zabio je odmah, prosao overLenBias je napisao/la:eh sada je pitanje hoce li bogdanovic zabiti 3 poena u zadnjoj cetvrtini

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zabio je odmah, prosao overLenBias je napisao/la:eh sada je pitanje hoce li bogdanovic zabiti 3 poena u zadnjoj cetvrtini
25-30 minuta, ocigledno danas nesto nije uredu majku im ****EmirSioux89 je napisao/la:I pocinje 4/4 Ajinca sjedi opusteno na klupi tako je, nikad vise ni najsigurniju utakmicu iz EuroLige.Mrš
Zna li neko koliko je prosjek Ajince da odigra, koliko minuta u prosjeku provede na terenu?
Zna li neko?gojzerica je napisao/la:Na kojoj stranici da vidim prosjek nekog NBA igrača protiv određene ekipe??
To majstoresemirmrva je napisao/la:http://espn.go.com/nba/player/splits/_/ ... son-barnes
Ovaj mi je prvi naletioIzaberes roster tima, izaberes igraca koji te interesuje, otvori splits i kliknes sezonu koja te interesuje
Edinho992 je napisao/la:Strazbura čekam za pare, i ovi hajvani vežu 3 trice u nizu i odoše u **** maternu, mrš.
+ Lokomotiv protiv Makabija maši tricu za pobjedu, izleti iz obruča lopta, al neka nećemo se još radovat, ajde Lyon.vtdgeca je napisao/la:Edinho prođe li i Lyon ostavi kladionicu još jedno 10 godina minimalno, neće te nikad ovako više posrat. Prođe lik hladno 2 para tricama u zadnjoj sekundi![]()
Nadam se da ćeš proć, poglavito zbog toga jer i ja imam Lyona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.