Safet Sušić - Pape

Tihi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Tihi » 05 dec 2013, 18:59

Ljudi moji, kunem se, ni jedan poraz mi nije tesko pao ko' ovo sada sto radi selektor.. Znaci sad kad smo dosli u sami vrh - kremu svijetskog fudbala, jbni bosandjeros nadje se da ukaka sve.. (nista licno protiv selektora, mogao je to biti i neko dr.) Opet smo ispali glupi bosanci, za baustele i lopate... c c c
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 dec 2013, 19:00

Pirke je napisao/la:
Nije da ga branim, ali Charles de Gaulle je bio izabran dosta puta kao najgori aerodrom na svijetu. Mozda se izgubio. :D
Ima 30 godina kako je u Francuskoj, valjda je naucio kako fercera general.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 dec 2013, 19:02

LenBias je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
u kostimu betmena
Blek_Stena je napisao/la:jedino logicno objasnjenje kasnjenja ... :?
http://www.youtube.com/watch?v=6r0dr_juOiI
Placem ljudi, yebo vas! :lol: :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 05 dec 2013, 19:05

Tihi je napisao/la:Ljudi moji, kunem se, ni jedan poraz mi nije tesko pao ko' ovo sada sto radi selektor.. Znaci sad kad smo dosli u sami vrh - kremu svijetskog fudbala, jbni bosandjeros nadje se da ukaka sve.. (nista licno protiv selektora, mogao je to biti i neko dr.) Opet smo ispali glupi bosanci, za baustele i lopate... c c c

Full ack :!:
Sve receno.

Teski primitivizam.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 05 dec 2013, 19:08

Jel kome mozda palo na pamet da saceka neku informaciju, ili je svim dovoljno "Prema raspoloživim informacijama", koje inace stoji u vrlo tendencioznom tekstu (sto je opet neprofesionalno od strane novinara ovog portala)?!
Najlakse je pljuvati! Da je otisao 10 dana ili 1 dan ranije dezurni bi rekli da "dzaba trosi pare"...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 dec 2013, 19:09

Pirke je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ovo je sramota za njega i za drzavu,zakasniti na poslijednji let pa mogao si 100 puta otici i vratiti se do sada,on po Parizu drka.... :roll: :roll:

Da je Bangladesh u pitanju pa hajd nebi se ni cudio....
Nije da ga branim, ali Charles de Gaulle je bio izabran dosta puta kao najgori aerodrom na svijetu. Mozda se izgubio. :D

Sve bi to bilo ok da on nije proveo pola zivota tamo,da je otisao u Pariz iz Cevljanovica direktno razumio bi to da se izgubio,ali ovako :roll: :roll: :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 dec 2013, 19:10

Poznat je po tome da izmišlja toplu vodu pa ispadne glup.... Ove me nimalo ne iznenađuje!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 dec 2013, 19:21

Pozdrav za selektora uz pjesmu :D [youtube][/youtube]

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 05 dec 2013, 19:22

Shanks je napisao/la:Dok Pape, budući da je naš čovjek, taman da osvoji svjetsko, pojedinci bi opet imali šta da mu zamjere, jer takav mentalitet i džaba.
Pa i Ciro je nas haveru, rodjeni travnicanin hehe, ali potpuno si u pravu kada kazes za taj nas nakaradni mentalitet. Evo npr. Dzeko odigra par slabih tekmi i odma se pljuje po njemu, cim Pape napravi kakav kiks odma ce pljuvatori isplivati brzinom svjetlosti. Takav smo mi narod najzasluzniji i najborbeniji ce postati najgori i najveci krivci zivi bili pa vidjeli. Pogledajte samo ophodjenja prema ljudima koji su ginuli za BiH i koji su truhli po rovovima sada su zadnja rupa na sviralu.
Da se vratim na temu pa Pape care zar nisi mogao otici barem dan ranije?? Ono za svaki slucaj da ne ides 5 do 12, makar dan ranije nikada neznas sta moze da se desi, zakasnis na let, otkazan let zbog nevremena, saobracajna nesreca na putu do aerodroma itd. itd.
Jos nesto kako vama djeluje ovaj nas savez??? Meni nekako totalno shabanski djeluju, cirkuzantski i neprofesionalno, (npr. sto vaha kaze zivkali su ga non stop kada je trebala biti prijateljska sa Alzirom, kada je se trebalo zaraditi koji euro tada su zivkali svaki dan u vise navrata, medjutim kada je Vaha izborio odlazak na SP niko ispred saveza da se udostoji da mu cestita, zalosno). Sama njihova anonimus imena mi idu na onu stvar. Nas savez treba da vode nasi iskusni strucnjaci i uspjesni nekadasnji fudbaleri tipa Vahe, Bajevica, Osima, Bolica, Barbareza, Kodre, Papca,Konjica, Salihamidzica itd. itd. a ne tamo nekog Begica, Darke itd.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 dec 2013, 19:23

