Kakav je to robovlasnicki ugovor ? Nije valjda robovlasnicko sto od njega trazi da trenira i zivi sportski zivot ?Alleenn je napisao/la:Alleenn je napisao/la:On sad ne može ni potpisati na 5 godina tako da ti nije dobra info. Sad se potpisuje na tri godine max, a onda kao punoljetan ponovo potpisuješ. Ovo do punoljetstva bi trebao potpisati jer mu nigdje nije bolje nego u Želji ako bude trenirao sa prvim timom, a kad postane punoljetan sve zavisi od ponuda.gio10 je napisao/la:Nemojte tako o Gojaku pisati, razmisljajte malo racionalno. Ako ima iole bolju ponudu vani, naravno da će otići. Prošle godine je bio na probi u Lilleu ali ne znam kakvi su mu rezultati bili. Na ljeto je bio ja mislim u Dinamu iz Zagreba, a vjerujem da opet sad na zimu ide negdje na probu i to koči prilikom potpisa. Ima još jedan razlog ali neću da ga iznosim, previše je privatan.
Dosta raje zna sto nece da potpise ugovor... Sam kaze da nece da potpise na 5 god. I da je za njega to robovlasnicki ugovor koji potpisuje sad ko je rekao on ili njegovi roditelji ne znam
Mislim da sa 17 godina moze potpisati na 5 god... a sto se tice ovog za robovlasnicki ugovor to je tacno moze ti reci i skolski drug njegov
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Nisam nikad spominjao Gojaka na forumu,vise bi volio da ode nego da ostane..
On ima tu statistiku prvo zbog kolega koji igraju sa njim i daju mu puno lopti i slobode..
Ko je gledao njihove tekme zna o cemu govorim...
Kazna dobra jbg koliko-toliko mislio sam da ce nas namjerno na*uzit zbog 1.mjesta i da nam suspenduju Grbavicu...
Sve u svemu prelazni rok kod nas nije aktivan,Svraka ide garant a za ostale vidjecemo...
dok je kod komsija TURBULENTNO..

On ima tu statistiku prvo zbog kolega koji igraju sa njim i daju mu puno lopti i slobode..
Ko je gledao njihove tekme zna o cemu govorim...
Kazna dobra jbg koliko-toliko mislio sam da ce nas namjerno na*uzit zbog 1.mjesta i da nam suspenduju Grbavicu...
Sve u svemu prelazni rok kod nas nije aktivan,Svraka ide garant a za ostale vidjecemo...
dok je kod komsija TURBULENTNO..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Mislio sam da ce nam suspendovati stadion da nas malo zaustave ,ovako ja sam presretan. te pare cemo vratiti na ulaznicama protiv zrinje i sirokog
.

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 04 dec 2013, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

desni klik"open image in new tab"
19TM87
Muharemović otkrio da li je Yaya Toure dolazio u Želju na probu19risha88 je napisao/la:Ljudi iz Želje su uvijek znali prepoznat talenat![]()
Datum: 2013-12-04 14:03:44
Jučer su pojedini očigledno neinformisani portali u Hrvatskoj ponovo pokrenuli priču da je poznati afrički fudbaler i saigrač našeg Edina Džeke u Manchester Cityu, Yaya Toure 2005. godine boravio na probi u sarajevskom Željezničaru.
U izjavi koju je dao za RSG direktor Željezničara Dželaludin Muharemović demantovao je takve navode i potvrdio da Yaya Toure nikada nije dolazio u Sarajevo.
''Ja sam te godine bio na kraju karijere i bio sam kapiten Željezničara. Odgovorno tvrdim da Yaya Toure nikada nije dolazio u Sarajevo niti je boravio na probi u Želji. Ljudi koji prate fudbal znau da je on te godine prešao iz ukrajinskog Metalurga u redove grčkog velikana Olympiacosa za nekoliko miliona eura, tako da priča da je bio kod nas na probi nema smisla. Zar igrač koji vrijedi toliko novaca da dođe kod nas na probu. Zaista me čudi da novinari koji su to objavljivali nisu upućeni u takve stvari'' izjavio je za RSG direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čovjek 2005. iz Metalurga preš'o u Olympiacos, a da dolazi na probu u Želju
Zamisli tu kockastu glavu koja je smislila ovu idiotariju

-
- Kontakt:
Meni u glavi liči na one botove iz Countera, što su okrenuti prema zidu i samo stojeDukeOfWellington je napisao/la:Čovjek 2005. iz Metalurga preš'o u Olympiacos, a da dolazi na probu u Želju![]()

