Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Paradajz
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Paradajz » 04 dec 2013, 14:51

JTS je napisao/la: Džeko je odličan napadač, što je pokazao u Wolfsburgu gdje je bio i najbolji strijelac lige, gdje sa Grafietom čini najefikasniji tandem u historiji Bundeslige, te je proglašen za najboljeg igrača tog kluba svih vremena ;) nije neki veliki klub, složit' ćemo se, al' ipak biti najbolji igrač kluba svih vremena, khm ;) u Man Cityju je pokazao da je odličan igrač, koliko je igrača zabilo Tottenhamu 4 komada na White Hart Laneu? dvije titule su osvojili ponajviše zahvaljujući njemu jer je zabio ključne golove koji su Man City doveli u poziciju da osvoji te titule .. a pola tekmi je počeo sa klupe .. ipak su mu konkurencija bili Tevez i Balotelli kojeg je Mancini forsirao jer ga voli kao sina rođenog .. je l' moram spominjati repku? načine na koji Džeko zabija? lijeva i desna noga, glava, van 16 m .. stvarno se pitam da l' si ti ikad gledao Džeku :o
Ma Dzeko je radio svasta u Wolfsburgu, ali on vec sezonu i po, ne igra dobro, prvo nije dobijao vremena na terenu, a onda kada ga je dobio, bio je vrlo, vrlo los. Nekonstantan sa pokazivanjem svojeg kvaliteta. Nije Dzeko najzasluzniji za titule Citya, to je glupost debela reci, kao sto to sam nije doneo ni Wolfsburgu, moze se reci da je bio najbolji u Vukovima, a u Cityu je to bio Aguero i Yaya, kada je titula u pitanju, a FA Cup, tu Dzeko nije ni igrao ni priblizno dugo, da se moze nazvati najzasluznijim za tu titulu, ni govora.
On je bio uglavnom zamena od kako je napustio Wolfburg i to je cinjenica, on da se stavi negde u vrhu sa ostalima, nece da moze bar ne sad, i pogotovo ne posle ovakve sezone gde je nikad gori.

Pitam se da li si ga ti gledao, ili se oslanjas na statisticke podatke i igara iz repke, gde je isto u poslednje vreme bio kao mrtvak.
dalje, nije njemu Negredo uzeo mjesto, nego je Edinu došao neki qrac, karijera mu propada, a za to je sam kriv, frajer kao da više nema motiva, a 27 mu godina, možda se zadovoljio sa ostvarenim u karijeri/životu (Bundesliga, Premiership, FA Cup, najbolji strijelac Bundeslige, plasman na SP sa repkom, milioni na računu, top djevojka)

dakle, njegov pristup igri, a vjerovatno i na treninzima nije zadovoljavajući, pa igra Negredo, koji je svoju šansu iskoristio i igra odlično, dakle sušta suprotnost Edinu

uostalom, ti podcjenjuješ Negreda, pogledaj malo statistiku tog čovjeka, on je tu negdje na granici jako dobar-odličan napadač
Cuj Edinu dosao neki qrac. :lol: Pa sam je za to kriv, sto ne trenira vise, da li se zadovoljio svojim zivotom i karijerom me savrseno ne interesuje, svojim trenutnim radom, upropascuje svoju karijeru i spusta se sve nize.
Negreda ne potcenjujem od kako sam gledao par meceva, on bas sve ono ima, sto Dzeko nema, borbenost na terenu najvise. Ali Dzeko je kvalitetniji, zato je smesno kada vidis da mu je Alvaro uzeo mesto, zasto, zato sto je Dzeko neradnik i zbog te mane propada.

