Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

BoBo89
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la BoBo89 » 04 dec 2013, 08:02

Ne vjerujem ni sekundu da smo sposobni dovesti Reusa ili Gundu u januaru, a cini mi se da ova Reusova klauzula pocinje da vrijedi tek od 2015 (bar sam tako nesto citao na njihovoj temi).
Mozda jedino da dodju Baines (Everton ce nas oguliti za njega) ili Herrera, za kojeg sam posljednji put cuo na "transfer dedline". Vidim United je napravio veliku stvar tom momku, kao i Alteticu, jer mu je vrijednost, poslije one zbrke porasla za nekih 10-tak miliona :| .
Inace statistika za ovu sezonu mu je fantasticna, citavih 0 golova i 0 asistencija.
Sluzbeno stoji da mu je primarna pozicija AM, dakle bas ono sto nama treba... :roll:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 dec 2013, 10:48

[youtube][/youtube]
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 dec 2013, 11:04

BoBo89 je napisao/la:Ne vjerujem ni sekundu da smo sposobni dovesti Reusa ili Gundu u januaru, a cini mi se da ova Reusova klauzula pocinje da vrijedi tek od 2015 (bar sam tako nesto citao na njihovoj temi).
Mozda jedino da dodju Baines (Everton ce nas oguliti za njega) ili Herrera, za kojeg sam posljednji put cuo na "transfer dedline". Vidim United je napravio veliku stvar tom momku, kao i Alteticu, jer mu je vrijednost, poslije one zbrke porasla za nekih 10-tak miliona :| .
Inace statistika za ovu sezonu mu je fantasticna, citavih 0 golova i 0 asistencija.
Sluzbeno stoji da mu je primarna pozicija AM, dakle bas ono sto nama treba... :roll:
Pa i Modrić je u skoro 20 utakmica zabilježio 0 golova i čitave 2 asistencije. Pa ga opet smatraju važnim kotačićem Realove mašinerije. :mrgreen: A svi znamo da ga je i United želio u svojim redovima.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 04 dec 2013, 12:03

francobaresi je napisao/la:
BoBo89 je napisao/la:Ne vjerujem ni sekundu da smo sposobni dovesti Reusa ili Gundu u januaru, a cini mi se da ova Reusova klauzula pocinje da vrijedi tek od 2015 (bar sam tako nesto citao na njihovoj temi).
Pa i Modrić je u skoro 20 utakmica zabilježio 0 golova i čitave 2 asistencije. Pa ga opet smatraju važnim kotačićem Realove mašinerije. :mrgreen: A svi znamo da ga je i United želio u svojim redovima.
Burazeru, sam Moyes je naglasio da zeli dovesti "goal scoring midfeldera", dakle nama treba CM , koji je sposoban da zabija, al i da obavlja sve ostale zadatke koje mu nalaze ta pozicija, npr Vidal, Fabregas, Gundogan.
Imamo Caricka, koji i u najboljoj formi i na vrhuncu samopouzdanja, sutne prema protivnickom golu svaku 6 utakmicu, a on je jedino sto bi mogao nazvati veznjakom trenutno kod nas.Dakle,ne smatram da bi Luka "predasistencija" Modric rijesio nas problem, mada bi nas unaprijedio, jer su alternative 40-godisnje krilo, stoper, bezmudi Cleverly.
Eh sad, da li je rjesenje platiti 36 miliona za nedokazanog spanjolca, koji nema neke reference? Meni ni u dzep, ni iz dzeba, al ne zelim da prave smijuriju od kluba, te da nas stavljaju u isti kos s City-em, PSG-om, Real-om...
Ako novac nije problem, kao sto se Moyes hvalio cijelo ljeto, pa nek plate nesto sto vrijedi i sto je dokazano.
Hipotetski, United bi s Reusom i Gundoganom bio svemirski brod, a u Dortmund kao zamjenu poslati cek sa 100 mil :mrgreen: i svi sretni i zadovoljni. E to bi bio posao !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 dec 2013, 12:22

United sigurno spada među klubove koji mogu potrošiti velike novce na transfere,ali mislim da je u ovom trenutku 100-tinjak miliona € previše i za ovaj klub.
U ovom trenutku takve sume mogu izdvojiti PSG, City, Chelsea i njima slični. Odnosno Real, jer država(koja je na rubu propasti) im oprašta sve moguće i nemoguće. Pa tako i ogromna dugovanja.
-Rui Costa-

