OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

JTS
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la JTS » 02 dec 2013, 00:41

živ se čovjek na sve navikne, pa tako sam ja, na harry-a i starugardu :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 dec 2013, 01:33

Zodiac je napisao/la:Kao da nekoga zaboli taki dal´ oni podržavaju klub ili ne :lol: .
bas tako :lol: :lol: ..bitno je da ga faraon podrzava :lol: ...nista,sacekat subotu i kombije koji kruze gradom ko oni sto staro zeljezo i frizidere skupljaju da izreklamiraju ovaj klub pa na tekmu u prepuni mejdan..garant opet odlican protivnik i neizvjesna tekma :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 02 dec 2013, 09:10

I onda opet 3000+ u Mejdanu, faraonovih sljedbenika i ljudi kojima je ispran mozak...
Ovaj se ne sjeca ni incidenta sa Bahom i eto on je volio Ditu vise od mene, jedno je ljubav a drugo je realnost ;) i naravno mi koji podrzavamo OKK smo jedni od krivaca za gasenje(zamrzavanje) KK :!:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 02 dec 2013, 09:22

Nostalgicari za Ditom, tema vam je jos uvijek tu na forumu pa se vi preselite na nju u omalovazavajte ovaj klub,a ovu temu ostavite za normalne likove koji bi mozda i vodili neku normalnu diskusiju.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=14&t=67" onclick="window.open(this.href);return false;

Najgore od svega sto ne znam sta moderatori ovog dijela foruma rade :roll:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 dec 2013, 11:19

Da se ponovim, očigledno se zaobilazi poistovjećivanje FK I KK Sloboda :)
Coraco je napisao/la:Jbt po OKK Slobodi pljuju likovi koji su direktno zagovarali "fuziju" FK Slobode i Olimpika. To inače ne bi bilo isto, što je sad zapravo OKK (samo bez drugog kluba) ? :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 dec 2013, 14:26

JTS je napisao/la:živ se čovjek na sve navikne, pa tako sam ja, na harry-a i starugardu :lol:
brate zar nisi vec naviko na mene i starugardu :mrgreen:

Cudo nema kombija po gradu da najavi mec protiv Miami-a .. ups Mladosti ... :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 dec 2013, 16:44

Počela prodaja ulaznica za utakmicu Sloboda - Mladost

slika

Utakmica osmog kola Lige 12 KS BiH između OKK "Sloboda" Tuzla i lidera lige KK "Mladost" Mrkonjić Grad se igra u subotu 7. decembra u Velikoj dvorani SKPC "Mejdan" sa početkom u 19:30h. Prodaja ulaznica za ovu utakmicu je počela danas.

Pojedinačne ulaznice po cijeni od 2KM i sezonske ulaznice po cijeni od 20KM možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

- biletarnica na platou „Mejdana“ (ispred B tribine) u četvrtak i petak od 9:00h do 15:00h, i na dan utakmice od 16:00h;
- na Korzu u CD shopu „Mido“ od 09:00h do 20:00h;
- na Brčanskoj Malti u prodajnom objektu „Šećo“ od 08:00h do 17:00h;
- Pizzeria "Hartland" (samo sezonske karte).

Napominjemo da je karte prijatelja kluba je moguće kupiti u prostorijama kluba u vremenskom periodu od 9:00h do 16:00h po cijeni od 50KM. Vlasnicima karte prijatelja kluba obezbijeđeno je i posebno mjesto za sjedenje.

Klub zadržava pravo promjene termina i mjesta prodavanja karata, o eventualnim promjenama bit ćete obavješteni na našoj službenoj stranici.

sloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 dec 2013, 16:50

harry_90 je napisao/la:
Gdje ba nema, eno ih zuje po carsiji ko navijeni, ne znam odakle im onoliko goriva :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 dec 2013, 16:54

klasik je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Gdje ba nema, eno ih zuje po carsiji ko navijeni, ne znam odakle im onoliko goriva :lol:
Vidio sam ih baš maloprije zuje kod Merkatora,izgleda da je kombi na plin pa mogu :lol:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 05 dec 2013, 21:24

klasik je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

to je tako kad iza sebe imaju punu podrsku opstine, niste svjesni koliko para imaju...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2013, 21:46

klasik je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
gdje nece zujat..hem plinara hem strasni mrkonjic grad sutra stize u hram kosarke :D :D
cuj lider prvenstva :D :D ...mrkonjic grad..ovo kad procitas a nisi iz Bosne tacno ti sve bude jasno kakva se kosa ovdje igra :lol: :lol: ...tragikomicno :cry: ...al hajd,valjda na euforiju i kombije nafataju sutra 2,3 milje :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 dec 2013, 22:01

staragarda je napisao/la: gdje nece zujat..hem plinara hem strasni mrkonjic grad sutra stize u hram kosarke :D :D
cuj lider prvenstva :D :D ...mrkonjic grad..ovo kad procitas a nisi iz Bosne tacno ti sve bude jasno kakva se kosa ovdje igra :lol: :lol: ...tragikomicno :cry: ...al hajd,valjda na euforiju i kombije nafataju sutra 2,3 milje :roll:

:lol:

ma hoće jašta,Bog dao u ovoj Tuzli se ima gdje izaći naveče pogootvu zimi :roll: laganini na pivo,pa Mejdan,poslije opet na pivo/večeru i kući laganini 8-)

Utoplit se šal crveno crni nabacit da još više grije i tamam 8-)