Aguero je sam rekao da više voli igrati iza napadača, da mu ta uloga najviše paše, zbog toga sam napisao da nije klasični napadač kao Džeko, Ibra, Cavani, Falcao, RVP .. Suarezu u Ajaxu kao krilni napadač igrao dosta, jer je prodoran i dobar dribler, e baš kao i Aguero voli da ima loptu u nogama, jer su obojica brzi, dobri dribleri, itd (WC igrači u svakom slučaju)
Sta je on rekao je smesno pricati, rekao i Rooney da voli da bude centralni napadac, pa je najbolji kada je u povucenoj ulozi. On je glavni napadac Citya, a ne Negredo koji ima takvu ulogu da je drugi napadac, bez obzira sto je igra istureno, pardon, ne igra istureno, nego Aguero cini svojom kretnjom na terenu, da ovaj bude istureno, kako god okrenes Aguero ce zabiti vise golova.
Suarez igra sve u napadu, ali on vise ne igra u Ajaxu, stalno se okreces ka proslosti, on sada igra centralnog napadaca i stalno se rotira sa Sturridgeom, ovaj se sad povredio, pa ce biti jedini u napadu. Opet kazem, kretnja mu je takva.
da, Rooney unazad dvije sezone, možda tri igra povučenje, do tad je igrao kao napadač jer je bio zadužen on za golove i to je radio maestralno .. pogotovo sad kad je RVP tu, on igra povučenije, jer i tu igra odlično, zabija, dribla, asistira, kao i Aguero
Ne zabija ni priblizno koliko moze, a Aguero ni blizu ne asistira i ne kreira kao Rooney, zato su oni razliciti, Rooney je komplteniji igrac, i Suarez je kompletniji, ali je Aguero korisniji i bolji od obojice napadaca.
gledaj druže, ne mogu ja reći da je on trenutno WC igrač :-/ ljudi su davno rekli, forma je prolazna, klasa je vječna .. ovo je Diegu Costi sezona karijere, praktično prva prava u kojoj se on probija na nogometnu scenu, do ove sezone niko nije čuo za njega .. već naredne može uvenut, zbog toga kažem da je glupo pisati da je trenutno WC igrač, al' trenutno svakako jeste jedan od najboljih napadača, bez ikakve dileme
Ok, razumem, neko ne zeli da ga pre vremena nazove WC igracom. Ali bi se oslonio na ovu tvoju recenicu cuvenu, da je forma prolazna, a klasa vecna. Diego Costa igra skoro sezonu i po na najvisem i maksimalnom nivou, gde je igrao kao krilo dok je Radamel bio tu, i nisu dosli golovi do izrazaja, doduse jesu u drugoj polusezoni, ali ove se najbolje vidi kakav je Costa kao napadac, gde cini jedan od najboljih dua sa Villom na svetu.
Moze uvenuti, ali isto tako je to i Aguero bio prosle sezone, isto tako je Suarez to bio pretprosle kada je masio sve zivo i dao smesan broj golova, pa ga nazivaju WC napadacem posle prosle jedne sezone i ovih danasnjih igara.

kao što rekoh, ne gledam trenutno, nego generalno, a kao takav, on za mene nije WC i ne može u rečenicu sa onima koje sam nabrojao
Pa ako ga ne gledas, onda o cemu dalje da pricamo.

panj se nadavao golova, nije bitno što mu treba lopta na tacnu, takav je igrač, al' odličan finisher, odlično radi ono što mu je posao, a drugi jeste kreten sa WC potencijalom, al' zato što je kreten, mislim da će ostati što trenutno i jeste, odličan napadač
Panj nikad nista nije uzeo sa Bayernom, mozda kup jedan cini mi se, jedva su ga se resili, uzeli Mandzukica i ovaj mi se pokazuje kao duplo bolje resenje od pomenutog panja koji je dao 50 golova, jedne sezone, a Bayern nista uzeo nije. U onom sistemu je i Pizzaro punio, znao sam i da Mandzuka hoce, samo sto sam se debelo iznenadio work rate-om Hrvata, i njega takodje mogu staviti u neki vrh napadaca, upravo zbog toga, debelo me iznenadio. Ponekad napadac je dobar samo ako ima odlicnu adaptaciju na vise sistema, sve zavisi sta timu treba.
A sto se Baloa tice, tu je stvar jasna, propasce on vrlo brzo, vec sad propada, s obzirom da je dijabola, nema njemu spasa.
opet ponavljam, govorim generalno po kvalitetu, a ne ko igra na višem nivou trenutno .. upravo zato što Benzema dosta i fula, neće postati WC, a obećavao je igrama u Lyonu, zato je i doveden u Real Madrid

za Higuaina smatram da je bolji od Benzeme i ja bih ga ostavio u Realu prije nego Benzemu

