Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Consigliere
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2013, 22:41

FCUM je napisao/la:ljudi sta mislite moze li ovaj kreten veceras dobiti otkaz ?
:roll:

Covjeka je tu postavio Ferguson. Nema sanse. Jedino ako ispadnete iz lige... mozda. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 dec 2013, 22:43

kakva sprdnja od ekipe i jos veca sprdnja od trenera
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 04 dec 2013, 22:44

Ne bi me začudilo da se Ferguson vrati.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 dec 2013, 22:44

frankqqqqq je napisao/la:Jel se zahuktala ta mašinerija više?
Nemoj ih ba :lol::lol::lol::lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Manchester United

Post Postao/la Cautinho » 04 dec 2013, 22:44

Wisey je napisao/la:Ne bi me začudilo da se Ferguson vrati.
Keep walking.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 dec 2013, 22:44

Takva velicina od kluba da vec poslije 14 kola se oprosti od titule,stvarno nevjerovatno zvuci :?
Ako nista mozete se u potpunosti okrenuti LP.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 dec 2013, 22:45

Ko je gledao Liverpool ove sezone, i ko je vidio ove golove Suareza, ne moze bit siguran ni da cemo bit ispred njih. Isto vazi za Tottenham i Everton, i jedni i drugi su nas nadigrali ove sezone. O top 3 ekipe ne vrijedi govorit.

Imali smo zlatnu priliku nakon pobjede protiv Arsenala. I sta onda napravimo? 3 utakmice gdje smo osvojili 2 boda, nista ne govori da mozemo stignut 12 poena. DECEMBAR u picku materinu i nemamo sansu da osvojimo titulu. UNITED! Sramota. Branite ga koliko hocete, ali zasluzuje velike kritike i dobit ce ih sutra u novinama sigurno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 dec 2013, 22:46

Fakat ne znam sta vi ocekujete od Fellainija? Covjek je klasicni razbijac koji mora kreirati napade. U najboljem slucaju je ofanzivni vezni tipa Cahill tj. jak, dobar u skoku, ali ne pretjerano tehnicki nadaren. Niti ima zadnji pas, a lafo bi trebao igrati to.
Celik!3,2,2.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 dec 2013, 22:47

Potpuna rekonstrukcija sredine terena pa čak možda i odbrane+ kvalitetan trener. Samo tad će United biti konkurentan, jer nam više Fergusona da od polovnjaka pravi igrače.
Giggs,Ferdinand,Evra,Vidić.. oni su dali svoje, nema više kuveta u njima. O Fellainiju ne treba ništa posebno ni reći, on je sve rekao na terenu. Kagawa otkako je došao u United nije pokazao skoro ništa, ni sjenka onog igrača iz Dortmunda. Da li je do njega ili je do lige ?! Nije isto igrati protiv Braunšvajga, Hofenhajma i Majnca, i igrati protiv Evertona,Stokea,Swansea itd.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 dec 2013, 22:47

nema vas u top 5 ove sezone, teorije nema

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 dec 2013, 22:48

AllGunsBlazing je napisao/la:Fakat ne znam sta vi ocekujete od Fellainija? Covjek je klasicni razbijac koji mora kreirati napade. U najboljem slucaju je ofanzivni vezni tipa Cahill tj. jak, dobar u skoku, ali ne pretjerano tehnicki nadaren. Niti ima zadnji pas, a lafo bi trebao igrati to.
Ama koga to on dobija u skoku? Gubi duele 1 na 1 kod postavljanja, Evra bolje skace od njega, ne pravi visak ni kod prekida ili kornera, ne zna dodati loptu tacno 5 metara od sebe....

