Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Miami je odigrao jako lose zadnje dvije tekme, iako su predzadnju uzeli medjutim nisu u bas nekoj formi. Sa druge strane Deng je upao u veliku seriju, dok je Boozer ocajan. Pogledajte samo bezobrazluk WWIN prema Lopezu, proslu ubacio 12 poena a granica mu bila 18,5, a dans mu je granica 20,5.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ponuda je losa do boli
20:45 Ajinca A.(-17,5+)-Str-Žal više 2 @ 1.83
21:00 Lyon - Toulouse / Lyon to win either half @ 1.36
bet365 uplaćeno
20:45 Ajinca A.(-17,5+)-Str-Žal više 2 @ 1.83
21:00 Lyon - Toulouse / Lyon to win either half @ 1.36
bet365 uplaćeno
Semper Fidelis
Zato hladno odigrati na Lopeza manje od 20,5 ... Ne vjerujem nesto da on moze premasiti ovo, prije ce Mirza ubacit cvajuSabinho je napisao/la:Miami je odigrao jako lose zadnje dvije tekme, iako su predzadnju uzeli medjutim nisu u bas nekoj formi. Sa druge strane Deng je upao u veliku seriju, dok je Boozer ocajan. Pogledajte samo bezobrazluk WWIN prema Lopezu, proslu ubacio 12 poena a granica mu bila 18,5, a dans mu je granica 20,5.

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
evo jos jedan za danas
19:00 57,5/Dunkerque-Paris under @ 1.85
19:00 Skovde-Redbergslids 1X 1.34
nije jos uplaćeno al ce biti poslije posla
19:00 57,5/Dunkerque-Paris under @ 1.85
19:00 Skovde-Redbergslids 1X 1.34
nije jos uplaćeno al ce biti poslije posla

