Totalna Sramota... Mislim dobili tolike milione sto idu u brazil nemogu ici par dana ranije.... I sad let kasnio pa sta si ti mislio... Valjda se ide na par dana prije...xxh2o je napisao/la:Neozbiljno !!!!!!!!

Totalna Sramota... Mislim dobili tolike milione sto idu u brazil nemogu ici par dana ranije.... I sad let kasnio pa sta si ti mislio... Valjda se ide na par dana prije...xxh2o je napisao/la:Neozbiljno !!!!!!!!
Možda Pape glumi k'o Mourinho u Primeri, za njega ždrijebanje ne predstavlja neki izazov, možda čak neće htjeti da daje izjave na SP, jer je to za njega čista rutina i nešto što se dešava svaki dan.JTS je napisao/la:31 selektor će biti tamo, a samo naš nećenema opravdanja, ovo je prava blamaža
Cepi1981 je napisao/la:Razlog je taj sto pape nije imao za karte. Savez mu nije isplatio platu, navodno Begic mu je trebao poslati lovu za kartu preko western uniona ali levat ga izlevatio.
Ima logikemone je napisao/la:pape bojkotuje jer idemo u Pot 2
Sto bi u nasem narodu rekli: "poleti za njim".edgardavids je napisao/la:Ćuj zakasnio na avion, što nije trč`o za njim
što si to nervozan, šta je rećShanks je napisao/la:Al' smo odvratan narod u pm.Ćiro nas odveo u mrtvi baraž (i to zahvaljujući Sejinoj majstoriji protiv Turske, kao i kiksevima Turaka u tim kvalama), svršavalo se i papčina Ćiro je bio idol nacije.Da nas je on odveo na SP već bi imao spomenik u Sarajevu umjesto Vječne vatre, međutim nije uspio da yebe majku Portugalu kao što je najavljivao i na tome se završilo.Dok Pape, budući da je naš čovjek, taman da osvoji svjetsko, pojedinci bi opet imali šta da mu zamjere, jer takav mentalitet i džaba.
Znam ja nas, yebo ti nas, vazda bilo i biće.I to odnosi na sve narode i narodnosti s ovih prostora, da ne bi ko šta pomislio.I ne mislim da nas Safet savršeno vodi, ali nas vodi bolje nego iko prije njega i to je meni dovoljno.
Jest sigurno jedini taj ide za Brazil, nije valjda na njega zakasnio?Sheyi je napisao/la:Ha robijaš, je l' Safiks u tom avionu?
Sabinho je napisao/la:Koji si ti ovdje?19risha88 je napisao/la:Ja ne znam koji su termini za utakmice,al znam da su pripreme počeleKamp reprezentacije jutros oko 10h
![]()
Kakve sad veze ima Ciro, Turska, baraz i nas mentalitet sa cinjenicom da cemo biti jedina reprezentacija na izvlacenju grupa koja nece imati selektora, na historijski dan. Ako je to tebi normalno, onda se dobro zapitaj da li si normalan ?Shanks je napisao/la:Al' smo odvratan narod u pm.Ćiro nas odveo u mrtvi baraž (i to zahvaljujući Sejinoj majstoriji protiv Turske, kao i kiksevima Turaka u tim kvalama), svršavalo se i papčina Ćiro je bio idol nacije.Da nas je on odveo na SP već bi imao spomenik u Sarajevu umjesto Vječne vatre, međutim nije uspio da yebe majku Portugalu kao što je najavljivao i na tome se završilo.Dok Pape, budući da je naš čovjek, taman da osvoji svjetsko, pojedinci bi opet imali šta da mu zamjere, jer takav mentalitet i džaba.
Znam ja nas, yebo ti nas, vazda bilo i biće.I to odnosi na sve narode i narodnosti s ovih prostora, da ne bi ko šta pomislio.I ne mislim da nas Safet savršeno vodi, ali nas vodi bolje nego iko prije njega i to je meni dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.