Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Sljedeće kolo i bez Rooneya, samo da se zna. Molit Boga da se RvP konačno vrati u sastav, ništa drugo. Btw, frustration level: ∞. Svaki drugi komentar je suvišan.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ko ocekuje bilo sta od njega? Od sekunde kada je potpisao znali smo da je pogresan tip za nas. Za to su odgovorni Moyes i Woodward. Ali da je ovako lijen nisam znao, tacno me provocira sa onim ponasanjem na nivou Berbatova. Toliko letargican da nije normalno. Nije igrac za Uniteda.AllGunsBlazing je napisao/la:Fakat ne znam sta vi ocekujete od Fellainija? Covjek je klasicni razbijac koji mora kreirati napade. U najboljem slucaju je ofanzivni vezni tipa Cahill tj. jak, dobar u skoku, ali ne pretjerano tehnicki nadaren. Niti ima zadnji pas, a lafo bi trebao igrati to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
tetovirao bi te na preko cijelih ledja kada bi ga uzeli.AllGunsBlazing je napisao/la:Uostalom ja bih volio da ga United proda ArsenaluRooney88 je napisao/la:Ama koga to on dobija u skoku? Gubi duele 1 na 1 kod postavljanja, Evra bolje skace od njega, ne pravi visak ni kod prekida ili kornera, ne zna dodati loptu tacno 5 metara od sebe....AllGunsBlazing je napisao/la:Fakat ne znam sta vi ocekujete od Fellainija? Covjek je klasicni razbijac koji mora kreirati napade. U najboljem slucaju je ofanzivni vezni tipa Cahill tj. jak, dobar u skoku, ali ne pretjerano tehnicki nadaren. Niti ima zadnji pas, a lafo bi trebao igrati to.
Koji **** onda zna?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Imao bi i Fergi problema sa ovom ekipom. Ne bi bio ovako nisko, ali bi bilo padova. Prilicno potrosena ekipa.Monolog je napisao/la:Kako United može do titule?
Da čovjek koji je prije par trenutaka bio u kadru (SAF) ne gleda više utakmice iz lože, već da vodi ovu ekipu. No, pošto se to neće desiti, ova ekipa će se do posljednjeg kola boriti za 4. mjesto.
Tacno tako. Je li moguce da je Mojs doveo igraca za kojeg je trebao znati da nije za velike domete. Prosto nemoguce, treba mu odbiti od plate sto ga je doveo. Grozno. Najgori transfer u istoriji Junajteda.Vezni red užasan. Pa žalosno je da je jedan Giggs bio danas najbolji. Fellaini iz utakmice u utakmicu pokazuje da ne vrijedi ni milion funti. Drvo.![]()
Voza lik loptu ko blesav, trci, bori se,... Ponekad nesto i dobro uradi. I na kraju sve zasere, SVE.A Welbecku neko treba pokazati osnove fudbala + da ode kakvom hodži da mu salije stravu. Imam osjećaj da frajer ne bi dao gol ni kad bi sa pola metra pucao 10x.![]()

Da pratis Junajted cesce znao bi da je to njegov stil igre. Lik je nevidljiv, ne postoji. Strasno.Kagawa nevidljiv. Ne znam za vas, al' kad je u prvom poluvremenu vukao onu loptu i stao na 20-ak metara te se okretao lijevo desno i predao loptu "nigdje", mogao sam mu opaliti šamarčinu.![]()
Prodati Felainija, Nanija, Janga, Andersona i Kagavu. Dovesti dva vrijedna igraca, platiti koliko treba. Jedan vezni i jedno krilo. Odmah bi bilo puno bolje.Pola ekipe treba amnestirati.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kao prvo da zamolim "navijače" koji priželjkuju poraze svog tima da bi Moyes otišao,nek odu navijat za Bayern pa nek se raduju pobjedama u svakoj utakmici. Koji normalan navijač želi svom timu poraz?
Kao drugo ne znam šta se očekuje kad za jedan od najvećih klubova svijeta centralne vezne igra čovjek od 40 godina (što je najgore bio je jedan od boljih) i igrač koji nema nikakvu funkciju na terenu osim da čini jedanaestog igrača (Fellaini).
Treće,titulu je sigurno teško uzet ove sezone,ali prvi nam bježi 12 BODOVA,a nije ni pola sezone prošlo. Pa ljudi ovo je Premiership,svaki velikan će da kiksa bar još nekoliko puta. Sjetite se kako smo lagano prokockali onu bodovnu prednost naspram Citya i ljudi nas stigli u zadnjih nekoliko kola. Ekipi definitivno treba neko osvježenje,ali priče nakon 14 kola da United neće završit u top 4 su smiješne.
Kao drugo ne znam šta se očekuje kad za jedan od najvećih klubova svijeta centralne vezne igra čovjek od 40 godina (što je najgore bio je jedan od boljih) i igrač koji nema nikakvu funkciju na terenu osim da čini jedanaestog igrača (Fellaini).
Treće,titulu je sigurno teško uzet ove sezone,ali prvi nam bježi 12 BODOVA,a nije ni pola sezone prošlo. Pa ljudi ovo je Premiership,svaki velikan će da kiksa bar još nekoliko puta. Sjetite se kako smo lagano prokockali onu bodovnu prednost naspram Citya i ljudi nas stigli u zadnjih nekoliko kola. Ekipi definitivno treba neko osvježenje,ali priče nakon 14 kola da United neće završit u top 4 su smiješne.
Onaj osjecaj kad ti Phil Neville kroji taktiku.FCUM je napisao/la:i jos nesto Fergie je predlagao moyesu da ostaane fergijev tim od pomocnih trenera pa do cistaca wc-a ali ne ovaj dovodi svoju gamad

