Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
West Bromwich - Manchester City 2 @1.52
Augsburg - Bayern München / Prolaz 2 @1.08
Leeds United - Wigan Athletic Domacin Over 0.5 @1.28
@2.10
Augsburg - Bayern München / Prolaz 2 @1.08
Leeds United - Wigan Athletic Domacin Over 0.5 @1.28
@2.10
Zadnja izmjena: Fordinjo, dana/u 04 dec 2013, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
u premieru prolaz bajerna 1,15 

B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Nisu bez razloga nasi stari govor'li: ''Po jutru se dan poznaje.''Kurbla je napisao/la:Takodjer, uzimajuci u obzir komentare koje sam evo vidim dobio u PP od vrsnih poznavaoca ove igre, osjecam se kao novi covjek, i u skladu sa time ide moj jedini prijedlog za danas.
Fenerbahce - Fethiyespor 2 @ 10,00
(Kvota na domacina nema vrijednost. Zasto se sekirati zbog kurcevih jedan i dva'est. Predjimo sa profitabilnog kladjenja na kockanje.)
Sretno svima
Ju'r velkom

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
tiket 1
city pik 2 1.40
tottenham pik 2 1.40
chelsea pik 2 1.35
liverpool 1 1.27
inter 1 1.20
legia 1 1.40
5.65
tiket 2
rapid beč 2 2.20
newcastle x2 1.65
dinamo b 1 2.10
7.62
tiket 3
alloa 3+ 1.60
magna 3+ 1.55
arsenal 3+ 1.50
psg 3+ 1.65
6.14
city pik 2 1.40
tottenham pik 2 1.40
chelsea pik 2 1.35
liverpool 1 1.27
inter 1 1.20
legia 1 1.40
5.65
tiket 2
rapid beč 2 2.20
newcastle x2 1.65
dinamo b 1 2.10
7.62
tiket 3
alloa 3+ 1.60
magna 3+ 1.55
arsenal 3+ 1.50
psg 3+ 1.65
6.14
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Svaka cast majstore! Ubo si je ko pcela cvijet! Al' sumnjam da te ko ispratio na ovom!Kurbla je napisao/la:Nisu bez razloga nasi stari govor'li: ''Po jutru se dan poznaje.''Kurbla je napisao/la:Takodjer, uzimajuci u obzir komentare koje sam evo vidim dobio u PP od vrsnih poznavaoca ove igre, osjecam se kao novi covjek, i u skladu sa time ide moj jedini prijedlog za danas.
(Kvota na domacina nema vrijednost. Zasto se sekirati zbog kurcevih jedan i dva'est. Predjimo sa profitabilnog kladjenja na kockanje.)
Sretno svima
Ju'r velkom![]()

Ako jest, svaka mu cast za to.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- EmirSioux89
- Kontakt:

Ima jos jedan od mikya prepisane ove dvije sto sam stigo i jos nesto sto sam ja ubacio.Sretno svima

Manchester United!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Fener-Fethiye 1:2dr.van nostrand je napisao/la:+2 na goste po 1,95stomaklija je napisao/la:Bravo megamajstore!! Moj ti je iskreni savjet, bar ono sto furam zadnju godinu dana. Zasto igrati 1,15, 1,20 i **** kvote? Sto bi moj stari stric rekao, ne **** nista ispod 1,50Kurbla je napisao/la:Fenerbahce - Fethiyespor 2 @ 10,00
Sretno svimaI u pravu je, batali tu siću i nista ispod 1,60. Takve 2 kvote, su ok za jači ulog. Bolje nego 5X1,25.Sretno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Liverpool-Norwich 5+ 4.00
mislim da će Liverpool na čelu sa Suarezom razmontirati goste, moguće da i sam Suarez zabije tri komada a na utakmici može otići do 5+ a zadnje dvije 5-2 i 5-0 pa možda ponove
Evian TG-PSG oba daju i 3+ 2.45
PSG je u formi, trebali bi dati barem dva gola, a mislim da može i domaćin do gola
Magna Wiener N.-Admira over 1.5 1.pol 2.40 ili over 3.5 2.50
ovdje mislim da će pasti barem dva do poluvremena, obje ekipe igraju na gol više, Magna dosta prima a to bi gosti mogli kazniti
Dumbarton-Alloa over 3.5 2.60
kada igraju ove dvije ekipe obično bude i golova pa tako mislim da bi i ovdje mogli do 4+
mislim da će Liverpool na čelu sa Suarezom razmontirati goste, moguće da i sam Suarez zabije tri komada a na utakmici može otići do 5+ a zadnje dvije 5-2 i 5-0 pa možda ponove
Evian TG-PSG oba daju i 3+ 2.45
PSG je u formi, trebali bi dati barem dva gola, a mislim da može i domaćin do gola
Magna Wiener N.-Admira over 1.5 1.pol 2.40 ili over 3.5 2.50
ovdje mislim da će pasti barem dva do poluvremena, obje ekipe igraju na gol više, Magna dosta prima a to bi gosti mogli kazniti
Dumbarton-Alloa over 3.5 2.60
kada igraju ove dvije ekipe obično bude i golova pa tako mislim da bi i ovdje mogli do 4+
I Fethiye-u ponistise dva cista gola, BTW (sto bi rekle ove mladje generacije koje nemaju turske kladionicare u prijateljima na FB)dr.van nostrand je napisao/la:Fener-Fethiye 1:2dr.van nostrand je napisao/la:+2 na goste po 1,95stomaklija je napisao/la:
Bravo megamajstore!! Moj ti je iskreni savjet, bar ono sto furam zadnju godinu dana. Zasto igrati 1,15, 1,20 i **** kvote? Sto bi moj stari stric rekao, ne **** nista ispod 1,50I u pravu je, batali tu siću i nista ispod 1,60. Takve 2 kvote, su ok za jači ulog. Bolje nego 5X1,25.Sretno.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Uz ovo jos i:jopaa7 je napisao/la: 1.
arsenal 1
United 1x
Rijeka 1
Bayern 2
Gent pik1
City pik 2
2.
Liverpool 1
Southampton pik1
Newcastle x2
Chelsea pik2
Salzburg 2
Tottenham pik2
PSG 2
Augsburg(h2:0)-Bayern 2 (2,70)
WBromw(h1:0)-ManCity 2 (2,70)
Lukaku daje gol@3,20
Pocinje od 1.minute, najistureniji igrac, 4.strijelac lige sa osam golova. Nije Unitedova obrana neprobojna...veliki value vidim u ovome
Pocinje od 1.minute, najistureniji igrac, 4.strijelac lige sa osam golova. Nije Unitedova obrana neprobojna...veliki value vidim u ovome
Dobro je imati PlanB !
u premieru ja igrao po 2,60, gdje nadje 3,20 bog tePlanB je napisao/la:Lukaku daje gol@3,20
B-I-R !
supersport :HaHu1x2 je napisao/la:u premieru ja igrao po 2,60, gdje nadje 3,20 bog tePlanB je napisao/la:Lukaku daje gol@3,20
Lukaku R.(idg)-ManU-Eve sri 20:45 3,60
PSKHaHu1x2 je napisao/la:u premieru ja igrao po 2,60, gdje nadje 3,20 bog tePlanB je napisao/la:Lukaku daje gol@3,20

