moze brate, odigrali su ocajno poluvrijeme a gube samo 4 razlike. sretno.Cuspajz je napisao/la:mozel okrenuti denver cekam ih za dobre pare
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- soccercrazy
- Kontakt:
Nadam se da će okrenuti u tvoju korist!Cuspajz je napisao/la:mozel okrenuti denver cekam ih za dobre pare

Nisu dobro otvorili meč , to ih je zeznulo, a evo u 2. četvrtini su se malo popravili, tako da kako meč odmiče sve su ti veće šanse.

Samo strpljivi i disciplinirani igrači, godinu završavaju u plusu!
retardirana ekipa kad ih cekas i ludzacka kad igras protiv njihsoccercrazy je napisao/la:Nadam se da će okrenuti u tvoju korist!Cuspajz je napisao/la:mozel okrenuti denver cekam ih za dobre pare![]()
Nisu dobro otvorili meč , to ih je zeznulo, a evo u 2. četvrtini su se malo popravili, tako da kako meč odmiče sve su ti veće šanse.
poslusam eloca maknem irvinga ubacim mayo i roknem jos 60 kuna tako da juce ispusio 200 na mayo i na newcastle daje gol
imate kakav prijedlog danas da odigram ovih 100 kuna sta mi ostalo na kvotu 2-3

sta kazete na ova tri para hokej rusija khl ufa-avangard trecina ili kraj 1 1.50 košarka bayern m.-olympiacos 2 1.85 i ol.lyon daje gol 1.20 ukupna kvota 3.3 ulog 50 ev.dobitak 158
Ja dobi 20 KM Cleveland 1 Atalanta 1 i Irving over, odigrao Minesotu protiv San Antonia, pise mi kvota 1 otkazano. Zna li neko zasto? Zasto bi bio otkazan mec NBA lige?
EDIT : Nasao sam. Cuj u Mexicu se igralo, smoky arena
EDIT : Nasao sam. Cuj u Mexicu se igralo, smoky arena

Glory Glory Man United!
http://clip2net.com/s/6jKg8X" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je jedno 203431 put da me bas on zajebe.Vise mi nece na tiket makar ponuda bila 1.5 kos sve mu **** klepavo ruzno
Ovo je jedno 203431 put da me bas on zajebe.Vise mi nece na tiket makar ponuda bila 1.5 kos sve mu **** klepavo ruzno
-
- Kontakt:
A sto si Selbya preskocio?bevanda4 je napisao/la:Snooker: UK Championship (1/4 finala)
Došli smo polako do stadija turnira kad analize i statistike ne služe ničemu. Sada je svima biti ili ne biti..
Zadnjih 8 natjecatelja, creme de la creme svjetskog snookera. Što god odlučite tipovat, uvjeravam vas da bi dijelom bili u pravu, ma kakav god ishod bio. Pokušat ću laički iskombinirat par dobrih kvota i nadat se nekakvom prolazu, a ako od vas tko prati, molim vas, lagano s ulogom.
Neil Robertson - Stephen Maguire / 1 @1,53
Ne valja puno pametovat kad stavljaš parove na papir. Neil je ovdje sa jednim ciljem - osvajanje titule.. Dok Maguire ne pamti kad je zadnji put bio na čelu nekog jakog turnira. Čini mi se 2008. (bio je prošle godine u nekom finalu al treba provjeriti kako je prošlo) Ugl, to je igrač koji perfektno odradi sve dok se od njega ne zatraži da ubaci u brzinu više. E tu ga lagano gubimo. Perspektivan, relativno smiren, strašno precizan, ali fali mu ono nešto da drži tu konstantu kad je najpotrebnije. Velika šteta, jednog dana mogao je biti prvak al sa ovakvim stavom... Teško! Četvrtfinale, idealno vrijeme da spakuje kofere. Na Neila neću nepotrebno trošiti riječi, nadam se da će ispuniti očekivanja i proći ovo bez velikih poteškoća.
Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham / over 8,5 @1,77
Jučer sam se zayebao kad sam podcijenio Runijeve mogućnosti. Bio bih se zakleo da će mu Milkins uspjeti ukrasti bar 3 frejma, ali.. Školski je bio riješen, čak 6-0.. Igra čovjek kao da je s druge planete. Mada opet, pametan kao što jesam, sumnjam da je Runi baš TOLIKO nepobjediv. Opet tipujem na over frejmova, znači, Bingham mora uzeti bar 3 da bi par bio prolazan. A sad, ako Stuart Bingham nekome trenutno nije u stanju otkinuti 3 frejma, onda vam odmah savjetujem da svu imovinu, pokretnu i nepokretnu, (a ovo nikad ne govorim) stavite na gdina. Sullivana kao prvaka dotičnog UK Championshipa, jer mu očito nitko ni prismrdit ne može!
Mark Allen - Ricky Walden / 1 @1,58
Ovaj par mi ne izgleda najbolje. Ne želim kontrirat Rickya dok je u naletu, čak mi ni kvota nije po volji. Očekivao sam bar 1,80.. Jbg. Kad sam vidio da je Allen jutros od 2-4, okrenuo na 6-4 u svoju korist - znači uzeo je 4 uzastopna frejma Juddu Trumpu koji je zadnjih par godina u top 3 na svijetu, onda nemam izbora nego iskušat sreću i protiv Waldena. Nešto mi govori da je ovdje izgledan over, i to po lijepoj kvoti od 2,20.. Ali kolega @Believe me zamolio da se više fokusiram na osnovnu ponudu pa ću ga poslušat. Jedinica Allena i neka nam nebo pomogne

