Evo dajemo ga za vreću kupusa, treba nam za zimniceemir18 je napisao/la:Koliko trazite za Luisa?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Evo dajemo ga za vreću kupusa, treba nam za zimniceemir18 je napisao/la:Koliko trazite za Luisa?
Još uvijek se ganjamo sa timovima u vrhu tabele, 4. smo, dobili smo dosta jakih timova, titula se osvaja na slabijim protivnicima, Engleska je jaka liga i nema skroz loših timova, Suarez je mašina, Brendan Rodgers je General.. Sve činjenice.reds_forever je napisao/la:Nije to smanjite sa negativnostima, nego, neka oni ponove ovaj rezultat protiv neke jace ekipe...Sage je napisao/la:tekma je bila po mjeri hehehehe...znaci smanjite s negativnostiMA....enjoy redmen...
DaHenderson je napisao/la:Šteta, sekunde su nas dijelile da nam Martinez bude trener.
Prvi sam ti takav, pričalo se da bi nas Boas trebao preuzeti. Između Boasa i njega bio sam za ovog prvog, ali nažalost stvori se ovaj treći.Believe je napisao/la:DaHenderson je napisao/la:Šteta, sekunde su nas dijelile da nam Martinez bude trener.![]()
Kad se sjetim ovdje kako ga niko nije htio za menadžera..Svi su odbijali i govorili "nedo Bog" da on dođe..
Jaci je Martinez meni trener, jos dok je Wigan mrtvi vodio, ja ga isto prizeljkivao za trenera, jos dok su on i Henry setali u NY na onoj slici, ja rekao gotovo, ali dobro, i posao sa Brendanom je dobar ispao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa Rodgers je za Boasa Sir Alex, a za Martineza Ferguson.
Ne gleda se na Corchiu, slab je generalno ove sezone, bolji bio prosle, ako na njega mislis...Henderson je napisao/la:U Sochaux se krije najbolji desni bek.
the scouser je napisao/la:Ako neko nađe gif one Gerrardove stative pred gol Sterlinga, molio bih ga da postavi.
Nema sanse, lik je tipican razbijac napadac, i Brendan bi dobio novu opciju u napadu, kada ne ide sa Suarezom, ili Dannyem, da se ubaci Mitroglou, koji je odlican tehnicar, ima ekspozivan sut i jak kao bik, snasao bi se lagano u PL, i dolazi kao back up, znaci ne kao prvi napadac iako to moze biti u nekim situacijama. Odlicno pojacanje bi bio.gio10 je napisao/la:Imam neki ruzan osjecaj da bi Grk mogao biti promašaj, ako dođe naravno
Mene sve više podsjeća na Jonju dok je bio kod nas. Sinoć kad mu Sule doda loptu na desnoj strani umjesto da odmah šutira ili bar pokuša asistirati on namjesti loptu na lijevu nogu i lansira je u nebesa iako je dešnjak. Klasični Jonjo, htio bi nešto al ne zna šta.donCorleone1892 je napisao/la: Nego, jel' ko primjetio sinoć da Henderson uzme loptu kod centra i trči za njom do korner zastavice kada je sam izgubi bez ikakvog napada protivničkog igrača![]()
i to nije samo jedanput
![]()
Ali hajde izgleda da je njegova uloga u klubu da samo trči i bude model za online prodaju zastavica, japanki i jastučnica sa obilježjem Liverpool-a![]()