stomaklija je napisao/la:
Fulham - Tottenham Tip: 2(1,65)
Gradski derbi, onaj manji

Ne volim Engleze, ali evo mislim da čekičari moraju riješavati ovakve protivnike ako misle vidjeti LP. Fulham, kesa od ekipe. Smijesi im se serija B

Preloši su, zadnje kolo ih tukao W.Ham 3:0. Motiv 0 bodova, sta se desava ne znam. Mozda nije bila plata

Zadnja 3 međusobna Toan'm rijesavao u svoju korist. Kod mene u WWIN-u nije u SP sto mi automatski ne donosi šuhu.
Leeds - Wigan(d/n) Tip: DA(1,75)
Moj omiljeni Engleski klub nikako da se vrati u Seriju A

I sad su na sredini tabele, a na ledjima imaju Wigan-a koji također biljeze neuspjehe. Poznavajući moj Leeds oće dat' a vole i primit

Kući imaju scor 14:7(golovi).
Mislim da ovu uzima Leeds, a GG mi je najrealnija opcija.
C.Zvezda - Vojvodina(zg) Tip: 3+(1,85)
Srbijianski kup, mali derbi. CZ raspucana, poslozilo se, plate su legle ima se za šampona

Primaju golove od svakojakih Jagodina, Sremova.... ali i daju po 3,4 kad hoće. Vojvodina također sve nade polaže u kup jer samo tako mogu izaći u Evropu. Ne sjecam se, sad za vikend nekad gubili su od nekih levata 0:2 koliko se sjećam. Sve u svemu, derbi pun naboja. Zuti ne bi smjeli izostati, tu će se naci i 1 crveni
a golovi?? Bruka jedna
_Malo sam uveo saljivog tona u analize, ali sta da se radi. Takav je zivot, a ja sinocnji dobitak sa NBA punim ko puricu ovaj triple
(5,34).
Raspali Wigan, mrš u seriju C
GL srećkovići