Grbavica naš je Hram!!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Bas je lijepo ovako neobavezno pogledat prvo tabelu, pa doci na forum, pa opet tabelu, pa malo kod komsija na forum, pa opet pogledat tabelu... Ne razumijem samo neke nase koji sa njima "ratuju" umjesto da urade kao i ja... malo pogledaju tabelu, pa onda na forum, pa onda opet tabela....
Svim navijacima Zelje zelim hairli pauzu... i nek je duga, dabogda trajala do augusta. A ovi gore dotad ce vjerovatno promijeniti dvije postave igraca i tri trenera...
Svim navijacima Zelje zelim hairli pauzu... i nek je duga, dabogda trajala do augusta. A ovi gore dotad ce vjerovatno promijeniti dvije postave igraca i tri trenera...
-
- Kontakt:
Ove godine bi nam legla titula kao nikad, jos kad bi legle pare od ovih glupih transfera i kad bi drzava kamate skinula sa duga sezona bi bila savrsena, nikad bolja..preporod 

aBd leci ce pare i od Sehica, a i ako se neko proda taman za finu konsolidaciju to je veoma bitno sad preko ove pauze... pelegrini ne da Dzeku steta to bi nas bas gurnulo, al bez obzira na finansijsko stanje treba forsirati ovo sto se radi ovih pola godine... a to da ce drzava otpisati kamate ja bih bio najsretniji ali mislim da od toga nema nista....InatSilanBosanski je napisao/la:Ove godine bi nam legla titula kao nikad, jos kad bi legle pare od ovih glupih transfera i kad bi drzava kamate skinula sa duga sezona bi bila savrsena, nikad bolja..preporod
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
MrRiccoli je napisao/la:aBd leci ce pare i od Sehica, a i ako se neko proda taman za finu konsolidaciju to je veoma bitno sad preko ove pauze... pelegrini ne da Dzeku steta to bi nas bas gurnulo, al bez obzira na finansijsko stanje treba forsirati ovo sto se radi ovih pola godine... a to da ce drzava otpisati kamate ja bih bio najsretniji ali mislim da od toga nema nista....InatSilanBosanski je napisao/la:Ove godine bi nam legla titula kao nikad, jos kad bi legle pare od ovih glupih transfera i kad bi drzava kamate skinula sa duga sezona bi bila savrsena, nikad bolja..preporod
Pare od Sehica su stigle prije vise od mjesec dana...
otkud ti to?Rizzla je napisao/la:MrRiccoli je napisao/la:aBd leci ce pare i od Sehica, a i ako se neko proda taman za finu konsolidaciju to je veoma bitno sad preko ove pauze... pelegrini ne da Dzeku steta to bi nas bas gurnulo, al bez obzira na finansijsko stanje treba forsirati ovo sto se radi ovih pola godine... a to da ce drzava otpisati kamate ja bih bio najsretniji ali mislim da od toga nema nista....InatSilanBosanski je napisao/la:Ove godine bi nam legla titula kao nikad, jos kad bi legle pare od ovih glupih transfera i kad bi drzava kamate skinula sa duga sezona bi bila savrsena, nikad bolja..preporod
Pare od Sehica su stigle prije vise od mjesec dana...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Nije bitno uglavnom sto posto su pare dosle 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ima li jos sta novo.Rizzla je napisao/la:Nije bitno uglavnom sto posto su pare dosle
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Bosko buha poznati bombas aka rokatelo,daj ne lazi raju .Rizzla je napisao/la:Nije bitno uglavnom sto posto su pare dosle
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Raja se pali ko djevac na macu... sve neki strucnjaci ali se ne smije otkritizeljeznicar1 je napisao/la:Ima li jos sta novo.Rizzla je napisao/la:Nije bitno uglavnom sto posto su pare dosle

