FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BLU SKY

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BLU SKY » 05 dec 2013, 11:12

Hordas Doboj je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ko kaže da bez jakog Sarajeva nema jakog Želje?
Njih godinama nigdje, a Željo jak, pa jak.
Da imalo gledaš dalje od nosa vidio bi da tvoj "jaki" Željeznicar stagnira (najblaže rečeno) već godinama. Ako ti misliš da je taj tvoj Željo, sada i zadnjih godina JAK, kako bi tek gledao na njega da kupi igrača za jedno 150.000KM ili da prođe neku ekipu u EU takmičenjima?
Da li si svijestan da kod nas u ligi možda jedan ili čak nijedan bek zna centrirati 2 lopte zaredom? Između ostalog, glupo je u ovom momentu pričati o jakim ekipama u našoj premijer ligi, tj nerealno je i smiješno.

Samo se nadam da će sada nakon što mi stanemo na noge i napravimo iskorak (što je neizbiježno jer se radi odlično i temelji za to su postavljeni, još samo krov nam fali a na njemu se uveliko radi) i ostale ekipe krenuti našim stopama i da ćemo uskoro (godina-dvije) imati bar dvije ekipe u grupama Euro Lige. Tad bi možda mogli pričati o jakim ekipama u našoj ligi, a sve do tad...

I prestanite se baviti nama na vašoj temi, pljuvati po klubu i Dini Selimoviću.Jer ocito da ste zaboravili ovaj članak ;)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/direktor ... tom/115491

Imate vi dovoljno svojih problema.
Ma znamo mi da ste vi šampioni svemira :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 05 dec 2013, 11:16

Kako je je mali Sadikovic dobro odigrao proti borca na onoj poziciji negdje ispred Tomica,pravo mi se svidjelo...odlican pregled igre,tacni pasovi,momak je sve sigurniji i razmislja kada igra nema panike...mislim da je za njega sto ofanzivnije,to bolje...
Amare hvala ti...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 dec 2013, 11:20

zeljo4life je napisao/la:Kako je je mali Sadikovic dobro odigrao proti borca na onoj poziciji negdje ispred Tomica,pravo mi se svidjelo...odlican pregled igre,tacni pasovi,momak je sve sigurniji i razmislja kada igra nema panike...mislim da je za njega sto ofanzivnije,to bolje...
stvarno je super odigrao, i mene je odusevio. Ali od Bajica sam mnogo vise ocekivao , jeste zabio neke golove, ali nije to to jos uvijek, ipak njegovo vrijeme tek dolazi i nadam se da ce biti sve bolji...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 05 dec 2013, 11:28

ZZtop10 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:Kako je je mali Sadikovic dobro odigrao proti borca na onoj poziciji negdje ispred Tomica,pravo mi se svidjelo...odlican pregled igre,tacni pasovi,momak je sve sigurniji i razmislja kada igra nema panike...mislim da je za njega sto ofanzivnije,to bolje...
stvarno je super odigrao, i mene je odusevio. Ali od Bajica sam mnogo vise ocekivao , jeste zabio neke golove, ali nije to to jos uvijek, ipak njegovo vrijeme tek dolazi i nadam se da ce biti sve bolji...
Mogu ti reci da su se svi poprilicno brzo adaptirali na prvi tim i na igru,mislio sam da ce taj period malo duze potrajati...Bajicu,ja mislim,samo treba vise utakmica u nogama.Ponekad mi izgleda da se malo izgubi i da ne zna sta mu je zadatak u igri...i da mu tesko pada trka gore dole,u defanzivi je jako dekoncentrisan.
Amare hvala ti...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 dec 2013, 11:30

champions1921 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Dino rece 18.01. Samo mi nesto dugo da odmaraju mjesec i po'..
Pa sezona se nastavlja tek u martu,znaci bice skupa nekih 40 dana,sasvim dovoljno
Nadam se da ce imati neki plan da odrze kakvu takvu fizicku spremu do priprema jer bice im zeznuto ako odu nespremni.. Mislim prvensveno na rizik od povreda jer Amar ce ih dole nagaziti a u situaciji kada nam je igracki kadar ovakav kakav jeste svaka povreda moze ugroziti nase ambicije u nastavku sezone..
normalno da imaju pa nismo Podgrmec
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 dec 2013, 11:31

Ja ne znam sta ste vi ocekivali od ove djece, jer ja sigurno nisam, ovo sto su postigli!
Juniori u vatri, sudijska spletkarenja, losa sreca, odlazak pola tima, trenera i na kraju prvi. Sta se moglo vise ocekivati? Ako je i to moglo...

