Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Arsenal,Manchester,Liverpool,Southampton,City i Chelsea. 12,06
Manchester - Everton odg3+ da
Rijeka - H. Dragovoljac odg3+ da
Swansea - Newcastle odg3+ da
Fulham - Tottenham odg3+ da
Montpellier - Lorient odg3+ da
50,95
Manchester - Everton odg3+ da
Rijeka - H. Dragovoljac odg3+ da
Swansea - Newcastle odg3+ da
Fulham - Tottenham odg3+ da
Montpellier - Lorient odg3+ da
50,95
- tyler durden
- Kontakt:
Suarez daje gol. Norwich mu je stalna musterija.
ziceri dana: Njukastl x2, Siti 2
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
za City se apsolutno slazemHaHu1x2 je napisao/la:ziceri dana: Njukastl x2, Siti 2

*La Roma non si tifa, si AMA!*
vjeruj da ce i njukastl odnijeti bodove, usli su u formu i svonsi ih ne moze zaustaviti pogotovo ne bez michua i bonya ...ElLoco7 je napisao/la:za City se apsolutno slazemHaHu1x2 je napisao/la:ziceri dana: Njukastl x2, Siti 2
B-I-R !
Ne slazem se, ne bi. Potrebno je otvoriti predtemu temi dobitni listici gdje bi se prvo uradila validacija ispravnosti istih koristeci anketu kao alat, te po potrebi pokusati doci do snimaka iz poslovnica u kojima su ''dobitni'' listici uplaceni.sarajevo81 je napisao/la:slazem se.to bi rijesilo sve buduce probleme.fixator je napisao/la:treba zabraniti da se uopšte ovdje stavljaju tiketi kad ima posebna tema???????????????????????????
Da nisam offtopic i nerealan, sugerisem slijedece:
Maribor - Sencur 2 @ 9,8
(Analiza: kvota na domacina nema vrijednost, domacin ima tri gola prednosti iz prvog susreta, probati dvicu cak i na hendikep 2:0 i to sigurno po kvoti koja ce vam osigurati ljetovanje na Ibizi)
Sretno

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DrinaJedina
- Kontakt:
Men'se čini da je Rooney daje go veći zicer nego Man UTD 1 