Lewa danas važi za jednog od najboljih napadača na svijetu, a dok je Džeko dominirao Bundeskom, on je tucao kamen u Poljskoj, te kad je došao u Dortmund, grijao klupu Barriosu

uz to, ono što Lewa danas radi u strašnom Dortmundu, Džeko je radio u Wolfsburgu, a de sad uporedi ovaj Dortmund i onaj Wolfsburg

zamisli samo koliko bi Džeko trpao u Dortmundu ili Bayernu :o a transfer u Bayern iz Man Cityja mu je propao zbog nekih sranja oko provizije, šta znam, pa su doveli Mandžukića
Pa kvalitet svako poseduje, sad klasa se pokazuje koliko cesto taj kvalitet pokazujes, to je poenta. Costa ne pamtim kad je imao los mec, svaki mec pokida, cak i kad ne da gol, a daje ga vrlo cesto.
Benzema je odlican igrac, ali njemu treba vise prostora, zato se on i ne uklapa u Realu toliko koliko su neki ocekivali, dok se Higuain uklapao, jer je on napadac kojem ne treba lopta u posedu previse vremena, zato je Pipita kvalitetniji napadac. Dakle za njih dvojicu se slazemo.

Lewa meni nikad nije bio strasan napadac, uvek mi je njegov kvalitet bio upitan, sve dok Realu nije utrpao cetiri komada. To ne moze svako. Ali on je sa svojom formom, vrlo nekonstantan, takodje ocajan je finiser, i ume da promasi ono sto ni amater ne bi. On se savrseno uklapa u Dortmundu, jer je onaj tip radnika, i njemu taj sistem godi. Ali opet kazem, nije mi u vrhu, jer ce na jednoj dati 4 gola Realu, a na drugoj ga nece biti.
opet isto, forma je prolazna, klasa je vječna, Diego Costa koliko god napredovao, neće biti bolji igrač od Falcaoa, Cavanija, Ibre, RVP, Suareza, Aguera, Rooneyja, itd, dok može prešišati Džeku, Lewu, Benzemu, Higuaina, itd

dakle, ne govorim trenutno, nego generalno, a sve i jedan od nabrojanih se dokazao i imaju više sezona iza sebe, Diego Costa igra tek prvu ozbiljniju sezonu u karijeri, te se probija na nogometnu scenu
Costa je napredovao toliko da je samo zbog tog napredka u visokoj klasi napadaca. Forma je prolazna, ali njemu ne prolazi vec godinu i po, dok drugi igraju dosta klimavo, evo npr Falcao, kada si ga vec naveo ili VP. Costa moze njega (Radamela) vrlo lako da presisa, i ostali pojedini (ima izuzetaka poput Ibre) su vrlo lako dostupni za presisavanje. Zavisi i sta mislis pod tim "nikad nece biti bolji", on verovatno nikad nece biti brzi i okretniji od Aguera, imati lucidnost Suareza, ali to ne znaci da nikad nece biti bolji od njih, on je za mene vec sad korisniji od Suareza. On ako nekim cudom dodje sa Atleticom do kraja LS i bude glavni akter onda cu te pitati isto. Pa i ne mora do kraja, u bitnoj knock out fazi, svaka tekma je bitna. Falcao npr nikad nije igrao LS, nikakav faktor nije bio tu, sto ne umanjuje njegov kvalitet, ali on je itekako dostizan za Costu, vec mi pokazuje vise, nego sto je Radamel u Atleticu pokazivao, a s obzirom da ovaj i ne igra u Monacu kako valja, a ovaj dominira, i vise nego moguce.
P.S. nema svaki igrač sreće kod transfera, npr. Džeki se nije dalo u Bayern, al' Mandžukiću jeste, ili vrlo vjerovatno uskoro Lewi .. a Džeko možda završi u Tottenhamu npr, ili Dortmundu, Interu .. dakle ekipa koja neće dominirati kao Bayern .. a Džeko i Lewa su u pet deka :D
Sreca je relevantan faktor, ali ako se Dzeko nije nametnuo u Cityu, kao neradnik, onda ni u Bayernu ne bi mogao sigurno, pogotovo kod Pepa, koji trazi pokretljive napadace, kao sto je to Lewandowski.
Da li su u pet deka, mozes svedociti na osnovu proslih sezona Dzeke u Wolfsburgu, i samo to, od kako je Dzeko presao u City i u poslednje vreme, a Lewa resetao u Dortmundu, njih dvojica, ni sad trenutno, nisu u pet deka sigurno.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 dec 2013, 15:06