Treba vidjet sa VAhidom Halilhodzicem da nas preuzme eno covjek sjedi s nasom delegacijom u Parizu..ne znam kako on ne okasni iz Alzira,a ovaj iz metropole zakasnio..Da je nesto bilo hitno rekli bi oni u saopstenju zbog privatnih problemai slicno nego zakasnio na let..

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 05 dec 2013, 19:30

Vidim evo, komsije su vec pocele sa sprdnjom na nas racun :oops:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 dec 2013, 19:33

Prvo sto je zakasnio na zajednicki avion sa ostalima iz saveza, pa onda i na zadnji ovaj.. :roll:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 dec 2013, 19:35

Ovo samo po sebi ne bi bio nekakav problem, da izbornici reprezentacija nemaju obavezne seminare, predstavljanja i druge promotivne aktivnosti. Odlučeno je kako će Sušića zamijeniti potpredsjednik Saveza Darko Ljubojević

Kako pišu bh mediji, Sušić je svoj neodlazak opravdao kašnjenjem aviona, no to neće amnestirati NSBIH od kazne krovne svjetske nogometne organizacije.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 dec 2013, 19:36

damir_82 je napisao/la:Jel kome mozda palo na pamet da saceka neku informaciju, ili je svim dovoljno "Prema raspoloživim informacijama", koje inace stoji u vrlo tendencioznom tekstu (sto je opet neprofesionalno od strane novinara ovog portala)?!
Pa bolan ne bio, pise na zvanicnom sajtu NFS BIH!!!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 dec 2013, 19:40

zizu1991 je napisao/la:
JTS je napisao/la:31 selektor će biti tamo, a samo naš neće :roll: nema opravdanja, ovo je prava blamaža
Možda Pape glumi k'o Mourinho u Primeri, za njega ždrijebanje ne predstavlja neki izazov, možda čak neće htjeti da daje izjave na SP, jer je to za njega čista rutina i nešto što se dešava svaki dan. :mrgreen:
normalno :D Mourinho je 'The Special One', a Pape je 'The Unique One' :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 05 dec 2013, 19:42

Što da se mi njima prilagođavamo,nek' se oni nama prilagođavaju . M.E.C :D (mrsko mi tražit' klip) 8-)

Inače sva ova trenutna halabuka i zayebancije oko zdrijeba ala zdrijebanje ko za naš kup :lol: svako svoju politiku vodi,ybga više :|
Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 05 dec 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 dec 2013, 19:44

Oscar Tabarez [Uruguay] i Miguel Herrera [Mexiko] takodje nece prisustvovati zrijebu od trenera, ali oni su vec ranije otkazali.

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 05 dec 2013, 19:46

Ovdje nešto smrdi...

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 05 dec 2013, 19:47

zgembo89 je napisao/la:Ovo samo po sebi ne bi bio nekakav problem, da izbornici reprezentacija nemaju obavezne seminare, predstavljanja i druge promotivne aktivnosti. Odlučeno je kako će Sušića zamijeniti potpredsjednik Saveza Darko Ljubojević

Kako pišu bh mediji, Sušić je svoj neodlazak opravdao kašnjenjem aviona, no to neće amnestirati NSBIH od kazne krovne svjetske nogometne organizacije.
Jbg ima drugi avion. Leti iz Pariza, ne iz neke vukojebine. Presjedanje i slično. Glupo i stvarno neozbiljno, ali nebi mi bili mi kada nešto nebi zakomplicirali.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 dec 2013, 19:50

nije ni pocelo SP mi se vec brukamo :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD, JackW i 9 gostiju.