Cracovia-Lechia G. odg 1,70
Thun-Grasshopers pik 2 1,85
Sunderland-Chelsea 2 1,75
Ademar Leon-Aragon 1 1,45
D.Howard (-15,5+) over 1,85
D.Lillard (-20,5+) over 1,85
B.Griffin (-20,5+) over 1,85
Tečaj 50,50
Thun-Grasshopers pik 2 1,85
Sunderland-Chelsea 2 1,75
Ademar Leon-Aragon 1 1,45
D.Howard (-15,5+) over 1,85
D.Lillard (-20,5+) over 1,85
B.Griffin (-20,5+) over 1,85
Tečaj 50,50
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
1-3hoshafka je napisao/la:Neftochimic-Beroe počinje za dvadesetak minuta igra se na neutralnom terenu jer Neftochimic nema svoj stadion i u problemima je sa finansijama, 1,50 na Beroe se isplati igrati.
Pustiću sunce da topi ljubav!
-
- Kontakt:
ako rvp ne pocne onda jeste cist zicer,ako pocne onda ce rooney igrati iza njega pa to i smanjuje sanse da ga englez zabijeDrinaJedina je napisao/la:Men'se čini da je Rooney daje go veći zicer nego Man UTD 1
Vise manje su svi ovi parovi vec postavljeni no idemo opet
Arsenal - Hull 1 (1,20) mozda cak i hendi (1,50) no idemo na nesto sigurnije pa recimo pobjeda
Man.utd - Everton 1x (1,25) jednostavno ne vjerujem da ce United izgubiti ovo doma, proigrali su u zadnje vrijeme, i koliko god Everton bio dobar, mislim da ih nece dobiti, moguce i oba daju (1,70) no opet kazem United pobjeda/nerijeseno
Southampton - Aston Villa pik 1 (1,50) Southampton igra odlicno doma, zadnjih 5, 5 pobjeda, idem na to. Southampton pik1
Sunderland - Chelsea pik2 (1,45) Sunderland zadnji momcad premier lige, nevidim kako bi mogli uzeti bodove chelsea-u. Chelsea je ove sezone vec pobjedio City, Arsenal, Schalke, koji su za "x" klasa bolji od Sunderlanda, no kako Chelsea igra doslovno kako im se prdne
osigurac pik 2
Swansea - Newcastle x2 (1,55) Swansea ove sezone nikako da pohvata konce igre u primeri, u EL ce proci, no ne uz bas nesto bajnu igru, Newcastle dobar ove sezone, iz zadnjih 5 tekmi 1 poraz (na produzetke protiv city-a) i 4 pobjede medju kojima su protiv Chelsea i Tottenhama. Unatoc boljoj igri Newcastla x2
Fulham - Tottenham pik2 (1,45) Fulham igra katastrofalno, zadnjih 6 tekmi sve porazi, netko je vec spomenuo otkaz trenera, mislim da bi tottenham trebao dobiti. Opet osigurac pik2
WBA - Man.City pik2 (1,45) O City-u se ne treba puno pricati, igraju odlicno i u velikoj vecini utakmica zabijaju 2(3) ili vise. Cak i ako prime gol vjerujem da ce na kraju pobjediti. Osigurac pik2
Evian - PSG 2 (1,35) ne trebam previse toga pisati, na 99% nasih lisica ce biti PSG u svakavim mogucim kombinacijama sto stoje uz taj par
Rijeka - Hr.Dragovoljac 1 (1,30) Rijeka igra protiv zadnje momcadi lige, nakon kiska protiv Slaven Belupa (2:2) mislim da se nece nesto slicno ponoviti, pogovoto ne protiv Dragovoljca.
Augsburg - Bayern 2 (1,25) hendi (1,65) Netko je vec gore stavio moguce sastave ako se ne varam, svi znamo kako Bayern igra. Dovoljno
Gent - Leouven pik1 (1,30) Gosti katastrofalni u gostima, 10 tekmi, 1 pobjeda (kup) 2 nerijesene i 7 poraza, Gent dosta kvalitetan da pobijedi (barem minimalno)
Wolfsberger - Salzburg 2 (1,35) Odlicni rezultati Salzburga ove sezone me "tjeraju" da odigram na njih
pobjeda Salzburga
Liverpool - Norwich 1 (1,25) hendi (1,65), izgubili su od hull-a zadnju 3:1 u gostima i moraju se ispucat na nekome, Suarezu Norwich odgovara, kao sto je netko vec spomenuo.
Ovo su vecinom parovi na koje ce se veceras igrati, i nesto sitno o svakom (nista posebno, vise manje sto se zna)
13 parova (puno) i nejde sve na isti listic, po mom misljenju ce proci bar 10!
nekako na 2 listica ovak
1.
arsenal 1
United 1x
Rijeka 1
Bayern 2
Gent pik1
City pik 2
2.
Liverpool 1
Southampton pik1
Newcastle x2
Chelsea pik2
Salzburg 2
Tottenham pik2
PSG 2
Vjerujem da je danas dobar dan za pogodit, sretno svima

Arsenal - Hull 1 (1,20) mozda cak i hendi (1,50) no idemo na nesto sigurnije pa recimo pobjeda
Man.utd - Everton 1x (1,25) jednostavno ne vjerujem da ce United izgubiti ovo doma, proigrali su u zadnje vrijeme, i koliko god Everton bio dobar, mislim da ih nece dobiti, moguce i oba daju (1,70) no opet kazem United pobjeda/nerijeseno
Southampton - Aston Villa pik 1 (1,50) Southampton igra odlicno doma, zadnjih 5, 5 pobjeda, idem na to. Southampton pik1
Sunderland - Chelsea pik2 (1,45) Sunderland zadnji momcad premier lige, nevidim kako bi mogli uzeti bodove chelsea-u. Chelsea je ove sezone vec pobjedio City, Arsenal, Schalke, koji su za "x" klasa bolji od Sunderlanda, no kako Chelsea igra doslovno kako im se prdne