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 dec 2013, 16:21

Veceras je pobjeda imperativ !!! Sve ostalo ne dolazi u obzir. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 dec 2013, 16:31

Ocekujem pobjedu, ipak je domaci teren.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 04 dec 2013, 16:32

francobaresi je napisao/la:United sigurno spada među klubove koji mogu potrošiti velike novce na transfere,ali mislim da je u ovom trenutku 100-tinjak miliona € previše i za ovaj klub.
U ovom trenutku takve sume mogu izdvojiti PSG, City, Chelsea i njima slični. Odnosno Real, jer država(koja je na rubu propasti) im oprašta sve moguće i nemoguće. Pa tako i ogromna dugovanja.
baresi zaboravio si bayern,oni u pbjela dana mogu iskesirati 100 miliona ,ali nije to to.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 dec 2013, 16:38

Samo da prvi ne primimo pogodak. Inace, posto je Lukaku u spicu, nekako najbolja odbrana bi bila Vida-Evans... Rafael se oporavio, ali Small je vise no solidan u odb.Glavni problemi mogli bi nastati po ljevoj strani, jer Deulofeu ide na Evru... Decko prebrz i tehnicki prenapucan, a Patrice nazalost u problemu sa brzinom te formom uopste.

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AZRAILLL
Kontakt:

Post Postao/la AZRAILLL » 04 dec 2013, 16:53

ljudi ja bi pola tima dao za DiMariu....i da veceras neigra Bains,Valencijina prilika da razmontira upravo on veceras evertona po toj desnoj strani...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 dec 2013, 16:58

PEP je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:United sigurno spada među klubove koji mogu potrošiti velike novce na transfere,ali mislim da je u ovom trenutku 100-tinjak miliona € previše i za ovaj klub.
baresi zaboravio si bayern,oni u pbjela dana mogu iskesirati 100 miliona ,ali nije to to.
Švabe ne rade na taj način. Oni imaju svoj način poslovanja kojeg se već godinama pa i decenijama pridržavaju.
-Rui Costa-

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 04 dec 2013, 17:28

francobaresi je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Švabe ne rade na taj način. Oni imaju svoj način poslovanja kojeg se već godinama pa i decenijama pridržavaju.
Svabe ne rade na taj nacin, jer nemaju para, izuzev Bayerna, koji kupi u toj ligi sve sto iole vrijedi, jer mu financijski tamo niko ne moze parirati, te na taj nacin godinama slabe konkurenciju. Jednostavna racunica: "ako ih ne mozes pobijediti, kupi ih"
Nesto slicno radi Dinamo Zagreb.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 04 dec 2013, 18:00

Rijeka može kupit isto ko i Dinamo :mrgreen:

Včrs očekujem ležernu pobjedu, da im ponovo vratimo za onih 4:4 8-)
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 04 dec 2013, 18:36

Večeras samo pobjeda dolazi u obzir, sve ostalo je ravno katastrofi. Očekujem da se prije svega dobro čuva Lukaku, a u napadu van Persie-a i Rooneya. Sredina je veliki problem, izgleda da Fella igra od prve minute, ko će sa njim pokriti to u sredini ostaje da vidimo, tanki smo na tim pozicijama to je nevjerovatno.
Glory Glory Manchester United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 04 dec 2013, 19:03

momci jel ima sta ozbiljnije oko rojsa sto se spekuliralo,mislim da UTD mnogo dobio njegovim dovodejnjem .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 04 dec 2013, 19:08

vidjet ćemo sad' u januaru, tokom prelaznog roka, da li misle ozbiljno ili ne ...aa svakako da bi dobili njegovim dolaskom :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 dec 2013, 19:40

De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Valencia, Fellaini, Giggs, Welbeck, Kagawa, Rooney
:roll:
Bez suspendovanog Jonesa, RVPa koji je vjerovatno na klupi, Nanija, povrijedjenog Carricka, Januzaja,...

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 04 dec 2013, 19:45

Ko da gledam velicanstveni Welbeck ce u sredinu, a japanac na krilo.
Mada, zasluzio je to nas Welbz svim svojim silnim golovima i asistencijama :twisted:

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 04 dec 2013, 19:46

trxel je napisao/la:De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Valencia, Fellaini, Giggs, Welbeck, Kagawa, Rooney
:roll:
Bez suspendovanog Jonesa, RVPa koji je vjerovatno na klupi, Nanija, povrijedjenog Carricka, Januzaja,...
:evil:
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 04 dec 2013, 19:49

Sta je dovraga sa Adom....

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.