Slabo sinoc bilo,ali eto proso jedan listic nekako...

Nexus je napisao/la:Fudbal - Premier liga
20:45h Arsenal - Hull
Tip:[glow=red,2,300] Arsenal ah -1,5 [/glow]
Kvota: 1,8
188bet
* Pobjeda Arsenala sa 2 i više golova razlike.
Arsenal u ovakvoj formi mora da se ispoštuje sa hendikepom, mozda cak i sa ah -2,0.
Injuries and Suspensions:
Arsenal: Diaby (knee), Oxlade-Chamberlain (knee) Podolski (hamstring), Sanogo (back) Sagna (hamstring)
Hull City: Aluko (Achilles), McShane (hamstring), Quinn (hamstring), Davies (suspended – 1).
U posljednjih 5 tekmi, Arsenal je igrao 4-0-1 sa 9:1 gol razlikom.
Hull je u posljednjih 5 igrao 2-0-3 sa 5:7 gol razlikom.
Iako forma u posljednjih 5 govor da je Hull solidan, pogotovo pobjeda protiv Liverpoola od 3:1 u proslom kolu, mislim da Arsenal ovo mora da riješi u svoju koristi sa 2 gola razlike.
4 boda bježe Chelseaju i konačno imaju priliku da do kraja, svojom igrom, osvoje šampionat. Dugo se čeka na tu titulu i mislim da je pravo vrijeme, iako do kraj ima mnogo jos da se igra.
win
Bogdanovic 13.5 vise
1.85
Meni je danas Bogdanovic zicer dana. Jednostavno momak sve radi. 13.5 mislim da je poklon. Em suta trice sa slobodnih rjetko fula a i sve u Partizanu ide preko njega. Samo ogromno cudo da se desi da to momak ne odradi (ko neko vece Lopez dao za 8 minuta 10 i onda za 40 dva kosa-al to je trener glupi kriv).
1.85
Meni je danas Bogdanovic zicer dana. Jednostavno momak sve radi. 13.5 mislim da je poklon. Em suta trice sa slobodnih rjetko fula a i sve u Partizanu ide preko njega. Samo ogromno cudo da se desi da to momak ne odradi (ko neko vece Lopez dao za 8 minuta 10 i onda za 40 dva kosa-al to je trener glupi kriv).
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
WIN 3:6mate4 je napisao/la:Detroit Red Wings - Philadelphia Flayers - 2 (2,65) ili Konacni Pobjednik 2 (2,0) kvota
Ovo cu cisto probati jer je citava prva postava Detroita povrijedjena, Dakle dva najbolja igraca Red Wings-a Datsyuk i Zetteberg ne bi trebali igrati ovu tekmu, Datsyuk nece sigurno, a povreda ledja Zetteberga (disc hornia) doktori su mu preporucili da pauzira 2 hefte/sedmice/tjedna. Golman Phille Mason je u formi 6-1-1 sa 1,72 GAA, tako da sumnjam da pored ostalih i ove dvojice Alfredson moze nositi Detroit. Voracek nije dao gol u 10 utakmica, tako da znam da ce veceras proraditi. Sretno!
Sta ovo Galata bez 4-5 igraca moze li 2 ??
FC Bayern Munchen (GER) - Olympiacos Pirej (GRE) 1
2.0
7/10
Olympiakos je gotovo siguran na prvom mjestu. Begić, Printezis i Simmons neće igrati. Bayern kompletan.
2.0
7/10
Olympiakos je gotovo siguran na prvom mjestu. Begić, Printezis i Simmons neće igrati. Bayern kompletan.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Robertson (snooker) 1,Allen (snooker) 1,Bogdanović over 13.5,Lyon 1x
You'll never walk alone.
TRi velike kvote su mi zapele za oko odmah:
1: Lyon - Toulouse x@3,40
Dvije podjednake ekipe, susjedi na tablici, Lyon se muci sa zabijanjem golova
2. Bucaspor - Besiktas 1@9,00
Ako je mogao Fener jucer,zasto ne bi i Besiktas danas?
U pitanju je KUP, iznenadjenja vrlo vjerojatna
3. Maccabi - Lokomotiv K. 2@3,00
Dvije vodece ekipe u skupini, malo prevelika kvota na goste?
Ima netko da se slaze s ovim?