Swansea - Newcastle x2 (1,55) Swansea ove sezone nikako da pohvata konce igre u primeri, u EL ce proci, no ne uz bas nesto bajnu igru, Newcastle dobar ove sezone, iz zadnjih 5 tekmi 1 poraz (na produzetke protiv city-a) i 4 pobjede medju kojima su protiv Chelsea i Tottenhama. Unatoc boljoj igri Newcastla x2
Fulham - Tottenham pik2 (1,45) Fulham igra katastrofalno, zadnjih 6 tekmi sve porazi, netko je vec spomenuo otkaz trenera, mislim da bi tottenham trebao dobiti. Opet osigurac pik2
WBA - Man.City pik2 (1,45) O City-u se ne treba puno pricati, igraju odlicno i u velikoj vecini utakmica zabijaju 2(3) ili vise. Cak i ako prime gol vjerujem da ce na kraju pobjediti. Osigurac pik2
Evian - PSG 2 (1,35) ne trebam previse toga pisati, na 99% nasih lisica ce biti PSG u svakavim mogucim kombinacijama sto stoje uz taj par

Rijeka - Hr.Dragovoljac 1 (1,30) Rijeka igra protiv zadnje momcadi lige, nakon kiska protiv Slaven Belupa (2:2) mislim da se nece nesto slicno ponoviti, pogovoto ne protiv Dragovoljca.
Augsburg - Bayern 2 (1,25) hendi (1,65) Netko je vec gore stavio moguce sastave ako se ne varam, svi znamo kako Bayern igra. Dovoljno
Gent - Leouven pik1 (1,30) Gosti katastrofalni u gostima, 10 tekmi, 1 pobjeda (kup) 2 nerijesene i 7 poraza, Gent dosta kvalitetan da pobijedi (barem minimalno)
Wolfsberger - Salzburg 2 (1,35) Odlicni rezultati Salzburga ove sezone me "tjeraju" da odigram na njih

Liverpool - Norwich 1 (1,25) hendi (1,65), izgubili su od hull-a zadnju 3:1 u gostima i moraju se ispucat na nekome, Suarezu Norwich odgovara, kao sto je netko vec spomenuo.
Ovo su vecinom parovi na koje ce se veceras igrati, i nesto sitno o svakom (nista posebno, vise manje sto se zna)
13 parova (puno) i nejde sve na isti listic, po mom misljenju ce proci bar 10!
nekako na 2 listica ovak
1.
arsenal 1
United 1x
Rijeka 1
Bayern 2
Gent pik1
City pik 2
2.
Liverpool 1
Southampton pik1
Newcastle x2
Chelsea pik2
Salzburg 2
Tottenham pik2
PSG 2
Vjerujem da je danas dobar dan za pogodit, sretno svima

-
- Kontakt:
Ajde još Fiore i Milan po 1 gol ima još pola satamarioo8888 je napisao/la:Počinje u 14:30
Milan-Brescia
Fiore-Cesena
Lazio-NApoli
Juve-Varese
(u21) svi over 2.5 kvota 5
Jel prati neko Eurocup ?
kad ovdje vidim dobitne parove stvarno budem sretan. A ako uz njih bude i ponešto analize, drago mi je kao da sam ja dobio tiket, majke mi. Kolege @guarin i @dr. van nostrand, svaka čast za NBA sinoć!
Ja ću dan otvoriti sa mogućim value betom, koji nitko nije do sada spomenuo. U pitanju su nizozemci:
Ado Den Haag - Heerenveen / oba daju gol 1. pol @3,20
Naime, domaćini jako loši zadnjih par utakmica, al kući drže konstantu i igraju odlično. Osim zadnje utakmice kad ih je ajax natrpao sa 4 pogotka. S druge strane gosti opasni, i u nelošoj formi. Što se izostanaka tiče, den haag izlazi bez kapetana Dannya Hole, a gostima se vraća najbolji strijelac Finnbogason. Već na jednom tiketu imam dvojku Heerenveena, ali nisam vidio da je ovako dobra kvota na golove u 1. pol. Očekujem paljbu s obe strane, domaćini iako jači, oslabljeni su bez vođe na terenu, a gosti imaju "asa iz rukava". 1-1 poluvrijeme, zadovoljni oni - zadovoljni mi
Ja ću dan otvoriti sa mogućim value betom, koji nitko nije do sada spomenuo. U pitanju su nizozemci:
Ado Den Haag - Heerenveen / oba daju gol 1. pol @3,20
Naime, domaćini jako loši zadnjih par utakmica, al kući drže konstantu i igraju odlično. Osim zadnje utakmice kad ih je ajax natrpao sa 4 pogotka. S druge strane gosti opasni, i u nelošoj formi. Što se izostanaka tiče, den haag izlazi bez kapetana Dannya Hole, a gostima se vraća najbolji strijelac Finnbogason. Već na jednom tiketu imam dvojku Heerenveena, ali nisam vidio da je ovako dobra kvota na golove u 1. pol. Očekujem paljbu s obe strane, domaćini iako jači, oslabljeni su bez vođe na terenu, a gosti imaju "asa iz rukava". 1-1 poluvrijeme, zadovoljni oni - zadovoljni mi