Koji **** onda zna?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 dec 2013, 22:49

ma otkad je ovaj skot dosao (citajte skot a ne škot) i doveo svoje ljecnike i van persie se poceo povrijedivati kao u arsenalu dok prosle sezone nije ni jednu povredu imao
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 dec 2013, 22:49

LenBias je napisao/la:nema vas u top 5 ove sezone, teorije nema
Ima nas...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 04 dec 2013, 22:50

Eh sad sačekat do jedno 3285-te stranice da ne čitam gluposti i kritike instant navijača i kladioničara :mrgreen:
Mislim da smo večeras bili dosta bolji tim na terenu, naročito u drugom poluvremenu, gdje smo u jednom trenutku igrače Evertona doslovno ugurali u šesnesterac, ali.. Ne iskoristiš šanse, slijedi kazna.
Što se Moyesa tiče, mislim da je napravio dobre izmjene ovaj put, dosta živosti su unijeli i Nani i Januzaj, iako bih volio da je izašao Welbz nego Kagawa al hajde.

[youtube][/youtube]
LUHG!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 04 dec 2013, 22:51

masina se zakuhtava :kahva:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 dec 2013, 22:51

Rooney88 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Fakat ne znam sta vi ocekujete od Fellainija? Covjek je klasicni razbijac koji mora kreirati napade. U najboljem slucaju je ofanzivni vezni tipa Cahill tj. jak, dobar u skoku, ali ne pretjerano tehnicki nadaren. Niti ima zadnji pas, a lafo bi trebao igrati to.
Ama koga to on dobija u skoku? Gubi duele 1 na 1 kod postavljanja, Evra bolje skace od njega, ne pravi visak ni kod prekida ili kornera, ne zna dodati loptu tacno 5 metara od sebe....

Koji **** onda zna?
Zna ostajati zadnji i osiguravati stopere.

Covjek je igrac za vezni red sa tri igraca i da on bude zadnji, nikako nije za ovaj sa dva igraca. Njegovo je samo da igra u odbrani.

Uostalom ja bih volio da ga United proda Arsenalu :mrgreen:
Celik!3,2,2.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 dec 2013, 22:52

trxel je napisao/la:
LenBias je napisao/la:nema vas u top 5 ove sezone, teorije nema
Ima nas...
mozda neke od iducih sezona, ove ne, sve osim robina i rooneya treba rastjerati iz kluba

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 dec 2013, 22:53

i jos nesto Fergie je predlagao moyesu da ostaane fergijev tim od pomocnih trenera pa do cistaca wc-a ali ne ovaj dovodi svoju gamad
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 dec 2013, 22:53

Nigdje veze svega mi, većina ovdje dolazi da provocira bez potrebe, pa ipak je ovo Manchester United, znači institucija u fudbalu i ne kontam što nekome trebaju te provokacije, šta vi postignete s time?

United je u tranziciji, naravno da će biti tu i loše igre i loših rezultata al' Fergie je Moyesa postavio kao dugoročno riješenje, ne kažem da to možda nije greška, ali nije ga bez razloga tu stavio.

Treba strpljenja imati samo i sve ce to doci na svoje. United ne moze preko noci izgubiti šampionski mentalitet. Problem je samo u padu kvalitete igrača koji je došao s godinama, igrači su istrošeni i Moyesa nema lagan zadatak da ovu ekipu izvede na pravi put.

Mislim da bi se i Fergie s ovim igračima dosta patio, ali opet mislim da on sebi ne bi dozvolio luksuz da udje u zadnji dan prelaznog roka bez pravog pojačanja kao što je Moyes to uradio.

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 04 dec 2013, 22:53

Realno niko više ništa ni ne očekuje, nije ni potpisao ugovor 90% ljudi je ovdje bilo protiv njegovog dolaska, on igra zato što nemamo boljih, mogao je Cleverly igrati, međutim i on je isti, ali nije samo on problem. Nažalost Moyes ne zna igrati sa ovom ekipom, Fergi je znao i zato je to išlo, on ih je sve doveo i uklapao prema svojim zamislima.

Nije ni bitno na kraju krajeva, ono što je žalosno da smo večeras bili bolji recimo, stativa, prečka, i još dobrih prilika, a opet nismo pogodili, to se Unitedu nikad nije događalo. Svjedoci smo mnogo puta bili da igramo vrlo loše, a opet da pobijedimo 2:0, toga više nema.
Glory Glory Manchester United

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.