FCUM je napisao/la:ljudi sta mislite moze li ovaj kreten veceras dobiti otkaz ?

Covjeka je tu postavio Ferguson. Nema sanse. Jedino ako ispadnete iz lige... mozda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
FCUM je napisao/la:ljudi sta mislite moze li ovaj kreten veceras dobiti otkaz ?
Nemoj ih bafrankqqqqq je napisao/la:Jel se zahuktala ta mašinerija više?
Wisey je napisao/la:Ne bi me začudilo da se Ferguson vrati.
Ama koga to on dobija u skoku? Gubi duele 1 na 1 kod postavljanja, Evra bolje skace od njega, ne pravi visak ni kod prekida ili kornera, ne zna dodati loptu tacno 5 metara od sebe....AllGunsBlazing je napisao/la:Fakat ne znam sta vi ocekujete od Fellainija? Covjek je klasicni razbijac koji mora kreirati napade. U najboljem slucaju je ofanzivni vezni tipa Cahill tj. jak, dobar u skoku, ali ne pretjerano tehnicki nadaren. Niti ima zadnji pas, a lafo bi trebao igrati to.
Ima nas...LenBias je napisao/la:nema vas u top 5 ove sezone, teorije nema
Zna ostajati zadnji i osiguravati stopere.Rooney88 je napisao/la:Ama koga to on dobija u skoku? Gubi duele 1 na 1 kod postavljanja, Evra bolje skace od njega, ne pravi visak ni kod prekida ili kornera, ne zna dodati loptu tacno 5 metara od sebe....AllGunsBlazing je napisao/la:Fakat ne znam sta vi ocekujete od Fellainija? Covjek je klasicni razbijac koji mora kreirati napade. U najboljem slucaju je ofanzivni vezni tipa Cahill tj. jak, dobar u skoku, ali ne pretjerano tehnicki nadaren. Niti ima zadnji pas, a lafo bi trebao igrati to.
Koji **** onda zna?
mozda neke od iducih sezona, ove ne, sve osim robina i rooneya treba rastjerati iz klubatrxel je napisao/la:Ima nas...LenBias je napisao/la:nema vas u top 5 ove sezone, teorije nema
Realno niko više ništa ni ne očekuje, nije ni potpisao ugovor 90% ljudi je ovdje bilo protiv njegovog dolaska, on igra zato što nemamo boljih, mogao je Cleverly igrati, međutim i on je isti, ali nije samo on problem. Nažalost Moyes ne zna igrati sa ovom ekipom, Fergi je znao i zato je to išlo, on ih je sve doveo i uklapao prema svojim zamislima.AllGunsBlazing je napisao/la:Fakat ne znam sta vi ocekujete od Fellainija? Covjek je klasicni razbijac koji mora kreirati napade. U najboljem slucaju je ofanzivni vezni tipa Cahill tj. jak, dobar u skoku, ali ne pretjerano tehnicki nadaren. Niti ima zadnji pas, a lafo bi trebao igrati to.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 3 gosta.