Chrome ili Mozzila !?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chrome ili Mozzila !?
Samo da vam kažem
, Firefox je no1.

Ja Firefox koristim godinama i ne planiram da koristim neki drugi sto se tice browsera. Eto, ljudi su radili benchmark prije 3 mjeseca, pa vidite sami kako je zavrsilo.
http://www.tomshardware.com/reviews/chr ... ,3534.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tomshardware.com/reviews/chr ... ,3534.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
Dobra ova nova Opera.
-
- Kontakt:
Upalite Firefox
Instalirate ChromeFX temu
Instalirate Stylish
Instalirate neku boju preko Stylisha
(ja koristim ''Win8'')
Dobijete Firefox sa dosta ljepšim izgledom.
Screenshot
Instalirate ChromeFX temu

Dobijete Firefox sa dosta ljepšim izgledom.

Screenshot
Odlična je.gojzerica je napisao/la:Dobra ova nova Opera.
Ima nekih nedostataka u original verziji (poput nedostatka bookmarks taba i sl.), no kad se to malo sredi sve je u redu

-
- Kontakt:
Koje ekstenzije koristiš?Adebayor je napisao/la:Odlična je.gojzerica je napisao/la:Dobra ova nova Opera.
Ima nekih nedostataka u original verziji (poput nedostatka bookmarks taba i sl.), no kad se to malo sredi sve je u redu
chrome i samo chrome, sve drugo uzrokuje nepotrebno nerviranje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:chrome i samo chrome, sve drugo uzrokuje nepotrebno nerviranje

-
- Kontakt:
Ja baš na njemu gubim najviše živaca, brz jeste, ali jede duplo više memorije od Firefoxa i Opere.LenBias je napisao/la:chrome i samo chrome, sve drugo uzrokuje nepotrebno nerviranje
- Ponos Torina
- Kontakt:
Chrome jeste brz ali zato zbog njega nemas svoju privatnost svi podatci idu u Google 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Niti jedno niti drugo. Kako se sve mijenja u tako kratkom roku da je sada Internet explorer daleko najbolji browser što postoji.
Prema tvrdnjama ljudi iz Redmonda Internet Explorer 11 je za 30 % brži od konkurencije, prema nekim testovima. Također, ova verzija je za oko 9 % brža u odnosu na prethodnu IE 10 na Windowsima 7.
Jedini pravi 64 bitni koji je official.
Prema tvrdnjama ljudi iz Redmonda Internet Explorer 11 je za 30 % brži od konkurencije, prema nekim testovima. Također, ova verzija je za oko 9 % brža u odnosu na prethodnu IE 10 na Windowsima 7.
Jedini pravi 64 bitni koji je official.
E ovako uzeo sam skoro novi laptop (win 8) i sad ne znam kako da napravim sebi na ovom Chromu da mi ima ono new,tools,nego samo kad otvorim imaju mi oni tabovi i to je to,kažu pritisi CTRL+ pa ovo pa ono slovo
ako neko zna HELP 

Pobjeda je bolja od orgazma!
chrome ljudi moji, samo chrome
Ništa Chrome dok ne izađe kao 64 bitni. Ja sam uvijek bio protiv IE-a, sve do sada. Za mene je bio smeće, posebno one starije verzija ali ovo sada je pure epicness 

mene chromne ni u jednoj jedinoj svojoj radnji nije iznevjerio, ostali su zakazivali kako su mogli i htjeli, lisica, opera, spori istrazivac, svi moguci i nemoguci su blago receno ni blizu onome sto daje chrome
IE je brži od Chrome-a, nisam to ja izmislio nego je tako. To ti je isto da kažeš da je 32 - bitni operativni sistem brži od 64 - bitnog što je nemoguće.
govorim za jednake, to sto ti govoris je isto kao da imas potrebu braniti bolid formule protiv golfa, ne mozes izmedju klasa porediti, u istoj klasi chrome tuce sve, to je poenta
Da imaš birati ferrarija ili golfa, šta bi ti uzeo
Koristim ono što je najbolje.

Koristim ono što je najbolje.
Gorki je napisao/la:E ovako uzeo sam skoro novi laptop (win 8) i sad ne znam kako da napravim sebi na ovom Chromu da mi ima ono new,tools,nego samo kad otvorim imaju mi oni tabovi i to je to,kažu pritisi CTRL+ pa ovo pa ono slovoako neko zna HELP
Pobjeda je bolja od orgazma!
jel misliš ovo?Gorki je napisao/la:Gorki je napisao/la:E ovako uzeo sam skoro novi laptop (win 8) i sad ne znam kako da napravim sebi na ovom Chromu da mi ima ono new,tools,nego samo kad otvorim imaju mi oni tabovi i to je to,kažu pritisi CTRL+ pa ovo pa ono slovoako neko zna HELP
https://support.google.com/chrome/answer/2762879" onclick="window.open(this.href);return false;
ili ovo?
http://prntscr.com/28w9wt" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.