Jbt multiquote i ko ga izmisli, pa zar iko ima volje ovo čitat
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 04 dec 2013, 22:52

Sta se ovo Inter bruka na San Siru :P
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 dec 2013, 23:05

je li to kod tebe neki drugi rezultat? :o
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 dec 2013, 23:18

Ma nisam nešto pratio večeras dešavanja u Serie A. Ali vidio sam samo rezultat, Inter je to rutinski riješio, barem sudeći prema rezultatu. :D

Više sam pažnje posvetio večerašnjem ludilu u Premiershipu, zaista čudesna noć i fantastičan fudbal na skoro svakoj utakmici. Nešto slično kao što je bilo u Ponedjeljak u Serie A. :mrgreen:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 dec 2013, 23:28

jbg ja pogledam kako PsG popusi od Eviana i bude mi lahko,,da bar imamo 3 njihova igraca :oops:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 dec 2013, 23:30

Nakon 36 mečeva bez poraza u svim takmičenjima odnosno 26 samo u ligi, negdje je serija morala stati.Ništa čudno, već za vikend će PSG lagano nastaviti sa pobjedama.

Jbg šta je tu je, PSG je ekipa koja je sastavljena od igrača koji su igrali u Serie A. Paradoksalna situacija. :mrgreen:
-Rui Costa-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 dec 2013, 00:02

morala je al nije sa evianom jbg,al et,,nek smo mi prosli pa da se nadjemo u cetvrtfinalu ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 dec 2013, 17:33

Resurgence in Florence: Giuseppe Rossi’s Story
slika

OCTOBER 11TH, 2013

Some goals are so majestic in their execution, so unfathomably brilliant that they develop a cult following of people liable to get a bit emotional whenever they recall them – think of that Zidane volley in the Champions League final against Bayer Leverkusen, or Dennis Berkgamp taking possibly the greatest first touch of all time before scoring against Argentina in the 1998 World Cup. Others inspire devotion due to their significance – such was the magnitude of David Beckham scoring the most Beckham-esque free kick in the last minute against Greece that a generation of England fans are probably still unable to articulate just how much they love that goal.

There are also those that may be nothing more than a scuffed shot that has bobbled past a defender on the line. However, what these goals lack in breathtaking glamour they make up for in the personal redemption they provide, and as such mean more to the individual scorer than any wonderstrike or 90th minute equaliser ever could. For a goal of this type, read Giuseppe Rossi’s bobbling, side-footed finish against Catania, a strike that completed his comeback from the death of a parent and 14 months of injury torment.

An authentic Jersey boy born to Italian migrants, Rossi’s footballing life began amongst people who preferred to call it ‘soccer’, and who favoured catching practice over a kickaround. But with both a love and an aptitude for the beautiful game fostered by his father-cum-high school coach, Rossi found himself leaving home at 13 years old in order to play for Parma’s youth team.

Nicknamed the ‘American’ by his new peers, Rossi quickly demonstrated a level of footballing talent not always associated with those from across the pond. In fact, so impressive was the slight striker’s four year spell in Italy that Manchester United came calling, and it was hardly an opportunity that the young striker could turn down. Perhaps aided by the fact that he already spoke English, Rossi quickly made a name for himself at United by impressing at various levels, scoring thirty times for the reserve team, and on his Premier League debut against Sunderland. Indeed, Sir Alex himself was sufficiently enthused by the quality of Rossi’s performances to state in 2006 that the young forward ‘represents the future of the club’.

However, Rossi found his first team opportunities limited by the presence of, among others, Ruud van Nistlerooy, Ole Gunnar Solskjaer and Wayne Rooney, and went out on two separate loan spells in search of the game time that is so essential to any developing player. The first, at Newcastle United, was largely unsuccessful, as Rossi only managed a single goal in the first half of the 2006/07 season. For the remainder of the campaign, Rossi returned to Parma, and it was here that ‘Pepito’ would really begin to showcase his considerable talents.

