, pa ko je tu lud. Njen hir sigurno bio da ne pusti takvu ikonu Pariza, i to je kao dodatni razlog, a on, ta inatna bosanska glava, ni da popusti. How yes, no. Može u bajkama samo proći.
Ponavljam, na najznačajniji događaj od osamostaljenja nije smio zakasniti. Ako je to značilo da spava na aerodromu, onda nek' spava. Je.bo ga i PSG i Cavani i Ibra i gužva u pakash bijednčki, lažljivi.

@Džoni
Mojne tog sadaka mentaliteta molim te. Pa zbog tog se nikad nećemo ni dići iznad prosjeka mrtvog. Je.bo te ba i sadaka mentalitet, dobro je nek' se ne puca, i nek' se ima za cigara.
Plasirali smo se. Super, daj sad da pokušamo nešto napraviti. Daj da nađemo 20 najboljih fudbalera koji će pokušati uzeti 3-4-5 bodova, pa što da ne i grupu proći, ako se poklope neke stvari. Al' jok, bolje spiskati 8 miliona koku i pič.ke i prodavati maglu glupim bošnjama koji ne vide dalje od mozga.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 dec 2013, 23:02

Cuj guzva u Parizu? Zar je moguce? :lol:

Safete ti si nas Einstein :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 dec 2013, 23:03

Skrojz je glupo ovo ispalo.

Mada i moguce da je propustio onaj boarding, 1,5 h prije leta, a on dosao pola sata prije polijetanja, i zato ga nije pustila. Mada ipak se to dalo nekao organizovati, ali sta je tu je.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.