Semper Fidelis
Pa proslu nije igrao nikako cetvrtu, a na poal trece je imao 4 licne greske, tako da bi vjerovatno presao 20plus proslu, toga su i svjesni u kladioncama.forza je napisao/la:Zato hladno odigrati na Lopeza manje od 20,5 ... Ne vjerujem nesto da on moze premasiti ovo, prije ce Mirza ubacit cvajuSabinho je napisao/la:Miami je odigrao jako lose zadnje dvije tekme, iako su predzadnju uzeli medjutim nisu u bas nekoj formi. Sa druge strane Deng je upao u veliku seriju, dok je Boozer ocajan. Pogledajte samo bezobrazluk WWIN prema Lopezu, proslu ubacio 12 poena a granica mu bila 18,5, a dans mu je granica 20,5.
Pedro Obiang(14/0)hoshafka je napisao/la:Sampdoria će odmarati sljedeće igrače: Pmilanist je napisao/la:ma mogu oni i do pobjede ne kazem ja sad da je siguno ovo sto ja pricam, sve je to nafaka,samo meni onako na prvu sumnjiv par
Verona u punom sastavu.
Ko se planira kladit na ovaj meč nek provjeri koliko su bitni ovi igrači Sampdoriji, ja mislim da su prvotimci al mi mrsko tražit dalje jer se svakako neću kladit na ovaj meč.
Angelo Palombo(11/0)
Angelo da Costa(14/0) golman
i Nicola Pozzi(11/2).
podaci su za prvestvene utakmice
Dobro je imati PlanB !
Vrijeme da se tradicija sruši.Toulouse nikad nije pobijedio na Gerlandu
Lyon - Toulouse x 2
Gosti u 19 pokušaja izborili samo četiri remija, nada za prekid niza im je probuđeni Ben Yedder.Lyon će protiv Toulousea tražiti iskupljenje za stradanje od PSG-a. Na Parku Prinčeva nisu razočarali, prvih 40-ak minuta su se dobro držali, imali i odličnu priliku za vodstvo kad je Lacazette pogodio prečku, no kad su krajem prvog dijela primili prvi gol iz prekida, sve je krenulo nizbrdo.
Trener Garde pokušao je s defanzivnom 3-6-1 formacijom, danas će se vratiti na bolje uigranih 4-4-2 ili 4-3-3. U konkurenciju se nakon mjesec i pol izbivanja vraća talentirani napadač Benzia, Briand i bek Dabo ostaju out. Vjerojatno će osvježiti vezni red, Malbranqueom i/ili Ferrijem.
Od ljubičastih redovito gube u gostima, no na Gerlandu nisu poraženi nikad u povijesti (15-4-0), a bolji su bili u zadnjih šest susreta.
Toulouse je protiv Sochauxa ostvario svoju najuvjerljiviju pobjedu u skoro pet godina. Napadač Ben Yedder kao da je čuo da smo ga prozvali u najavi pa se naljutio i gostima utrpao hat-trick.
Galatasaray - Unicaja Malaga
Turci bez Bonsua, Španjolci bez Toolsona.
Turski prvak drži 2. mjesto u skupini C sa 4-3, 99% je osigurao Top 16, dok mu Unicaja i Bayern pušu za vratom sa 3-4. Današnja utakmica bit će ogroman izazov, a eventualni poraz od Unicaje značio bi vrlo vjerojatno oproštaj od šansi za plasman na prva dva mjesta, koja garantiraju ipak nešto lakši ždrijeb u Top 16 fazi. Unicaja bi s pobjedom imala 2-0 s Turcima, koje do kraja još čekaju domaća utakmica protiv Stelmeta, ali i neugodno gostovanje kod umjetne euroligaške tvorevine zvane Bayern München.
Trener Ataman danas tako ne može računati na Bonsua, te od ranije ozlijeđene Jawaija, Gordona, Markoišvilija i Ersana Dağlija (Dudley).
Protiv Canariasa je lakšu ozljedu zaradio Jayson Granger i nije trenirao u ponedjeljak, ali je već bio u programu rada u utorak i nastup uopće nije dvojben. Canarias je propustio šuter Toolson, ozlijedio se u Poljskoj i neće igrati ni danas, uopće nije putovao za Tursku. Umjesto njega u timu će biti Txemi Urtasun, koji je konačno zdrav i spreman za prve minute ove sezone.
Tradicija se nije srušila ali ni Lyon nije uspio pobjediti. Prijedlog X2 win.
Lyon - Toulouse x 2
Gosti u 19 pokušaja izborili samo četiri remija, nada za prekid niza im je probuđeni Ben Yedder.Lyon će protiv Toulousea tražiti iskupljenje za stradanje od PSG-a. Na Parku Prinčeva nisu razočarali, prvih 40-ak minuta su se dobro držali, imali i odličnu priliku za vodstvo kad je Lacazette pogodio prečku, no kad su krajem prvog dijela primili prvi gol iz prekida, sve je krenulo nizbrdo.
Trener Garde pokušao je s defanzivnom 3-6-1 formacijom, danas će se vratiti na bolje uigranih 4-4-2 ili 4-3-3. U konkurenciju se nakon mjesec i pol izbivanja vraća talentirani napadač Benzia, Briand i bek Dabo ostaju out. Vjerojatno će osvježiti vezni red, Malbranqueom i/ili Ferrijem.
Od ljubičastih redovito gube u gostima, no na Gerlandu nisu poraženi nikad u povijesti (15-4-0), a bolji su bili u zadnjih šest susreta.
Toulouse je protiv Sochauxa ostvario svoju najuvjerljiviju pobjedu u skoro pet godina. Napadač Ben Yedder kao da je čuo da smo ga prozvali u najavi pa se naljutio i gostima utrpao hat-trick.
Galatasaray - Unicaja Malaga
Turci bez Bonsua, Španjolci bez Toolsona.
Turski prvak drži 2. mjesto u skupini C sa 4-3, 99% je osigurao Top 16, dok mu Unicaja i Bayern pušu za vratom sa 3-4. Današnja utakmica bit će ogroman izazov, a eventualni poraz od Unicaje značio bi vrlo vjerojatno oproštaj od šansi za plasman na prva dva mjesta, koja garantiraju ipak nešto lakši ždrijeb u Top 16 fazi. Unicaja bi s pobjedom imala 2-0 s Turcima, koje do kraja još čekaju domaća utakmica protiv Stelmeta, ali i neugodno gostovanje kod umjetne euroligaške tvorevine zvane Bayern München.
Trener Ataman danas tako ne može računati na Bonsua, te od ranije ozlijeđene Jawaija, Gordona, Markoišvilija i Ersana Dağlija (Dudley).
Protiv Canariasa je lakšu ozljedu zaradio Jayson Granger i nije trenirao u ponedjeljak, ali je već bio u programu rada u utorak i nastup uopće nije dvojben. Canarias je propustio šuter Toolson, ozlijedio se u Poljskoj i neće igrati ni danas, uopće nije putovao za Tursku. Umjesto njega u timu će biti Txemi Urtasun, koji je konačno zdrav i spreman za prve minute ove sezone.
Tradicija se nije srušila ali ni Lyon nije uspio pobjediti. Prijedlog X2 win.
Zadnja izmjena: live, dana/u 05 dec 2013, 23:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Danas ponuda uzasna vidimo se sutra 