Rossi scored nine goals in 19 games, and his contributions went some way to ensuring that the Italian club avoided relegation to Serie B, albeit on the final day of the season. Keenly aware that the forward’s goalscoring exploits had not gone unnoticed across Europe, Ferguson attempted to keep hold of the then-20 year old by promising him more chances in the first team should he stay at United. With three years left on his contract, it is perhaps fair to say that the easy option for Rossi would have been to remain at Old Trafford. However,

after the arrival of Carlos Tevez in the summer of 2007, Rossi forwent his status as a player at one of the most illustrious clubs in the world in order to nail down a secure starting berth elsewhere, a decision that highlighted the striker’s simple desire to play football.

Spanish side Villarreal won the race to agree a deal for the American born Italian, and at £6.7million Rossi would prove to be a real bargain for ‘The Yellow Submarine’. Signed as a replacement to Diego Forlan, Rossi quickly reduced the impact of the Uruguayan’s absence by scoring 11 goals in his first season, helping Villarreal to a second-placed finish. Indeed, Rossi’s potent start was a sign of things to come, as he would go on to score 82 times in 192 games during his time at El Madrigal, with 32 of these goals coming during a sublime season for the forward in 2010-11.

Rossi was certainly enjoying the most prosperous spell of his career, and the success he was experiencing in Spain was also augmented by international recognition – whilst at Villarreal, Rossi would score for the Italian national team in the 2008 Olympics, 2009 Confederations Cup and the Euro 2012 qualifiers. Perhaps the most accurate indicator of Rossi’s playing level, however, was the rife speculation that he would be joining Barcelona in the summer of 2011.

At this point, with Rossi seemingly about to embark on the most prestigious stage of his career, a brief glance at the path football had taken him on might suggest that the forward had avoided any real hardship on his way to stardom. In reality, it had been a path blighted by personal tragedy, and Rossi would also find it to be one paved with career-threatening misfortune.

In February 2010, Rossi lost his father, the man who had coached him as a schoolboy, moved with him to Parma and mentored him throughout his career. Indeed, Fernando Rossi played an integral role in his son’s development, and the loss of such a hugely influential figure would undoubtedly have affected Rossi in a personal capacity.

On the pitch, however, Rossi reacted in admirable fashion, as his eye-catching, 32-goal season began only six months after his father’s passing. That the 23 year old striker responded in this manner to such an emotional setback is further proof of his desire to be out on the pitch, which had itself engendered his moves away from both New Jersey and Manchester.

Unfortunately, the strength of this desire would undergo further testing. On October 26th 2011, in a match against Real Madrid, Rossi tore his anterior cruciate ligament, an injury which strikes dread into the hearts and knees of footballers across the globe. Many players are never the same again after suffering an ACL tear, and the recovery process requires approximately six months of rehabilitation.

The one slightly fortunate aspect of the injury was that it occurred early on in the season, which gave Rossi a fighting chance of getting fit in time for Euro 2012. However, so intent was the striker on making his first international tournament that he perhaps rushed his comeback and, in a training session on Friday the 13th of April, Rossi was unlucky enough to tear his ACL once more, not only ruling him out of Italy’s Euro 2012 campaign, but also for another 13 months.

In total, Rossi would go 82 weeks without playing a competitive match. However, despite having to deal with the possibility of a premature end to his career on a near daily basis, Rossi maintained a positive outlook, preferring instead to focus on what he was able to do when injured. Indeed, undergoing operations in America meant he was able to spend time in New Jersey with his family, and Rossi would also meet his girlfriend whilst back in the state that he calls home.

In fact, Rossi himself maintains that he ‘never thought about quitting football’, and his unwavering conviction in the face of adversity would be rewarded. In January 2013, Villarreal agreed to sell their star striker to Fiorentina for £8.8million, a remarkable fee for a player who had been out of action for 11 months. Indeed, the Viola were taking a risk with the signing, as they had no absolute guarantee that Rossi would actually be able to play football again.

However, by the 26th August 2013, the Florentine side would have good reason to believe that their gamble would be a profitable one. Having come on as a substitute in the final game of the 2011-12 season, Rossi made his full debut at the start of the following campaign against Catania, and within 14 minutes had scored not only his first goal for the club, but also his first for 696 days.

Objectively, the goal was nothing special. But for Rossi, who celebrated it with his arms outstretched and head thrown back, it meant the world, and marked the beginning of the rest of his career.