Naravno i da proslavimo pobjedu ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 dec 2013, 22:11

ma ovo oko OKK je primjer kako se trebalo raditi i graditi imidz oko FK Slobode..mediji prate maksimalno, u gradu nema gdje nema plakata, po radnjama, pekarama, kaficima..ono maksimalno se fura da je to pozitivna prica, kvalitet bla bla, a kakav je kod nas narod i prima se na price zato i imas 2-3000 ljudi iz kola u kolo..samo pozitiva oko kluba a grama kvaliteta nemaju nit veze imaju sa kosarkom, bolji su fudbaleri u svom rangu od njih(a znamo kakva su oni katastrofa)..medjutim, raja se primila bitna je spika..

a oko FK Slobode, potpuno obrnuto..nigdje ne znas da igra FK, do medija ne mogu doci, ako dodju to je samo crno da crnje ne moze bit da se odbije i ono malo ljudi od Slobode...nije moguce da oko FK i od nas navijaca nema niko sposoban da pogura pricu i oko FK u pozitivnom svjetlu i pozitivnom smjeru kao i za OKK il je toliki problem vlasti i da je FK Sloboda toliko siroce da nikom ne treba i svi gledaju da je ugase...

tacno jbt jedan klub instant hajmo rec (da ne raspravljamo na ovu temu, samo konstatujem), vodi ga sumnjiv lik, igraci ko qrac, igra ko qrac a toliko pozitive i toliko prostora u medijima i svemu, a FK Sloboda gigant i ponos grada na margini....

to smo krivi koliko i mi sto pratimo FK Slobodu pa nismo u stanju izgurati pricu u medijima i napraviti pozitivnu sliku, toliko i okruzenje i rezim jer FK Sloboda moze dospjeti u medije i na tv samo sa negativnim publicitetom, nista pozitivno se o njoj ne smije reci u ovom gradu jer je to siroce koje treba cim prije ugasiti...zalosno je to malo..po tom vidis sta radi politika od kluba koji joj jest u interesu i od onog koji joj nije, OKK iz pastete vise iskace jbt, dje god se okrenem a o FK i da zelis da se informises ne smijes (osim ako je ne blatis), ko Informbiro jbt, ko progovori o FK nesto pozitivno odmah goli otok :D

ok ajde neka i OKK Slobode, ne mogu zamislit Tuzlu bez kosarke pa ako je ovo jedini nacin-neka, al je sramota sta svi zajedno dopustamo da se radi sa FK.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 dec 2013, 22:24

@ultrasstyle_tz
Stampat ce mo plakate za FK Slobodu ko' partizani, samo moramo naci tajno mjesto za stampariju, moramo imati i kodna imena Tihi, Brzi, Spanac, Prle, Dimnjacar :D
🔴⚫️

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 dec 2013, 22:31

@ultrasstyle
Kod nas su ljudi uvijek voljeli vise kosarku nego fudbal,dijelom zbog toga sto smo 3 puta bili prvaci drzave,pa Evropske utakmice,pa NLB liga,svega toga kod FK Sloboda nije bilo,makar ovih zadnjih 20 godina..Tu i tamo kup,jedno 3.mjesto i intertoto kup,nije to lose,ali ipak ispod kosarke dosta..Zato sad imas hiljade ljudi u Mejdanu..Dodaj tome faktor pozeljenosti makar malo bolje kosarke i dobijes 2500 ljudi neki prosjek ja mislim da je(ako iskljucimo utakmicu igranu u maloj dvorani)..A i trener je Mulaomerovic,ne Karic sto otjera 1000 ljudi hladno sa stadiona,igra je krs na Tusnju vec 8 godina,u Mejdanu proslu utakmicu dade Enes 2 trice,zakucavanje faul kos,publika u delirijumu,da ne spominjem trice Crnca,alley-oop itd itd tako da ti prica o jednakim igrama na Tusnju i Mejdanu ne pije vode!Ne kazem da je u Mejdanu igra nesto extra al spram Tusnja ono je svemirski brod!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 05 dec 2013, 22:46

staragarda je napisao/la:
klasik je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
gdje nece zujat..hem plinara hem strasni mrkonjic grad sutra stize u hram kosarke :D :D
Zbog takvih likova kao sto si ti nikada nece biti bolje u ovoj zemlji, pa i sportu. :roll:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 06 dec 2013, 08:39

Kakva sad euforija, zar prica nije isla da ce nakon 2-3 poraza sve pasti na 500 gledalaca :?
Pogledajte posjete ABA lige, premijer lige u fudbalu, kosarkaske lige, gdje se vrti sve u vrh glave oko milje ljudi, polako ba samo popustajte jer vam teoreme jedna po jedna padaju u vodu.

2500+ opet sutra garant.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 06 dec 2013, 09:57

Pupi04 je napisao/la:Kakva sad euforija, zar prica nije isla da ce nakon 2-3 poraza sve pasti na 500 gledalaca :?
Pogledajte posjete ABA lige, premijer lige u fudbalu, kosarkaske lige, gdje se vrti sve u vrh glave oko milje ljudi, polako ba samo popustajte jer vam teoreme jedna po jedna padaju u vodu.

2500+ opet sutra garant.
I više. Mislim da je raji manje bitno hoće li pobjediliti ili izgubiti. ja gledam na to kao na sportsku predstavu u kojoj uživam gledajući, tako bi svako trebao to posmatrat a ne nekakvi bojkoti i slične gluposti..
Od ove sezone sam počeo vodit i svoju čerku od 4 godine koja navija "Ovo je Tuzla" i zbog nje mi je još draže ići. :)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 dec 2013, 19:00

slika
in new tab
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zagalo
Kontakt:

Post Postao/la Zagalo » 06 dec 2013, 20:09

Zdravo.Ne pratim baš naše košarkaške lige.Da li neko može da mi navede nivoe takmičenja.Ono kao u fudbalu:Premijer liga,Prva Fed i Prva RS,Druge Fed ,kantonalne i td.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.