A. Ajinca (17,5) 2 @ 1,85
D. Hacket (14,5) 2 @ 1,85
N. Mirotić (13,5) 2 @ 1,85
K. Langford (16,5) 2 @1,85
Šta mislite može li ovo proći??
Longdord zadnje dvije debelo iznad te granice, vidjecemo sta ce veceras biti, vidim svi vjeruju u Ajincuemir_tr je napisao/la:A. Ajinca (17,5) 2 @ 1,85

-
- Kontakt:
lyon-toulouse 1 st 2.10
macabi-lok kuban 1 st 1.5
strasbourg-zalgiris kp2 1.75
galatasaray-unicaja kp2 1.80
pocius vise od 10.5 1.85
hickman vise od 11.5 1.85
kvota 33
macabi-lok kuban 1 st 1.5
strasbourg-zalgiris kp2 1.75
galatasaray-unicaja kp2 1.80
pocius vise od 10.5 1.85
hickman vise od 11.5 1.85
kvota 33
-
- Kontakt:
Bucaspor news: Goal keeper Omer Kahveci (7 matches), midfielder Zekeriya Kacaroglu (1 match), defender Tahacan Velioglu (5 matches 1 goal) are doubtful. Defender Nsaliwa (9 matches 2 goals) is not in the squad.
Last weekend Besiktas played a very important Turkey Super League derby on away against strong Fenerbahce and the match resulted 3-3. It was a very exciting match and they were close to a victory as they conceded the equalizing goal in late minutes. Besides they had the advantage as Fenerbahce were down to 10 men after Meireles was sent off in the first half of the match. I have no doubt that Besiktas are in fact a good team but it is also a reality that they will have a difficult task as they will be without important players on away against Bucaspor who are fully motivated as they are not always playing against Istanbul giants like Besiktas, Fenerbahce and Galatasaray. I can feel the mood of the players as they are underestimated.
Besiktas news: Head coach Slaven Bilic will make rotation. Necip, Ersan, Sivok, Tolga Zengin, Veli, Almeida, Dentinho, Fernandes, Gokhan Suzen and Ugur Boral are absent!
Besiktas played a very difficult match in the weekend and most of the key players will be rested on the other hand the important players who played against Fenerbahce are going to be in a different mood and concentration. There will be good fans support even they are on away but I do not believe that they can make handicap and even may not win this match. I am thinking that taking the Asian Handicap advantage is a better idea
Last weekend Besiktas played a very important Turkey Super League derby on away against strong Fenerbahce and the match resulted 3-3. It was a very exciting match and they were close to a victory as they conceded the equalizing goal in late minutes. Besides they had the advantage as Fenerbahce were down to 10 men after Meireles was sent off in the first half of the match. I have no doubt that Besiktas are in fact a good team but it is also a reality that they will have a difficult task as they will be without important players on away against Bucaspor who are fully motivated as they are not always playing against Istanbul giants like Besiktas, Fenerbahce and Galatasaray. I can feel the mood of the players as they are underestimated.
Besiktas news: Head coach Slaven Bilic will make rotation. Necip, Ersan, Sivok, Tolga Zengin, Veli, Almeida, Dentinho, Fernandes, Gokhan Suzen and Ugur Boral are absent!
Besiktas played a very difficult match in the weekend and most of the key players will be rested on the other hand the important players who played against Fenerbahce are going to be in a different mood and concentration. There will be good fans support even they are on away but I do not believe that they can make handicap and even may not win this match. I am thinking that taking the Asian Handicap advantage is a better idea
Pozdrav. Novi sam i nadam se da cu pomoci svojim prijedlozima. Imam kolega sudaca pa cemo pokusati nesto sa one strane. 
Lorenskog-Stavanger over 5,5
Zadnjih 5 mečeva svi išli over.

Lorenskog-Stavanger over 5,5
Zadnjih 5 mečeva svi išli over.

Zadnja izmjena: sudac92, dana/u 05 dec 2013, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
nemoj se ni saliti tako neko ce te ozbiljno shvatitforza je napisao/la:Zato hladno odigrati na Lopeza manje od 20,5 ... Ne vjerujem nesto da on moze premasiti ovo, prije ce Mirza ubacit cvajuSabinho je napisao/la:Miami je odigrao jako lose zadnje dvije tekme, iako su predzadnju uzeli medjutim nisu u bas nekoj formi. Sa druge strane Deng je upao u veliku seriju, dok je Boozer ocajan. Pogledajte samo bezobrazluk WWIN prema Lopezu, proslu ubacio 12 poena a granica mu bila 18,5, a dans mu je granica 20,5.