A za ove @jufke, stagniramo na prvom mjestu vec godinama, svake godine ubacimo 3- 4 juniora, koji aktivno igraju, sto je za vas misaona imenica!
Samo vi ganjajte vas prosperitet, lijepite linkove press konferencija isl, a mi cemo linkove proslave titule juniorskih golova i svi sretni
Od srca vam zelim da nastavite putem kojim idete...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 dec 2013, 11:31

ZZtop10 je napisao/la:
Mali odličan bio, još kad malo ojača perfektan. I Baja je dobar bio. Protiv Borca je imao i defanzivno dosta dobo odrađene zadatke. U napadu se manje vidio ali je imao jedan šut glavom, jedan nogom i dao loptu Arminu kod gola perfektno. Što se mene tiče dovoljno za njegovu prvu tekmu koja je pod pritiskom a da je imao značajniju ulogu. Samo da obojica nastave raditi i živjeti kao pravi sportisti.
A fakat ste dosadni sa pitarima pogotovo na njihovoj temi. Znam da i oni isto smaraju nas ali evo ja nikad nijedan post nisam kod njih napisao. Male čarkice ok i dobre šale ali neki baš nemaju smisla za šalu i onda ovdje pišu neke ozbiljne postove i smaraju.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 dec 2013, 11:45

E jeste se svezali ovih sto su ispod nas.Imaju dobru PR masinu bas,kad god zapne objavi se nesto "senzacionalno" u vezi njih i tako vec godinu dana.KAd izgube kuci ide se u Cardiff slikat sa onim izrodom,kad se u kupu namuce regstruju nekog igraca :mrgreen: i sad kad su opet ispod oni otvaraju kampove i odjekuju po europi.PR im je za 10,ne ko nas koji je za -1.

Druga stvar je sto ove ljenguze,ove gotove vijesti samo objave jer im je mrsko da napisu bilo sta iz svoje glave.Prvi smo sa 8 igraca iz svoje skole fudbala,sa financijskim problemima,problemima u administraciji,problemima sa uposlenicima koji tuze klub zbog 300 maraka itd.Opusteno nece biti prvi sigurno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 dec 2013, 12:21

RiverPlate je napisao/la:Je li dosta više o jufkama na temi Fudbalskog kluba Željezničar?Evo mene prvog ne interesuje da vam dođe Vidal, prenesite to na svoju temu i pišite o pojačanjima, zašto ovdje pišete o vašim pojačanjima, ima li logike?
Ma jarane meni su gori ovi nasi sto raspravljaju sa njima.Njihov klub, njihova pojacanja, njihova ulaganja su njihova stvar i nema potrebe polemisati o tome na nasoj temi,ako ko ima zelju da polemise sa njima o tome bujrum na njihovu temu a ne ovdje.Vrijeme je najbolji pokazatelj kako ce ko proci,sta ce ko postici i sta ce se na kraju desiti.Sto se nas tice mi smo najveci dobitnici u BiH u zadnjih desetak godina,kad ovo kazem uopste ne misim na rezultate vec na nasu djecu koja stasavaju u dobre i kvalitetne igrace i koji su nas najveci kapital, ova polusezona je najbolji pokazatelj ispravnosti forsiranja nase djece.Svi su nam predvidjeli krah jer nismo doveli pojacanja, nismo imali sponzora, imali masu povrijedjenih.I sta bi na kraju, dzaba skupa pojacanja, redovne plate, slikanja, sponzori,njihove pare i hvalisanje na sva zvona.Zeljina djeca sve to nisu imala a ipak su zavrsila prva na tabeli.Amare forsiraj i dalje nasu djecu i ne brini za uspjehe.Zato ljudi svakom svoje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 dec 2013, 12:43

Da bi djeca Zelje izgurala ovo prvo mjesto do kraja potrebna je velika podrska sa tribina u najljepsem dijelu sezone ;)

Radnicka klasa, a ne Tanovi sinovi..

