uh hajmo cugat evo stigla meza...PIRKE33 je napisao/la:Komsije ....potraznja je taka da biste komotno mogli zapocet gradnju jedne tribine...
ps cimanija nisam skontao kojeg dana od kad do kad radi udruzenje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
uh hajmo cugat evo stigla meza...PIRKE33 je napisao/la:Komsije ....potraznja je taka da biste komotno mogli zapocet gradnju jedne tribine...
hahahahahhahahahahahSeyo_TM je napisao/la:uh hajmo cugat evo stigla meza...PIRKE33 je napisao/la:Komsije ....potraznja je taka da biste komotno mogli zapocet gradnju jedne tribine...
al mislim da je bolje vama dati pare da pocnete graditi stadion......ha ja hebo tribinuPIRKE33 je napisao/la:hahahahaha....volim ja komsije svoje....da smo nacisto........nije provokacija.......samo malo nase realnosti ......vise crni humor...
vazda bilo...al boli kad nemozes "sraliji" reci da ne igra na hadisonu...PIRKE33 je napisao/la:koji ce nam ku..c stadion dok imamo Alaima.....
heheh e hamo bice samo za tebe posebno ehehhehheHamo je napisao/la:a hoce li biti 3. ture posto je jako jako mala vjerovatnost da u ovoj turi kupim kaćket??opet HAMO DOSADA
evo hamo kupi kacket hehehPIRKE33 je napisao/la:Prodajem plavi kacket ....bez loga ikakvog.......sa adekvatnom naljepnicom mogao bi izgledati ka oridzinal...
Menzes bojuPIRKE33 je napisao/la:Iskreno........ja bih volio vidjet Grbavicu cijelu kao sjevernu tribinu........odrastao sam tu preko puta......al sta cu , srce moje , pumpa krv svete boje......
pirke navijas za sarajevo al volis zelju ehheheehhehPIRKE33 je napisao/la:haj pisite.....bjezte sa ove 666 stranice.........da Gargamel ne izleti odakle...evo i ja vam pomazem
e stvarno hamo trebao si pitati kad radi heheeehhe......a vidim ja pirke da ti cijenis zeljuPIRKE33 je napisao/la:Hamo ......ko za tebe...ne moras nista platit.....samo jos jednom pitaj kada radi shop.....
a za Zelju.....Zelju....nije da volim ,al cjenim i postujem........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.