U desetom selu živi Antuntun!
BenjooJutub je napisao/la:Dva dana zaredom dolaze realni rezultati na favorite, danas kontam uplatit sve sirotinjske pare koje imam u novcaniku (60km) na ova tri para. Pa vas molim da mi pomognete, sta da izbacim, sta da ubacim, gdje, sta, kako![]()
Trebaju mi pare koje ocekujem na isplati, a 60 marki im'o-nem'o, isto mi dodje
Dakle...
Mančester UTD 1,70
Bayern 1,25
PSG 1,35
DA ili NE?
Koliko vidim, tvoje zivotne probleme bi rijesila kvota 2,85.
Zasto ne probas all in 60 na ''Soudani daje gol'' (Dinamo-Hajduk)? Niko ne moze osporiti vrijednost ovog beta. Sretno

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
evo ja ću iz Eurocupa igratireus3 je napisao/la:Jel prati neko Eurocup ?
Artland(80,5)VIŠE
igraju protiv Cibone kojoj je ovo samo trening utakmica,a s obzirom kako su igrali obranu protiv MZT-a danas ne znam što bi se trebalo dogodit da prime manje koševa
Cedevita 1
Ceda večeras ide na pobijedu više od tri razlike kojom bi osigurali prolazak,a s obzirom kako igraju u zadnje vrijeme imaju velike šanse za pobijedu,a Oldenburg dolazi bez dva visoka igrača,pa ako želiš možeš i probati Nurkića ili Bilana OVER
PS.kad god ovdje postavim parove koje odigram padnem,nadam se da će i tome doći kraj
SRETNO
benjo ja na 60km uplatio siti 2, njukastl x2, bajern prolaz, dobitak 195
B-I-R !
moja tri tiketa uplaćena u bet365
Liverpool (1.pol) @ 1.57
Frankfurt @ 1.36
Man Utd @ 1.70
-----------------------------
Man Utd over 1.5 @ 1.22
PSG @ 1.30
Newcastle over 1.5 @ 1.25
---------------------------------
Arsenal @ 1.22
Man City to win either half @ 1.22
Chelsea to win either half @ 1.25
----------------------------------------------
sve je vise manje objasnjeno na prethodnim stranicama.
SRETNO
Liverpool (1.pol) @ 1.57
Frankfurt @ 1.36
Man Utd @ 1.70
-----------------------------
Man Utd over 1.5 @ 1.22
PSG @ 1.30
Newcastle over 1.5 @ 1.25
---------------------------------
Arsenal @ 1.22
Man City to win either half @ 1.22
Chelsea to win either half @ 1.25
----------------------------------------------
sve je vise manje objasnjeno na prethodnim stranicama.
SRETNO
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 04 dec 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Chievo navodno bez 13 igraca danas. od toga prvi golman, prvi stoper, prvi bek, jos 3 bitna igraca iz odbrane, 4 veznjaka koja su odigrala skoro najvise utakmica, dva najbolja napadaca i veznjak koji nije ni igrao nikako.
Reggina ih i prosle godine u ovo doba uzela u gostima u kupu. ja cu na neki sitni ulog singlirat ovo. dvica po kvoti od 4,70
Reggina ih i prosle godine u ovo doba uzela u gostima u kupu. ja cu na neki sitni ulog singlirat ovo. dvica po kvoti od 4,70

Zadnja izmjena: ElLoco7, dana/u 04 dec 2013, 16:29, ukupno mijenjano 2 puta.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
u jbtElLoco7 je napisao/la:Chievo navodno bez 13 igraca danas. od toga prvi golman, prvi stoper, prvi bek, jos 3 bitna igraca iz odbrane, 4 veznjaka koja su odigrala skoro najviseutakmica, dva najbolja napadaca i veznjak koji nije ni igrao nikako.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.