Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nekako sam siguran da Miami uzima, nakon poraza od Detroita i jednog dana odmora spremni su da dobiju bilo koju ekipu. Još kad se igra protiv mrskog Čikaga motiva ne nedostaje. Kvota je realna 1,55, uz još jednu siguricu odličan double bet.dr.van nostrand je napisao/la:Veceras zaocekivat play off utakmicu u Chicagu
inace sinoc niko da komentarise Favorsa i Kantera, da su bili u ponudama bilo bi na njih drvlje i kamenje
odlicne partije obojice
Sta je sa Wadeom? igra danas ili ne? SS daje lijepih 1,65 na Miamidr.van nostrand je napisao/la:Ako Denga stane sut, onda je moguca i katastrofa Bullsa
Fino, ako ce igrati spojiti Miami sa Buffalo under5,5dr.van nostrand je napisao/la:Wadeov status je *probable Thursday vs. Chicago*
Tokom dana ili veceras ce se vise znati
Tek sam sad ovo vidio, pa se moram opet osvrnut. O čemu ti pričaš? Redovno ja dečko postavljam tipove(uvijek s analizom). Al hajde kako hoćeš, i za dobitne tikete ću uvijek govorit tako, čuj skrivat ulog, van svake pameti. Hajd da ovdje završimo, nećemo se dalje raspravljat, dabogda ti svaki dobitni bio i tebi, i svima.Believe je napisao/la:Edinho,o čemu pričaš?
LenBias redovno postavlja NBA parove i ima odličnu prolaznost.
A ti ? Znaš šta ti jedino dobro radiš? Govoriš ljudima da ne sakrivaju ulog.
ja se ne mogu sjetiti kad sam neki tvoj prijedlog pročitao negdje.
jedino te se sjećam po pametovanju na temi slike dobitnih tiketa.Da bi tebi znat' koliko je ko dobio.
sta ti imas od toga koliko neko uplati i dobije? van svake pameti je da pojedincima smeta sto ne znaju/ne vide koliko neko uplacuje i dobija.Edinho992 je napisao/la:Tek sam sad ovo vidio, pa se moram opet osvrnut. O čemu ti pričaš? Redovno ja dečko postavljam tipove(uvijek s analizom). Al hajde kako hoćeš, i za dobitne tikete ću uvijek govorit tako, čuj skrivat ulog, van svake pameti. Hajd da ovdje završimo, nećemo se dalje raspravljat, dabogda ti svaki dobitni bio i tebi, i svima.Believe je napisao/la:Edinho,o čemu pričaš?
LenBias redovno postavlja NBA parove i ima odličnu prolaznost.
A ti ? Znaš šta ti jedino dobro radiš? Govoriš ljudima da ne sakrivaju ulog.
ja se ne mogu sjetiti kad sam neki tvoj prijedlog pročitao negdje.
jedino te se sjećam po pametovanju na temi slike dobitnih tiketa.Da bi tebi znat' koliko je ko dobio.
Nije navlakusaKelner69 je napisao/la:
SVI KOJI ZELE 20 € BONUSA ZA POKER ILI KLADJENJE NEKA SE JAVE U INBOX,A ONI KOJI SU DOBILI KEŠ NEKA NAPISU OVDJE DA NIJE NAVLAKUSA.
Pozdrav
Tesko. Ja nisam mogao nastimati.diplomatija je napisao/la:Moze Li mi neko reci mogu Li se nekako kladiti online preko iPhone na premier kladionici
jel ovo bet365? taman sam ostao bez love, dajte štaPlanB je napisao/la:Nije navlakusaKelner69 je napisao/la:
SVI KOJI ZELE 20 € BONUSA ZA POKER ILI KLADJENJE NEKA SE JAVE U INBOX,A ONI KOJI SU DOBILI KEŠ NEKA NAPISU OVDJE DA NIJE NAVLAKUSA.
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.