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Sabinho je napisao/la:Longdord zadnje dvije debelo iznad te granice, vidjecemo sta ce veceras biti, vidim svi vjeruju u Ajincuemir_tr je napisao/la:A. Ajinca (17,5) 2 @ 1,85
20:45 Ajinca A.(-16,5+)-Str-Žal više 2 @ 1.85
Francuski reprezentativac koji je visok 2,15 ima prosjek ubacenih poena 19,10.Taj div je najvaznija karika francuza bez koje bi bili zesca kanta za napucavanje.On im zabija najvise koseva.Pravi je centar koji zna svoj posao.Ajinca za vecerasnji mec najavljuje da se nece predat i da zele da uknjize jos jednu pobjedu u euroligi.On je protiv Brose Basketa ubacio 19,protiv Efesa 18,protiv Zalgirisa 21,protiv Reala 23,protiv Milana 16,protiv Brose Basketa 16,protiv Efesa 21.tako da je ocito jasno preko koga Strasburg ide.a to je da ide na Ajincov pogon.Kao sto vidimo u prvom mecu protiv Zalgirisa u Litvaniji je zabio 21 poen.Ocito mu dobro leze.Naravno ne ocekujem sad da ponovi tih 21 al opet mislim da moze ic preko 16,5.Cudi me da tako jedan odlican centar ne igra za neki jaci evropski klub,al sta je tu je.Neka ga jos u Strasburgu gdje njihova glavna zvijezda u kojoj francuzi gaje svoje nade.Sretno.
Semper Fidelis
- masteRofPoker
- Kontakt:
Evo malo Eurolige i kosarkasa, ponuda mi djeluje vrlo dobro :
N.Mirotic over 13,5 - povrijedio se Burusis, raspolozen je za igru skoro svaku utakmicu i igraju protiv ekipe koja ima samo jednu petorku i koja nema snage da igra dobro odbranu tokom vecine susreta, pogotovo na njegovoj poziciji. Potencijalna opasnost je blowout, mada ja mislim da se to nece desiti.
V.Spanoulis over 14,5 - Nema Begica i Princezisa, sto bi trebalo znaciti jos dodatnih suteva u njegovim rukama. Nije Bayern neka odbranbena ekipa.
Budivelnyk over 68,5 - Ova ekipa ima sigurno snage da zabije preko ovih poena. Gledao sam ih u zadnjih par utakmica, dobra je to ekipa, plus pojacana sa Cook-om, NBA igracem, sigurno znaci mnogo ovoj ekipi. Partizan i umor vec odavno idu zajedno, pa mislim da ne mogu odgovoriti defanzivno svjezijom ekipi. I da napomenem da je ovo 1.5 na pobjedu Partizana nerealno totalno.
Ostale cu samo ukratko :
Dragicevic over 13,5 - Losa Sienina odbrana i njegova dobra forma.
Dragic over 12,5 - Popravio formu, dosta suteva i ocekujem da predvodi ekipu do pobjede
Galata - Unicaja X2
N.Mirotic over 13,5 - povrijedio se Burusis, raspolozen je za igru skoro svaku utakmicu i igraju protiv ekipe koja ima samo jednu petorku i koja nema snage da igra dobro odbranu tokom vecine susreta, pogotovo na njegovoj poziciji. Potencijalna opasnost je blowout, mada ja mislim da se to nece desiti.
V.Spanoulis over 14,5 - Nema Begica i Princezisa, sto bi trebalo znaciti jos dodatnih suteva u njegovim rukama. Nije Bayern neka odbranbena ekipa.
Budivelnyk over 68,5 - Ova ekipa ima sigurno snage da zabije preko ovih poena. Gledao sam ih u zadnjih par utakmica, dobra je to ekipa, plus pojacana sa Cook-om, NBA igracem, sigurno znaci mnogo ovoj ekipi. Partizan i umor vec odavno idu zajedno, pa mislim da ne mogu odgovoriti defanzivno svjezijom ekipi. I da napomenem da je ovo 1.5 na pobjedu Partizana nerealno totalno.
Ostale cu samo ukratko :
Dragicevic over 13,5 - Losa Sienina odbrana i njegova dobra forma.
Dragic over 12,5 - Popravio formu, dosta suteva i ocekujem da predvodi ekipu do pobjede
Galata - Unicaja X2
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ajde postavite svi po 1 najsigurniji par po vama eurolige ko se razumije, ne ide da svako postavlja po 15 parova
i idel lopez over veceras ?
i idel lopez over veceras ?
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
ja mislim da ce unicaja ici preko 72.5
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
po meni bogdanovic over i real madrid vise od 83 kosa
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.