Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nama je najteze oprostit ili priznat neciji uspjeh...
To je zaci ta nova oprema.. Sto bi susjedi rekli/kazali: Moram si kupiti jedan!!Sabinho je napisao/la:Koji si ti ovdje?19risha88 je napisao/la:Ja ne znam koji su termini za utakmice,al znam da su pripreme počeleKamp reprezentacije jutros oko 10h
![]()

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
nadam se da Susic vec sada ima u glavni sve igrace na koje ce racunati na SP u Brazilu...svi znamo kad smo zdravi da mozemo igrati protiv bilo koga..e sad glavni problem nam je taj zadnji vezni,i sve vise mislim da ce Salihovic pokriti tu poziciju a da ce iz prve postave ispasti Misimovic!? Kolasinac ide na lijevog beka,na lijevoj strani je i Lulic,tako da bi Salihovic koji je u odlicnoj formi najbolje mogao pokriti poziciju zadnjeg veznog,brz je i zna igrati lopte,to je po meni najbolja opcija,jedino ukoliko u medjuvremenu uspijemo naci nekog dobrog igraca na toj poziciji....ja ga trenutno ne vidim... takodjer pozicija desnog beka nam je kriticna,jer mi umjesto Mujdze nemamo adekvatnog igraca za tu poziciju,doduse imamo Vranjesa ali pitanje je u kakvoj ce on formi biti do Brazila,dugo je pauzirao....
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa on je čobanin logično.Sabinho je napisao/la:Koji si ti ovdje?19risha88 je napisao/la:Ja ne znam koji su termini za utakmice,al znam da su pripreme počeleKamp reprezentacije jutros oko 10h
![]()

Bajevic ima vecu platu sad,nego sto bi imao kao selektor.Cartman je napisao/la: Da se barem Vaha ili Bajevic jave. Ne bi nam ginulo cetvrtfinale. Ovako, preostaje nam se nadat da Susic nece previse toga pokvarit. Vec nas je skoro kostao plasmana na SP.
A Vahu je Pape deknuo na njegovoj barustini sa Vrabcem pardon Svrakom,pametnom dovoljno o javljanju.
I da u pravu si ''kost'o'' nas je plasmana na SP napokon a ne skoro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Na kom' ti jeziku pises? Swahili?harishp je napisao/la:Bajevic ima vecu platu sad,nego sto bi imao kao selektor.Cartman je napisao/la: Da se barem Vaha ili Bajevic jave. Ne bi nam ginulo cetvrtfinale. Ovako, preostaje nam se nadat da Susic nece previse toga pokvarit. Vec nas je skoro kostao plasmana na SP.
A Vahu je Pape deknuo na njegovoj barustini sa Vrabcem pardon Svrakom,pametnom dovoljno o javljanju.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Meskicko-Spanskom, gringo.gringobih je napisao/la:Na kom' ti jeziku pises? Swahili?harishp je napisao/la:Bajevic ima vecu platu sad,nego sto bi imao kao selektor.Cartman je napisao/la: Da se barem Vaha ili Bajevic jave. Ne bi nam ginulo cetvrtfinale. Ovako, preostaje nam se nadat da Susic nece previse toga pokvarit. Vec nas je skoro kostao plasmana na SP.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svaka cast za ovo kasnjenje ovo nije niko nikad uradio...
Bogami i onaj DJ Krmak se žešće zayebo sa onom numerom "Ide Pape do Brazila"

Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 05 dec 2013, 17:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Hare ne radi se o parama nego o tome da neki stvarno ne znaju sta pisu, pa u nedostatku argumenata bas lupetaju, cuj molim te "ne bi nam ginulo cetvrfinale", na osnovu cega ? Eto kao njihva strucnost bi nas odvela daleko, a nikako u rikverc.harishp je napisao/la:Bajevic ima vecu platu sad,nego sto bi imao kao selektor.Cartman je napisao/la: Da se barem Vaha ili Bajevic jave. Ne bi nam ginulo cetvrtfinale. Ovako, preostaje nam se nadat da Susic nece previse toga pokvarit. Vec nas je skoro kostao plasmana na SP.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Odletio Air France prije vremena
Prvi put u historiji na svjetskom, sutra historijski dan, i imat cemo tu cast da budemo jedini bez selektora.
Aferim Pape

Aferim Pape

Bravo Pape. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Covjek bojkotuje,koji ce qrac placati kartu kad zna da nam rade o glavi i da cemo dobiti najtezu grupu.Usput sve to moze gledati iz topline doma. 

1946
Ma bravo Susicu nisi vise Pape nego Papcina.
Uvijek sam ga branio, ali ovo je toliko neprofesionalno da mi se je zgadio!
Sramota
Uvijek sam ga branio, ali ovo je toliko neprofesionalno da mi se je zgadio!
Sramota
Toliko.Mozambik je napisao/la:put u historiji na svjetskom, sutra historijski dan, i imat cemo tu cast da budemo jedini bez selektora.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Neozbiljno !!!!!!!!
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
31 selektor će biti tamo, a samo naš neće
nema opravdanja, ovo je prava blamaža

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Koji je razlog,sacekajte malo pa sudite.
Zakasnio na let. Da je bio neki privatni razlog, tako bi ga i opravdali u zvanicnom saopstenju.Zodiac je napisao/la:Koji je razlog,sacekajte malo pa sudite.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Susicu ti si u Brazil zaluto izgleda, ha ya 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.