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 dec 2013, 13:01

InatSilanBosanski je napisao/la:Da bi djeca Zelje izgurala ovo prvo mjesto do kraja potrebna je velika podrska sa tribina u najljepsem dijelu sezone ;)

Radnicka klasa, a ne Tanovi sinovi..
Upravo to a posebno ovo podebljano ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 dec 2013, 13:19

U toku je press i potpisivanje ugovora sa nekim kadetima.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 dec 2013, 13:53

Ćutahija, Duraković i Osmanković potpisali ugovore

http://fkzeljeznicar.ba/cutahija-durako ... vore/7472/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 dec 2013, 13:54

Osim: Nismo ovo planirali, ali lijepo je biti prvi :arrow: Kad god planiramo, budemo prvi. Kad ne planiramo, opet budemo prvi. Dzaba vam novci, moji sinovci...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 dec 2013, 13:55

ipetm je napisao/la:U toku je press i potpisivanje ugovora sa nekim kadetima.
Znači Amir i Amer nisu potpisali, dok ostala trojica jesu. I evo Amar potvrdio što sam govorio jučer a to je da mogu potpisati sada samo na tri godine jer su maloljetni. Jučer me neki stručnjak ubjeđivao da će Amer biti rob jer mu se nudi pet godina ugovora.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 dec 2013, 14:13

Gojaka otjerati odmah iz kluba, šta on hoće neki kraljevski status, pa Štilić je bio veći talenat pa je igrao za prvi tim od 17. godine,šta glumi taj mali, gotivio sam ga mnogo i pisao o njemu, a on hoće da ga tretiraju kao kralja :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 dec 2013, 14:16

Jbg ko nece bez njega se moze. Dati mu jos jednu priliku, sjesti fino i porazgovarati sa njim, ako i dalje nece, hvala ljepo neka ide u Olimpic ako misli da ce mu biti bolje. Sva se ta djeca naloze da ce potpisati vani u klubove tipa Wolfsburg itd. a na kraju zavrse neslavno u bog zna kakvom odronu od kluba.
Mozemo li klepit talente iz tudjih omladinskih pogona kao sto vec neki iz nase lige rade :D
Volim te Zeljo!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 05 dec 2013, 14:23

zlatandr je napisao/la:Jbg ko nece bez njega se moze. Dati mu jos jednu priliku, sjesti fino i porazgovarati sa njim, ako i dalje nece, hvala ljepo neka ide u Olimpic ako misli da ce mu biti bolje. Sva se ta djeca naloze da ce potpisati vani u klubove tipa Wolfsburg itd. a na kraju zavrse neslavno u bog zna kakvom odronu od kluba.
Mozemo li klepit talente iz tudjih omladinskih pogona kao sto vec neki iz nase lige rade :D
prvenstveno rad sa nasom djecom, a kad to vide i djeca iz drugih omladinskih skola da ukoliko se pokazu kao dobri mogu potpisati ugovor sa Zeljeznicarom mnogi ce i sami doci, a ostale nece biti tesko dovesti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 dec 2013, 14:27

Ako nece da potpise njegova era u zeljeznicaru treba da se zavrsi jos DANAS.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 05 dec 2013, 14:30

terabajt je napisao/la:Ako nece da potpise njegova era u zeljeznicaru treba da se zavrsi jos DANAS.
dok god ne znamo sta je tacno u pitanju, mozemo samo da nagadjamo, a ukoliko zaista ne zeli nego ocekuje neke inostrane angazmane onda vozdra ima druge djece koja jedva cekaju
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.