reds je napisao/la:
Nece ti ni Barsa dati toliko za Mascha.Guardiola je rekao da ako klub ne dovede Fabregasa da on nece produziti ugovor a od kluba je trazio izmedu 40-45 miliona € tako da...
ali hoce city
reds je napisao/la:Pa sta bi od onih para sto su Ameri "uzeli" od prodaje tamo nekih klubova propale u zemlju .. bile price vratice se dugovi,imacemo za pojacanja koliko hocemo kao i obicno... NEMA NISTA
ja bi najradije da smo mi jedan od tih klubova koji su oni prodali,nego da dugove liverpoola sredjuju tim parama....al et,u ovom slucaju ne cine ni jedno ni drugo Protiv arsenala nisu im dali da udju na stadion,ali njima ni to ne smeta...tipicno amerikanski,hoce da budu gazde u svemu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ne smijem zbog ovog
Citiram:"^ Jbg kume , steta sto nama policiji ne daju da isibamo gamad Pa da vide kad bi im vise na um palo da potegnu za noz , pistolj ..."
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma i da bude trebalo 40m nebih rekao da ce benitez dati Torketa, prije da ce prodat mascerana barsi za nekih 40-45 mil i to je to..
Pa ti nisi dobar,cuj da Barca da za Mascherana 40 mil.
cuj nisam dobar bog te widio ako jedan od najboljih zadnjih veznih igraca na svijetu ne vrijedi bar 40 miliona onda stvarno nidze veze.. znas i zadnji put kad je barca htjela kupit mascea govorilo se o 35 miliona ali to je tek pocetna ponura na kraju to nece ici ispod 40m vjeruj mi .. a ako nece barca ga kupit hoce city ili cska sigurno i to ce dat 40 mil i udarit se nogom u guzicu od srece jer je njemu tek 25-6 godina
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma i da bude trebalo 40m nebih rekao da ce benitez dati Torketa, prije da ce prodat mascerana barsi za nekih 40-45 mil i to je to..
cuj nisam dobar bog te widio ako jedan od najboljih zadnjih veznih igraca na svijetu ne vrijedi bar 40 miliona onda stvarno nidze veze.. znas i zadnji put kad je barca htjela kupit mascea govorilo se o 35 miliona ali to je tek pocetna ponura na kraju to nece ici ispod 40m vjeruj mi .. a ako nece barca ga kupit hoce city ili cska sigurno i to ce dat 40 mil i udarit se nogom u guzicu od srece jer je njemu tek 25-6 godina
nema sanse da neko da za mascha tolike pare, cska ima vec na toj poziciji boljeg igraca od mascha, city bi mogao dati dosta ali 40 miliona nikako, rafa ne bi dao mascha ni za 50 miliona ali morat ce, jer on je jos 18 mjeseci vezan ugovorom, i ako ga ne produzi morat cemo ga prodati, a kako stvari stoje nema sanse da produzi ugovor, jer klub je u velikim problemima
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Nazalost ako se ne desi neko cudo a to je da nas kupi kakav Arap ili neko ko ima love sigurno ce se destiti rasprodaja igraca u naredna 2-3 prelazna roka ukljucujuci Torresa,Gerrarda,Mascha,Reinu odnosno svi igraci redom koji nesto vrijede. Dzaba je ljubav prema klubu i te gluposti...a Masch odlazi 100%
nema sanse da neko da za mascha tolike pare, cska ima vec na toj poziciji boljeg igraca od mascha, city bi mogao dati dosta ali 40 miliona nikako, rafa ne bi dao mascha ni za 50 miliona ali morat ce, jer on je jos 18 mjeseci vezan ugovorom, i ako ga ne produzi morat cemo ga prodati, a kako stvari stoje nema sanse da produzi ugovor, jer klub je u velikim problemima
Za Mascha od Barce necete dobit sigurno 40 mil.,mozda jedino od Citya.Imamo na toj poziciji Tourea,bolje dodat jos 10 milki i dovest Fabregasa.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
nidjo_barca je napisao/la:
Za Mascha od Barce necete dobit sigurno 40 mil.,mozda jedino od Citya.Imamo na toj poziciji Tourea,bolje dodat jos 10 milki i dovest Fabregasa.
Nece ni City novi trener Mancini je najavio da nece bacati pare tek tako vec da ce "pametno" dovoditi igrace.Imaju 70 miliona funti za pojacanja na ovom prelaznom roku a Seik je najavio da vise nece davati toliko love jer smatra da je vec dovoljno ulozio te da je ova ekipa jaka dovoljno tako da vjerovatno na ljeto ce biti samo 30-tak miliona funti za pojacanja,a s obzirom da Masch ako bude odlazio otici ce na ljeto...