Nije bitno...pouzdan izvor...amidza mi u Tuborgu....tetak radi kod pilića....strina cistacica juga...komsija nagluh al prico sa Ivicom DAJ BAAAAAAAAA
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Nekad se isplati ostati budan ovako kasno pa procitati kako igraci "bogatog" kluba otpisuju trecinu DUGA. Zar se duguje igracima u "mocnom, bogatom klubu"? Cekaj ja znam da mi ne mozemo vodu platiti, ali Tan milione istrese a igraci moraju da oprastaju dugove, nidje veze.
Zasto ovo pisem na Zeljinoj temi? Pa jednostavno jer od cijele lige Sergija Tim dodje ovdje da se nasladjue parama kojih nema. Covjek dao 300.000 MARAKA za kamp. A sta ja uostalom znam, ipak se dugovi moraju oprostiti. A ovdje pisem i zbog Ace sto baca prasinu u oci. Sto nije Aco objavio ovu pozitivnu vijest? Ili ga je rastuzila petarda u mrezi Hajduka? Pozitivne se stvari kaze desavaju kako on kaze.
Sto se Zelje tice, pare od Sehica jos nisu dosle. Presuda je donesena ali Turski savez ih jos nije pritisnuo. Najvjerovatnije da ce lova leci tek nekad u septembru iduce godine da sad ne razvodnjavam zasto. Gojak nije nikako zadovoljan uslovima ugovora i oni su katastrofalni. A jos katastrofalnije je sto se Benji umjesto 2000 maraka daje 700 od kako se povrijedio. Treba i nama neki Malezijac pa da igraci krenu oprastati dugove.

Zasto ovo pisem na Zeljinoj temi? Pa jednostavno jer od cijele lige Sergija Tim dodje ovdje da se nasladjue parama kojih nema. Covjek dao 300.000 MARAKA za kamp. A sta ja uostalom znam, ipak se dugovi moraju oprostiti. A ovdje pisem i zbog Ace sto baca prasinu u oci. Sto nije Aco objavio ovu pozitivnu vijest? Ili ga je rastuzila petarda u mrezi Hajduka? Pozitivne se stvari kaze desavaju kako on kaze.
Sto se Zelje tice, pare od Sehica jos nisu dosle. Presuda je donesena ali Turski savez ih jos nije pritisnuo. Najvjerovatnije da ce lova leci tek nekad u septembru iduce godine da sad ne razvodnjavam zasto. Gojak nije nikako zadovoljan uslovima ugovora i oni su katastrofalni. A jos katastrofalnije je sto se Benji umjesto 2000 maraka daje 700 od kako se povrijedio. Treba i nama neki Malezijac pa da igraci krenu oprastati dugove.
-
- Kontakt:
pošto uzimaš moj klub u usta , bez pottrebe, evo da ti objasnim o čemu se radi tačnoPL BiH -1 je napisao/la:Nekad se isplati ostati budan ovako kasno pa procitati kako igraci "bogatog" kluba otpisuju trecinu DUGA. Zar se duguje igracima u "mocnom, bogatom klubu"? Cekaj ja znam da mi ne mozemo vodu platiti, ali Tan milione istrese a igraci moraju da oprastaju dugove, nidje veze.![]()
Tan je tražio d ase POTRAŽIVANJA (igrača, dobavljača) smanje na minimum (prije 6. mjeseca ove godine), a razlog je taj da se vidi sposobnost uprave da djeluje na tom planu. Dugovi su dosta smanjeni, sa par presuda, a dio od igraca je najteze bilo srediti. Neki su presli preko toga, tj nisu teretili klub a ne igraju vise u sarajevu. Svi koji nisu htjeli otpisati dug su dobili ili ce dobiti novac. Ovi sto su otpisali dugove to su sadasnji i neki bivsi igraci kojima su kasnile plate iz prve polovine ove godine (Mozda i iz prosle). Time se smanjilo dugovanje prije glavne sjednice koja ce biti uskoro (Do kraja godine). Da ti skratim muke, mozes primjetiti d u svecanoj losi uvijek sjedi minimalno 2-3 malezijca, Tanovi ljudi,pitaj recepciju u Grandu. A koliko je on do sada dao novca za pojacanja i druge stvari to ne mozes znati

Dakle, od 6. mjeseca pa do sada, SVAKA marka je uplacena igracimaa to mozes i provjeriti, i ne samo to, i plate su im povecane... imali su i premije za neke utamice, al ko im je krriv sto su retardirani
sto se akademije tice, pitaj nacelnike opstina jel ima projekat i jel imaju pare.. nista lakše
izvinjavam se na off, al moram odgovoriti ovom liku koji ocito ima nekih problema u porodici
pa zbog toga Dino zove Torlaka da im oprosti 30% duga,našta se Sedin samo nasmijao i odgovorio da će tih 30% dati advokatima,bravo malezijci
Einigkeit und Recht und Freiheit
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Strasno, pa nisu nas zar opet preveslali ovi iz uprave?domorocki je napisao/la:pa zbog toga Dino zove Torlaka da im oprosti 30% duga,našta se Sedin samo nasmijao i odgovorio da će tih 30% dati advokatima,bravo malezijci

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.