Ako je mogao Fener jucer,zasto ne bi i Besiktas danas?

Dobro je imati PlanB !
- stomaklija
- Kontakt:
Bio je i prošlo kolo zicer protiv Nantere-a pa ga ostavise na 10,11. Svi oni koji prate Partizan znaju da nemaju pravu petorke, i sve ide na njega i jos 2 igrača. Pametno udvajanje i presing na njemu i to je to. Plus, ne moze dečko igrati 40minuta. Meni je puno bolja opcija Milosavljević +12. Puno manje paznje na njemu i samim tim puno vise prostora. I proslu je otisao +15 i kusur.hajro je napisao/la:Bogdanovic 13.5 vise
1.85
Možda dođu sve 3, možda ne dođe nijedna. Isplati se probati na mali ulog.PlanB je napisao/la:TRi velike kvote su mi zapele za oko odmah:![]()
Ako je mogao Fener jucer,zasto ne bi i Besiktas danas?U pitanju je KUP, iznenadjenja vrlo vjerojatna
Partizan - Budivelnik(s.t.)/koš 5.12. 20:45 1 1,55
Milano - Real M. 5.12. 20:45 2 1,20
Strasbourg - Zalgiris 5.12. 20:45 X2 1,58
A.Ajinca (Strasbourg) (17,5) 5.12. 20:45 Više 1,85
D.Milosavljević (Partizan) (12,5) 5.12. 20:45 Više 1,85
B.Bogdanović (Partizan) (13,5) 5.12. 20:45 Više 1,85
kvota: 18.61
Milano - Real M. 5.12. 20:45 2 1,20
Strasbourg - Zalgiris 5.12. 20:45 X2 1,58
A.Ajinca (Strasbourg) (17,5) 5.12. 20:45 Više 1,85
D.Milosavljević (Partizan) (12,5) 5.12. 20:45 Više 1,85
B.Bogdanović (Partizan) (13,5) 5.12. 20:45 Više 1,85
kvota: 18.61
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.