edit: Robben vec zabio za 0:1
Dobro je imati PlanB !
- sphenoideum
- Kontakt:
Bravo! Ja sam te ispratio iz zezancije i to sa poprilično velikim iznosomKurbla je napisao/la:Nisu bez razloga nasi stari govor'li: ''Po jutru se dan poznaje.''Kurbla je napisao/la:Takodjer, uzimajuci u obzir komentare koje sam evo vidim dobio u PP od vrsnih poznavaoca ove igre, osjecam se kao novi covjek, i u skladu sa time ide moj jedini prijedlog za danas.
Sretno svima
Ju'r velkom![]()

kurbla čestitke a i tebi majstore što si ispratio, svaka čast!sphenoideum je napisao/la:Bravo! Ja sam te ispratio iz zezancije i to sa poprilično velikim iznosomKurbla je napisao/la:Nisu bez razloga nasi stari govor'li: ''Po jutru se dan poznaje.''Kurbla je napisao/la:Takodjer, uzimajuci u obzir komentare koje sam evo vidim dobio u PP od vrsnih poznavaoca ove igre, osjecam se kao novi covjek, i u skladu sa time ide moj jedini prijedlog za danas.
Sretno svima
Ju'r velkom![]()
au brae artland tek treca cetvr oni zabili 70 padosmo ko s kruske, a i ovaj drugi par vjerovatno fulas, ja sam ovo igrao u sisemu tako da jos ima nadezgmiky je napisao/la:pozdrav ljudi, nadam se da ste mi dobro...![]()
ja ću početi sa košarkom pa ćemo vidjeti kako će ići, underi su u igri
Artland-Cibona / Artland under 79.5 1.90
Asvel-Varese / Varese under 71.5 1.90
Oostende-Cantu / Cantu under 73.5 1.90
6.86
mislim da na ovim utakmicama neće biti puno koševa i na sve tri bi mogao ići under, no ja sam se odlučio na ovakav izbor pa krenimo redom...
Artland-Cibona
Artland je ekipa koja je u gostima dobila jedinu utakmicu i to Cibonu 87-77, uz to ima i tri poraza Cantu 88-86, Nymburk 86-70 te Oostende 87-71, a kada igraju na domaćem parketu kao da se ruke još malo stisnu i jedva da se približe brojki od 70 poena o čemu govori i broj koševa koje su postigli na domaćim utakmicama Oostende 69-84, Le Mans 67-79, Cantu 68-81.
Asvel-Varese
Vareseove tri gostujuće utakmice su Olimpija 59-67, Valencia 64-98, Paris 65-77.
Asvelu su recimo jake ekipe Ulm i Valencia dali više od ovoga 78 odnosno 76 a Olimpija im je ubacila 56 koševa.
Oostende-Cantu
možda i najteži tip od ovih ali mislim kako ovdje neće biti puno koševa, mogao bih Cantu ispod 73.5 no statistika baši ne ide u prilog i ovo je čisto kocka na osjećaj jer mislim da ide under na cijelu utakmicu a 150.5 je i plaća se 1.90 pa možda nije ni under na utakmicu loša opcija.
vjerujem da sve tri idu u ukupan over no vidjet ćemo

Glory Glory Man United!
Head je napisao/la:Ajacio-Bastia X @3,00
Ja cu ovdje probati sa X jer ce ovo vise biti rat nego utakmica,igra se na korzici bez publike tako da ocekujem miroljubivih 0-0.
Ipak je bilo 1-1 al je X pros'o

1946
ma preloše, katastrofa, statistika je k... ali dobro biti će bolje, kriza je tu ali mora i to proćiAnderson8 je napisao/la:
au brae artland tek treca cetvr oni zabili 70 padosmo ko s kruske, a i ovaj drugi par vjerovatno fulas, ja sam ovo igrao u sisemu tako da jos ima nade

neću im se nikog' sad za sad prisjećat',nebi ni lijepo bilo ovde,al fakat sam imo samoubilački osjećaj sto se ovog para tičeFecox je napisao/la:I meni vala Rijeka baca na neko iznenađenje,za svaki slučaj treba pripazit' !

Najgluplje što sam i sam igro 1/1

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.