Realno Man. UTD i prethodnih godina nije imao ekipu sa velikim zvijezdama, ali SAF igracima usadio taj pobjednicki mentalitet u glavu i oni su kljucne utakmice upravo zbog toga dobijali.
Moyes ima klasicni luzerski mentalitet i to je za kratko vrijeme uspio prenijeti i na igrace. Nazalost mislim da isti nece dobiti otkaz i da ce SAF-u i ostaloj upravi kroz uspjeh u LP zamazati oci - no i tu se postavlja pitanje sta ce se dogoditi kada dodju kvalitetnije ekipe ?
Moyes ima klasicni luzerski mentalitet i to je za kratko vrijeme uspio prenijeti i na igrace. Nazalost mislim da isti nece dobiti otkaz i da ce SAF-u i ostaloj upravi kroz uspjeh u LP zamazati oci - no i tu se postavlja pitanje sta ce se dogoditi kada dodju kvalitetnije ekipe ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ZaKuHtava?Profesor je napisao/la:masina se zakuhtava :kahva:

Pa ekipa ovdje ne zna ni udarati dok je neko na podu

Čovjek bi očekivao i gore, ali vidim da nema tu nekog potencijala, prejeftine fore

Elem, ovo večeras je bilo loše, nevjerovatno koliko nizak moral kod igrača i koliko malo truda za pobjedu. Bez pravog pritiska, sa stihijskim napadima se i stvorila nekakva šansa, ali se tačno vidjelo da će nakon propuštenih biti kažnjeni. I tako i bi.
Zeznuta situacija i može biti da je ovo realno kraj borbe za titulu, no šta je tu je, ne može se svake godine ni osvojiti

Jedna od dobrih stvari je ta što je titula samo jedna, tako da će samo jedna grupa hejtera moći likovati na kraju sezone

Zadnja izmjena: MoR, dana/u 04 dec 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Eh da je bar stariji Neville...Cartman je napisao/la:Onaj osjecaj kad ti Phil Neville kroji taktiku.FCUM je napisao/la:i jos nesto Fergie je predlagao moyesu da ostaane fergijev tim od pomocnih trenera pa do cistaca wc-a ali ne ovaj dovodi svoju gamad
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nakon ovoga se osjećam ..... JADNO...
Čekam MoR-a da me oraspolozi...sigurno ce naci i u ovome nesto pozitivno....
Čekam MoR-a da me oraspolozi...sigurno ce naci i u ovome nesto pozitivno....
-
- Kontakt:

