RiverPlate je napisao/la:Je li dosta više o jufkama na temi Fudbalskog kluba Željezničar?Evo mene prvog ne interesuje da vam dođe Vidal, prenesite to na svoju temu i pišite o pojačanjima, zašto ovdje pišete o vašim pojačanjima, ima li logike?
Ma jarane meni su gori ovi nasi sto raspravljaju sa njima.Njihov klub, njihova pojacanja, njihova ulaganja su njihova stvar i nema potrebe polemisati o tome na nasoj temi,ako ko ima zelju da polemise sa njima o tome bujrum na njihovu temu a ne ovdje.Vrijeme je najbolji pokazatelj kako ce ko proci,sta ce ko postici i sta ce se na kraju desiti.Sto se nas tice mi smo najveci dobitnici u BiH u zadnjih desetak godina,kad ovo kazem uopste ne misim na rezultate vec na nasu djecu koja stasavaju u dobre i kvalitetne igrace i koji su nas najveci kapital, ova polusezona je najbolji pokazatelj ispravnosti forsiranja nase djece.Svi su nam predvidjeli krah jer nismo doveli pojacanja, nismo imali sponzora, imali masu povrijedjenih.I sta bi na kraju, dzaba skupa pojacanja, redovne plate, slikanja, sponzori,njihove pare i hvalisanje na sva zvona.Zeljina djeca sve to nisu imala a ipak su zavrsila prva na tabeli.Amare forsiraj i dalje nasu djecu i ne brini za uspjehe.Zato ljudi svakom svoje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.