Cartman je napisao/la:Koji strucnjak yebote. Sramota.
100% je jedini koji je ovo napravio.
Svi su tu a tebe Sajo nema...

http://www.youtube.com/watch?v=Szu4FmenHEs
Cartman je napisao/la:Koji strucnjak yebote. Sramota.
100% je jedini koji je ovo napravio.
Okej da ti objasnim zasto sam ljut na njega...Shanks je napisao/la:Al' smo odvratan narod u pm.Ćiro nas odveo u mrtvi baraž (i to zahvaljujući Sejinoj majstoriji protiv Turske, kao i kiksevima Turaka u tim kvalama), svršavalo se i papčina Ćiro je bio idol nacije.Da nas je on odveo na SP već bi imao spomenik u Sarajevu umjesto Vječne vatre, međutim nije uspio da yebe majku Portugalu kao što je najavljivao i na tome se završilo.Dok Pape, budući da je naš čovjek, taman da osvoji svjetsko, pojedinci bi opet imali šta da mu zamjere, jer takav mentalitet i džaba.
Znam ja nas, yebo ti nas, vazda bilo i biće.I to odnosi na sve narode i narodnosti s ovih prostora, da ne bi ko šta pomislio.I ne mislim da nas Safet savršeno vodi, ali nas vodi bolje nego iko prije njega i to je meni dovoljno.
Dakle gospodin je zakasnio na zadnji moguci let za Brazil, ostavljajuci delegaciju da se sramoti u sred fudbalske elite plus sto moraju opravdati njegovo zakasnjenje u strahu da ne budu sankcionisani...Delegacija NS/FS BiH na izvlačenju grupa za SP, u Costa do Sauipe, naišla je na prve prepreke i probleme. Obzirom da se selektor Sušić do predviđenog vremena, po rasporedu FIFA, nije pojavio u Brazilu, odlučeno je da potpredsjednik Darko Ljubojević preuzme sve obaveze koje imaju selektori nacionalnih asocijacija na manifestaciji izvlačenja grupa.
Prema predviđenim FIFA pravilima i procedurama svi selektori asocijacija učesnica imaju ciljane seminare, medijsko predstavljanje i promotivne aktivnosti. Ovakva odluka užeg rukovodstva delegacije Saveza na čelu sa predsjednikom Begićem, uslijedila je zbog realne bojazni i mogućih sankcija prema našem Savezu, zbog neispunjavanja obaveza prema FIFA.
Prema raspoloživim informacijama selektor Sušić je pravdao svoj nedolazak kašnjenjem na zakazani let iz Pariza.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9791" onclick="window.open(this.href);return false;
Marko Perković Thompson?levat je napisao/la:Prema informacijama kojima raspolažem, avion iz Pariza je zakasnio nakon što je pilot aviona dobio telefonski poziv od jedne osobe. Za sada vam ne mogu odati identitet osobe koja je nazvala aerodrom i pilota da odgode let. Mogu vam samo dati inicijale. M.P.
u kostimu betmenarobijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
i to zahvaljujući SEO koji ga je prenio preko Atlamskog okeana.LenBias je napisao/la:u kostimu betmenarobijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
Ma jok to, na seminar prvi taj sto treba da se odrzi, kuca na vrata i otvara onako stidno vrata i kaze/pita: izvinjavam se sto kasnim, mogu li prisustvovat casu?robijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
Okej krivo sam te razumijeo. Inače, slažem se sa tobom da su ga neki jedva dočekali na nož. Ali jbg, ovo je totalno ne profesionalno.Shanks je napisao/la:@Pirke i ovaj što mi reče da nisam normalan
Ja govorim generalno, Pape ne valja mnogima uprkos plasmanu.Slabo ko se trudi da to argumentira, već ponavlja jednu te istu priču (Misimović je debeo, treba zadnji vezni, teleći pogled itd.) i vidi samo ono što hoće da vidi.Isto je sad i za Džeku kako je pao u formi, tako se odvratne stvari pišu za tog čovjeka, da ne znam tačno bih pomislio da je riječ o jednom od najvećih izdajnika u historiji države.Znači, stvar mentaliteta.
Jeste ovo kašnjenje glupo bilo s Papetove strane, al' čini mi se k'o da su mnogi jedva dočekali da ospu paljbu.Samo zbog toga sam ovo i napisao, a ne da ga opravdam za kašnjenje ili nešto slično.
Ma nek je zakasnio, ovo je tek pocetak komedija i cirkusa koji slijediIdimidodjimi je napisao/la:Ma jok to, na seminar prvi taj sto treba da se odrzi, kuca na vrata i otvara onako stidno vrata i kaze/pita: izvinjavam se sto kasnim, mogu li prisustvovat casu.robijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
Dragi Sajo 'djes gledat da uhvatis zadnji let po Bogu si brate!?
Mozda je ovo dobar marketinski trik?robijas_Ri je napisao/la:Ma nek je zakasnio, ovo je tek pocetak komedija i cirkusa koji slijediIdimidodjimi je napisao/la:Ma jok to, na seminar prvi taj sto treba da se odrzi, kuca na vrata i otvara onako stidno vrata i kaze/pita: izvinjavam se sto kasnim, mogu li prisustvovat casu.robijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
Dragi Sajo 'djes gledat da uhvatis zadnji let po Bogu si brate!?Trenerka na +30C i mnostvo toga. A najvise mi je drag jer uvijek ispadne spontano smijesan i ima te neke pehove
Legenda!
Nije da ga branim, ali Charles de Gaulle je bio izabran dosta puta kao najgori aerodrom na svijetu. Mozda se izgubio.Ponos Torina je napisao/la:Ovo je sramota za njega i za drzavu,zakasniti na poslijednji let pa mogao si 100 puta otici i vratiti se do sada,on po Parizu drka....![]()
Da je Bangladesh u pitanju pa hajd nebi se ni cudio....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.