News of Rossi’s comeback has been warmly greeted by Cesare Prandelli and, like many Azzurri fans, the Italian manager is doubtless intrigued by the possibility of pairing Rossi up with Mario Balotelli. In fact, having previously remarked that he and the national team were ‘waiting’ for the resurgent striker, Prandelli has now given Rossi the chance to play his first match for Italy in almost exactly two years.

As far as Rossi is concerned, however, the time for waiting is over. Indeed, with six goals in eight games so far this season, he’s clearly looking to make up for lost time, a notion which should unsettle Serie A and international defences alike.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 dec 2013, 19:08

Zaneti: Svaka čast Mesiju, Ronaldu i Riberiju, ali niko nije kao Kaka.

"Kad je lopta u njegovom posedu, vi prosto ne znate šta vas čeka. Uvek je imao keca u rukavu i spremno iznenađenje za vas. Kada ga čuvate, prosto nikada nemate spreman odgovor", zaključio je vremešni Argentinac.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 dec 2013, 19:38

Jedan od najboljih stranaca koji su nastupali u Serie A, u zadnjih 20-ak godina. Jedan od najboljih igrača u historiji Milana. I posljednji igrač iz Serie A, koji je proglašen za najboljeg na svijetu.

slika
17.12.2007 !!
-Rui Costa-

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 05 dec 2013, 19:56

Lijepa stara Serie A :cry:
'bem ti Calciopoli.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 dec 2013, 20:37

A i Zanetti je legenda i jedini igrac manjeg milanskog kluba kojeg sam uvijek gotivio

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 05 dec 2013, 20:43

Odakle ova izjava?

Danas je Zanetti izjavio da je Messi najbolji igrač svih vremena, tako da mi ovo liči na fb status.

Jesam li u pravu?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 dec 2013, 20:49

Sarajevo1946 je napisao/la:Odakle ova izjava?

Danas je Zanetti izjavio da je Messi najbolji igrač svih vremena, tako da mi ovo liči na fb status.

Jesam li u pravu?
Zanetti je to izjavio za Messija, tu nema ništa sporno. Ali je rekao da je Kaka jedan od protivnika protiv kojeg mu je bilo najteže igrati. Jednostavna izjava, ne znam čemu ta nevjerica.
-Rui Costa-

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 05 dec 2013, 21:14

Zato što je kontradiktorno, složit ćete se. :mrgreen: U stvari, naslov je izvučen iz konteksta i nigdje nije rekao da je Kaka najbolji..
Zaneti: Svaka čast Mesiju, Ronaldu i Riberiju, ali niko nije kao Kaka
Da ne bude zabune i sam sam veliki ljubitelj Kake, čak iako igra za Milan. Mnogo mi je drag igrač i cijenim ga puno kao fudbalera, još od ranije kada je bio najbolji na svijetu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 dec 2013, 21:17

Sarajevo1946 je napisao/la:Zato što je kontradiktorno, složit ćete se. :mrgreen: U stvari, naslov je izvučen iz konteksta i nigdje nije rekao da je Kaka najbolji..
Da ne bude zabune i sam sam veliki ljubitelj Kake, čak iako igra za Milan. Mnogo mi je drag igrač i cijenim ga puno kao fudbalera, još od ranije kada je bio najbolji na svijetu.
Što nisi odmah rekao da je naslov teksta u pitanju ? :D
Znaš i sam da ovi naši "novinari"(da ih tako nazovem), često stave naslove koji nemaju veze sa vezom, samo da bi privukli čitatelje. :mrgreen:
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 dec 2013, 22:40

Zanetti je taj intervju dao za Francuski L'equipe i rekao je da su Messi i Ronaldo bara bara trenutno.

Na kraju se nadovezao da nije nikada igrao protiv igrača kao što je Kaka.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 05 dec 2013, 22:45

Sarajevo1946 je napisao/la:Zato što je kontradiktorno, složit ćete se. :mrgreen: U stvari, naslov je izvučen iz konteksta i nigdje nije rekao da je Kaka najbolji..
Ovo. Jedan od rijetkih igraca Milana koji mi je bas drag. Igracina a i ljudina...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 dec 2013, 00:56

IlPrincipe je napisao/la:WHAT THE FUCK ?!?!?!

http://www.****.com/vesti/revol ... arci/66378" onclick="window.open(this.href);return false;
Prihvaceno!Pravice se pauze od 120 sekundi :D

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.