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne moras, samo nek on predje. Mislim da bi solidno odradjivao rotaciju. Uglavnom meni je kao igrac dobar, samo mislim da je u pogresnom veznom redu.Rooney88 je napisao/la: tetovirao bi te na preko cijelih ledja kada bi ga uzeli.
Pogledajmo prijasnje vezne igrace Uniteda i njeg, on ima mnogo manji radijus kretanja, mnogo je slabiji u ofanzivi. Mislim glupo je reci vama treba Scholes, ali treba. Naravno da ovaj nije ni blizu klase Scholesa, ali je i razlicit tip igraca i tu mozda lezi problem. A i vi ste navikli na igrace koji igraju u oba pravca podjednako dobro, a on opet nije takav igrac.
Celik!3,2,2.
Dogodit' ce se utakmica protiv City-a ove sezone, kratko i jasno..amerosm je napisao/la:Realno Man. UTD i prethodnih godina nije imao ekipu sa velikim zvijezdama, ali SAF igracima usadio taj pobjednicki mentalitet u glavu i oni su kljucne utakmice upravo zbog toga dobijali.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Kome se ne sviđa MANCHESTER UNITED. NEKA IDE PRATITI BAYERN MUNCHEN KOJI SVAKU UTAKMICU POBJEĐUJE. HVALA.
TRUST IN DAVID MOYES !
TRUST IN DAVID MOYES !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Suarez je veceras dao vise golova nego Welbeck u zadnje dvije godine...džaba je, lik je za udarne postave...
Strucnjak
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
- Kontakt:
Bravo. Jednostavno je čovjek navikao da igra s još dva veznjaka, dal' iza ili ispred njih, od repke do prijašnjih klubova. Iskreno drag mi je od prve sezone u Evertonu, i nekako sam ga uvijek priželjkivao u Unitedu. Ni Carrick nije dobro prošao kod ovih "Uniteduvijekmorapobjeđivati" navijača, pa je postao glavni igrač na sredini terena. Tek je 15-tak utakmica tu, da je podbacio jeste, ali ko zna šta nam budućnost donosi!?AllGunsBlazing je napisao/la:Ne moras, samo nek on predje. Mislim da bi solidno odradjivao rotaciju. Uglavnom meni je kao igrac dobar, samo mislim da je u pogresnom veznom redu.Rooney88 je napisao/la: tetovirao bi te na preko cijelih ledja kada bi ga uzeli.
Pogledajmo prijasnje vezne igrace Uniteda i njeg, on ima mnogo manji radijus kretanja, mnogo je slabiji u ofanzivi. Mislim glupo je reci vama treba Scholes, ali treba. Naravno da ovaj nije ni blizu klase Scholesa, ali je i razlicit tip igraca i tu mozda lezi problem. A i vi ste navikli na igrace koji igraju u oba pravca podjednako dobro, a on opet nije takav igrac.
LUHG!
I ja to kontam. Kakve on analize pravi na TV-u, mislim da bi bio odlican kao asistent. Ovako smo prepusteni strucnjacima i bivsim igracima Evertona.Rooney88 je napisao/la:Eh da je bar stariji Neville...Cartman je napisao/la:Onaj osjecaj kad ti Phil Neville kroji taktiku.FCUM je napisao/la:i jos nesto Fergie je predlagao moyesu da ostaane fergijev tim od pomocnih trenera pa do cistaca wc-a ali ne ovaj dovodi svoju gamad

Evo vidim Solskjaer nece da produzi ugovor. Slobodan je od ljeta.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imao bi. S ovom ekipom bi svako imao problema. Ali, taj isti Fergie bi do 10. kola otpisao neke igrače i "izvukao" nekog asa iz rukava. Moyes -> ništa.Valencia je napisao/la:Imao bi i Fergi problema sa ovom ekipom. Ne bi bio ovako nisko, ali bi bilo padova. Prilicno potrosena ekipa.
Unitedov Veron je za njega Maradona.Valencia je napisao/la:Najgori transfer u istoriji Junajteda.

Ma odgledao sam ove sezone barem 7-8 utakmica u Premiershipu. Doduše, nije ni prošle sezone Kagawa bio na nivou. Al' ove je mrtav. Casper.Valencia je napisao/la:Da pratis Junajted cesce znao bi da je to njegov stil igre. Lik je nevidljiv, ne postoji. Strasno.

Plus objasniti Moyesu (ili ga možda promijeniti?) par stvari. Reći mu da je u Manchesteru, šta se očekuje od njega i šta će se desiti kad/ako razočara.Valencia je napisao/la:Prodati Felainija, Nanija, Janga, Andersona i Kagavu. Dovesti dva vrijedna igraca, platiti koliko treba. Jedan vezni i jedno krilo. Odmah bi bilo puno bolje.
Inače, jesam li ja jedini koji bi s trenerima potpisivao ugovore u kojima bi bila klauzula u slučaju srožavanja ugleda kluba?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.